Kategorier
Prisjakt

Månedens spill – se alle våre utvalgte spill for 2020/2021 her

Ghost of Tsushima, Cyberpunk 2077, Horizon Zero Dawn, Shadowlands

Tekst:
Daniel Haaf

Publisert:
15. desember 2020

Oppdatert:
26. mars 2021

Her tipser vi om noen av de nyeste og beste spillene som finnes til PC og spillkonsoller i dag.

Hver måned belyser vi et nytt og spennende spill som nylig har blitt sluppet. I juli var det for eksempel det omtalte Ghost of Tsushima til Playstation 4 og i februar presenterer vi Hitman 3.

Til hvert spill kan du se en videotrailer, lese om spillets innhold og se hvilke versjoner av spillet man kan kjøpe. Vi løfter også frem detaljer som vi synes er ekstra viktige å vite både før og etter du har kjøpt spillet.

Hvilket spill har vært din favoritt under 2020? Send oss en mail og fortell om det.

Lesetips

Valheim

Valheim er et eventyrspill som kan beskrives som Minecraft med vikingtema. Du har en enorm og åpen verden å utforske, enten selv eller med vennene dine. Sammen kan dere bygge spektakulære bygninger, utforske havet i langbåt og bekjempe bossene i spillet.

Les mer om Valheim her.

Little Nightmares II

Frykt og spenning på sitt beste. Ta frem den koseligste puten du finner og pakk deg inn i et behagelig teppe – det er endelig på tide å spille oppfølgeren til det populære skrekk-eventyret Little Nightmares.

Les mer om Little Nightmares II her.

Hitman 3

Hitman 3 er det siste spillet i World of Assassination-trilogien. Med forbedret grafikk, nye spilløyeblikk og en spennende historie er dette slutten på den moderne omstart av Hitman-serien.

Les mer om Hitman 3 her.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 er et førstepersons action-RPG som er basert på brettspillet med samme navn fra 1988. Du er karakteren V, en leiesoldat som bor i megabyen Night City i California, en åpen spillverden der du kan gjøre utrolig mange ting. Uansett hvor du snur deg er det oppdrag å fullføre, folk å snakke med og steder å utforske.

Les mer om Cyberpunk 2077 her.

World of Warcraft: Shadowlands

Shadowlands er den seneste ekspansjonen til World of Warcraft. Ekspansjonen tar deg utover de levendes verden, til et sted som normalt er skjult for heltene i spillet. Shadowlands åpner opp for flere nye områder å utforske, har et nydesignet nivåsystem og gjør at du kan oppleve tidligere ekspansjoner på en enklere og morsommere måte.

Les mer om World of Warcraft: Shadowlands her.

Marvel’s Avengers

I september ble Avengers sluppet, et spill som lar deg være i rollen som superhelt i Marvel-universet. Du kan spille alene eller sammen med venner i flerspillermodus. Her kan du lese mer om Marvel's Avengers og se om spillet er noe for deg.

Les mer om Marvel's Avengers her.

10 spill som kommer til Xbox Series X og Playstation 5

Ikke gå glipp av de her 20 spillene som slippes til Xbox Series X og Playstation 5. De nye spillkonsollene er veldig kraftfulle noe som gjør at spillene gjøres større, lekrere og mer avanserte. Her gir vi deg tips om spill som du må holde et øye med i 2021.

Horizon Zero Dawn (PC)

Når Horizon Zero Dawn ble sluppet i 2017 ble det et av årets mest omtalte spill til Playstation 4. Tre år senere ble endelig spillet sluppet til PC med store grafiske forbedringer. Her kan du lese mer om Horizon Zero Dawn og de episke eventyrene som venter Aloy, den karakteren du er og styrer gjennom de store og åpne viddene i spillet.

Les mer om Horizon Dawn her.

Ghost of Tsushima

Møt de invaderende mongolene i Japan på 1200-tallet som en av de siste gjenlevende samuraiene på øya Tsushima. Ta frem dine raskeste reflekser, slip sverdet og sett en stopper for Khotun Khan før han når det japanske fastlandet med hæren sin. For å lykkes må du se utover den hederlige kampstilen som kjennetegnet samuraiene og bli et spøkelse som beveger seg i skyggene.

Les mer om Ghost of Tsushima her.

The Last of Us Part II

The Last of Us Part II er en etterfølger til spillet med det samme navnet som ble sluppet i 2013. Der første delen blir hyllet for sin historie, atmosfære og spillestil så er The Last of Us Part II mer omtalt for sin mørkere og voldsomme tone. Følg Ellie, Joel og flere nye karakterer på en ny og spennende reise.

Les mer om The Last of Us Part II her.

Minecraft Dungeons

I nye Minecraft Dungeons spiller du og dine venner rollen som helter i et nytt actioneventyr som ikke ligner noe annet du har sett i Minecraft-verdenen tidligere. Kjemp dere gjennom nivå etter nivå med opp til fire spillere samtidig for å møte den onde Arch-Illager helt til slutt. Ta deg gjennom frodige skoger, varme ørkener og bitende kalde vinterlandskap i jakten på magiske formål og spennende oppdrag.

Les mer om Minecraft Dungeons her.

Så bra er Xbox Series X og Playstation 5

Visste du at vi har testet både Xbox Series X og Playstation 5? Vi kan på rak arm si at den nye generasjonens spillkonsoller er fryktelige raske, brukervennlige og spillene er grafisk vakre. En av spillkonsollene ga oss litt mer hodepine enn den andre. Les testene våre så får du vite hvilken det er.

Trials of Mana

Trials of Mana er et japansk rollespill (JRPG) som ble sluppet i 1995 under navnet Seiken Densetsu 3. Den nye versjonen som ble sluppet i 2020 har blitt modernisert med ny 3D-grafikk, engelsk tale og oppdatert musikk. En annen nyhet er at alle karakterene har fått nye klasser å delta i. Ta på deg den nye helterollen og ta opp jakten på ondskapens krefter i en verden som står på ruinenes kant.

Les mer om Trials of Mana her.

Final Fantasy VII

Final Fantasy VII Remake er en ny versjon av det ikoniske spillet med samme navn fra 1997. Et actionrollespill med millioner av fans verden over og som mange anser som et av de bedre i serien. Det her er bare den første av flere deler som til sammen utgjør den fullstendige fortellingen om gamle Final Fantasy VII. Hver del er et spill i full størrelse, så ikke vent med å fullføre det første før den neste slippes.

Les mer om Final Fantasy VII her.

Animal Crossing New Horizon

Animal Crossing-serien er en livssimulator som har trollbundet mange spillere over hele verden. Og med New Horizon kommer serien endelig til nintendo Switch for første gang. Ta kontroll over din karakter og lag deg ditt eget lille paradis som du kan løpe rundt på, enten alene eller med vennene dine. Dette spillet er barnevennlig og er like populært blant barn som de voksne.

Les mer om Animal Crossing New Horizon her.

Warcraft III Reforged

Warcraft III Reforged er en ny versjon av det klassiske spillet Warcraft III som ble sluppet i 2002. Til tross for en sterkt kritisert lansering i januar 2020 med mange feil som plaget spillerne så har Blizzard oppdateringen jobbet seg nærmere en god ny versjon. Her kan du lese mer om Warcraft III Reforged og se en trailer for spillet.

Les mer om Warcraft III Reforged her.

Denne artikkelen er skrevet av Prisjakts redaksjon. Ingen andre har påvirket innholdet i den. Det finnes ingen betalingslenker eller andre typer annonsesamarbeid. Daniel Haaf kan nås på [email protected]