Prisjakt

10 spill som kommer til Xbox Series X

Halo Infinite, Fable, Forza Motorsport, Psychonauts 2 og mange flere

Her kan du lese mer om Xbox Series X

Microsoft har presentert den kommende spillkonsollen Xbox Series X. Den nye modellen støtter 8K-oppløsning, klarer inntil120 fps og har et helt nytt design. Xbox Series X lanseres i god tid før jul 2020. Du kan lese mer om Xbox Series X her.

Her er ti spill som ble vist på Microsofts store spillansering for Xbox Series X

Halo Infinite

Halo Infinite er det nyeste spillet i Halo-serien. Det er utviklet av 343 Industries. På det store Xbox-arrangementet ble det presentert en flere minutter lang video som foregår et stykke inn i historien til spillet. Du får igjen rollen som Master Chief, lenge etter der Halo 5: Guardians ble avsluttet. Halo Infinite inneholder nye områder du kan besøke, flere karakterer du kan samhandle med og mye ny spillmekanikk (som et anker).

Fable

Endelig kommer det et nytt spill i Fable-serien. Helt siden de tre første spillene, som ble lansert i henholdsvis 2004, 2008 og 2010 , har fansen lengtet etter mer. Vi vet fortsatt ikke så mye om nye Fable. Ikke mer enn at det er Playground Games som utvikler spillet, og at alver av helsemessige årsaker bør unngå padder for enhver pris. Hvis du ikke har spilt Fable I, II og III ennå, finnes de nå også tilgjengelig til Xbox 360 og Xbox One.

Forza Motorsport

Hvis du elsker motorsport, er Forza Motorsport til Xbox Series X kanskje noe for deg. Det nye bilspillet kjører med 60 fps 4K-oppløsning og støtter ray-tracking på den nye spillkonsollen. Spillet er fortsatt i en tidlig utviklingsfase, så det er fortsatt mye vi ikke vet ennå. Det vi imidlertid vet, er at en sammenligning mellom nye Forza Motorsport til Xbox Series X og Gran Turismo 7 til Playstation 5 sies å være spennende.

Destiny 2: Beyond Light

Hvis du er glad i å spille, har du kanskje også spilt Destiny 2. Det er et spill fra Bungie, som ble utgitt i 2017 og som har fått flere store tilleggspakker de siste tre årene. Og med lanseringen av Beyond Light, har vi enda en å se frem til. I Beyond Light får vi nye underklasser, nye områder vi kan besøke og nye elementer vi kan bruke. Under visningen av Beyond Light ble det avslørt at Destiny 2 er optimalisert for Xbox Series X med 4K-støtte i 60 fps.

Tetris Effect: Connected

Tetris Effect får en tilleggspakke som heter Tilkoblet. Det er en gratis oppdatering til alle som allerede har Tetris Effect. Det innebærer et nytt modus der flere kan spille sammen. Både via internett og på en datamaskin eller spillkonsoll. Tilleggspakken slippes sommeren 2021 til alle plattformer der Tetris Effect kan spilles, også for deg med et VR-hodesett.

Avowed

Avowed er et nytt fantasy RPG-spill som utspiller seg i samme verden og sted som Pillars of Eternity. Spillet utvikles av Obsidian Entertainment, som også er kjent for tunge spilltitler som Fallout: New Vegas og The Outer Worlds. Traileren til Avowed avslører ikke så mye om spillmekanikken, og det er foreløpig ikke kjent når spillet lanseres. Men vi kan nok regne med både mye magi og fekting med sverd, i hvert fall hvis vi skal prøve oss på å tolke innholdet i traileren.

Psychonauts 2

Spillutvikler Double Fine jobber med en etterfølger til Psychonauts, som ble sluppet i 2005. Akkurat som forgjengeren er det nye spillet et plattformspill i 3D som slippes til både spillkonsoll og PC. Double Fine er allerede kjent for spill som Brütal Legend fra 2009 og de siste årenes Remaster-versjoner av Grim Fandango, Day of the Tentacle og Full Throttle.

Tell Me Why

Tell Me Why er en serie i flere deler som utvikles av Dontnod Entertainment. Det er et historiedrevet eventyr som handler om søsknene Tyler og Alyson Ronan. Alt utspilles i en liten by i Alaska der handlingene dine styrer fremdriften i spillet. Den 27. august 2020 lanseres den første delen i serien på PC og spillkonsoll.

S.T.A.L.K.E.R. 2

S.T.A.L.K.E.R. 2 er en direkte etterfølger av S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl som ble sluppet i 2007. På samme måte som forgjengeren, er det nye spillet en FPS-tittel, og historien finner sted i et alternativt Tsjernobyl. Verden ligger åpen for spilleren, og det finnes flere ulike avslutninger som kan oppleves på forskjellige måter, avhengig av hvilke valg som tas underveis i spillet. S.T.A.L.K.E.R 2 slippes til PC og Xbox Series X, men datoen er foreløpig ikke kjent.

The Medium

The Medium er et psykologisk skrekkspill som utspiller seg i både den fysiske verden og en parallell åndeverden. I The Medium kan du oppleve begge verdenene samtidig mens du utforsker hemmeligheter, løser vanskelige gåter og unngår et monster ved navn The Maw. Den unike spillestilen kombineres med et spøkelsesaktig lydspor, som gir en helt ny, spennende opplevelse på både PC og Xbox. Lanseringen skjer i siste del av 2020.

10 spill som kommer til Playstation 5 (PS5)

Det kommer selvfølgelig også mange spill til Playstation 5. På et arrangement i juni ble det presentert en rekke kommende spill, og her kan du se trailere til ti av dem. Horizon Forbidden West, Spider-Man: Miles Morales, Ratchet & Clank: Rift Apart og mange flere er på vei.

Se trailere og les mer om de ulike spillene her.