Månedens spill: Final Fantasy VII Remake

Månedens spill er Final Fantasy VII Remake

Final Fantasy VII Remake er en omarbeidet versjon av det ikoniske spillet med samme navn fra 1997. Et actionrollespill med millioner av fans over hele verden, som mange anser for å være et av de bedre i Final Fantasy-serien.

Den omarbeidede versjonen har moderne grafikk, et nytt kampsystem og støtte for sikre sømløst skifte mellom karakterene når som helst. Hver enkelt karakter har sine egne, unike evner i kamp. Bruk magi og spesialangrep, kjemp i nærkamp og lag dine egne strategier for ulike situasjoner.

Final Fantasy VII Remake har den samme historien som det opprinnelige spillet, men det har blitt utvidet med betydelig mer materiale og er uten det turbaserte styresystemet. Du kan vurdere flere områder, i hvert fall på avstand, med større detaljrikdom, og spillet forventes å gi en mer oppslukende opplevelse enn originalen.

Lanseringen av spillet skjer i flere omganger og er eksklusiv for Playstation 4. Hver enkelt del er et komplett spill, noe som betyr at historien i Final Fantasy VII har blitt sterkt utvidet.

Hvor kan jeg kjøpe Final Fantasy VII Remake?

 • Høyere kvalitet på grafikken enn originalen med teksturer med høy oppløsning og ny grafikkmotor
 • Final Fantasy VII Remake slippes i episoder, der hver del er et komplett spill
 • Utvidet historie og større områder å utforske
 • Forbedret kampsystem og enklere kontroll over karakterene i spillet
 • Hver del av Final Fantasy VII Remake er på størrelse med Final Fantasy XIII
 • Det turbaserte systemet er erstattet av et handlingsbasert system
 • Tilgjengelig i vanlig og deluxe-utgave
 • Utgitt utelukkende til PlayStation 4-serien

Final Fantasy VII Remake – Deluxe Edition

Innholdet som følger med Deluxe Edition av Final Fantasy VII Remake:

 • Final Fantasy VII Remake
 • En bok med konseptskisser og grafikk fra spillet
 • Mini-Soundtrack CD
 • Summon Materia DLC
 • Sephiroth SteelBook® Case

Hvis du velger å kjøpe Deluxe Digital Edition-utgaven av spillet, blir det fysiske tilbehøret erstattet med digitale versjoner. Det betyr at boka med konseptskisser og grafikk, samt CD-en med lydsporet, er inkludert som nedlastbart materiale via internett.

Kule spill som lanseres i april

Gears Tactics

Gears Tactics er et turbasert strategispill basert på Gears of War-serien. Spillet utspiller seg før de tidligere spillene og gir et innblikk i menneskehetens første møter med de marerittaktige fiendene Locust. Kontroller karakterene i troppen din, naviger dem gjennom vanskelige nivåer med aggressive motstandere og slå deg frem gjennom historien.

Spillet lanseres på Xbox One og PC.

Minecraft Dungeons

Minecraft Dungeons er et actioneventyrspill fra Mojang og er en såkalt dungeon crawler-tittel. Se Minecrafts-verdenen fra et helt nytt perspektiv med nye spillmekanismer, med eller uten vennene dine. Finn veien ned de dypeste grottene, og bekjemp alle som står i veien. Du kan ikke velge klasse, og elementene du har på deg bestemmer hvordan du spiller.

Minecraft Dungeons slippes til PC, Xbox One, Playstation 4 og Nintendo Switch.

Resident Evil 3

Resident Evil 3 er en revidert versjon av 1999-spillet med samme navn. Spillet har samme historie som originalen, der spilleren kontrollerer karakteren Jill Valentine, en offiser i Special Forces S.T.A.R.S. Målet er å ta seg gjennom horder av zombier for å unnslippe Raccoon City og Nemesis, et unikt biologisk våpen som konstant jager deg gjennom spillet.

Resident Evil 3 slippes til PC, Xbox One og Playstation 4.