Månedens spill – Hoa

Et vakkert tegnet og stressfritt plattformspill til PC og Switch

Tekst:
Daniel Haaf

Publisert:
24. juni 2021

Denne artikkelen er skrevet av Prisjakts redaksjon. Ingen andre har påvirket innholdet i den. Det finnes ingen betalingslenker eller andre typer annonsesamarbeid.

Hoa er et vakkert tegnet plattformspill for deg som liker avslappende hjernetrim.

Du slipper en liten alv som har glemt hvem hun er og hvor hun kommer fra. Målet ditt er å komme deg til hjemlandet ditt og finne ut hvem du er og hvorfor du forlot familien din.

Når du kommer hjem, finner du ut at alle innbyggerne har falt i en dyp dvale. Du må vekke dem og finne ut hva de vet, og la dem hjelpe deg på veien mot drømmeverdenen Land of the Spirits.

Når du kommer deg videre i historien, utvikler alven din nye krefter som hjelper deg med å løse alle de krevende oppgavene underveis.

All grafikken i Hoa er håndtegnet av kunstnere fra studioet Scrollcat. Musikken er komponert for både å passe til estetikken i spillet og samtidig ha en avslappende effekt på spilleren.

Med andre ord et perfekt spill for deg som vil nyte noen rolige timer med spilling.

Her kan du skaffe Hoa

Tidligere månedens spill

Se alle månedens spill her

Flere tips til stressfrie og avslappende spill

Hvis du vil ha flere tips til avslappende og rolige spill, finner du det i artikkelen 7 avslappende spill som er perfekte i sommervarmen. Der kan du lese mer om populære spill som Firewatch, Stardew Valley og RiME. Du får en kort beskrivelse av hvert spill, en kort video som viser hvordan spillet ser ut, samt informasjon om butikkene som selger spillene.

Se alle spilltipsene våre her