Månedens spill: Minecraft Dungeons

Slik har du aldri spilt Minecraft før

I nye Minecraft Dungeons inntar du og vennene dine rollene som helter i et nytt actioneventyr, ulikt alt annet du har sett i Minecraft tidligere.

Kjemp deg fra nivå etter nivå med opptil fire samtidige spillere. Målet er å møte den onde Arch-Illager til slutt.

Minecraft Dungeons vises fra et tredjeperspektiv som minner om Diablo-serien, men det finnes ingen spesielle klasser. I stedet kan du tilpasse karakteren din og skape din egen spillestil ved å velge blant de mange ulike elementene som spillet tilbyr.

Spillet foregår både over bakken og nede i de dypeste grotter. Du kan utforske templer, kjempe deg gjennom tåkefylte skoger i måneskinn og møte alle monstrene du kjenner fra fra tidligere i Minecraft.

Minecraft Dungeons kan kommer i to versjoner – Standard Edition og Hero Edition:

  • Minecraft Dungeons – Standard Edition
  • Minecraft Dungeons – Hero Edition

Forskjellen på de to versjonene er at Hero Edition inneholder to ekstra spillerskins, Hero Cape og en høne som husdyr i spillet. I Hero Edition får du også de to første DLC-tilleggene gratis så snart de lanseres.

  • En ny og spennende måte å spille Minecraft på
  • Opptil fire kan spille i samme kart samtidig
  • Kommer i to varianter – Standard og Hero edition
  • Kan spilles på PC, Xbox, Playstation og Switch
  • Kjøp eller spill med Xbox Game Pass
  • Dungeon creeper med elementer fra Minecraft og Diablo
  • Uten spillerklasser
  • Lanseres 26. mai 2020

Spennende lanseringer

Command & Conquer Remastered Collection – 5 juni

De klassiske spillene Command & Conquer og Red Alert har fått nytt design med ny grafikk og et mer moderne grensesnitt. Begge spillene er tilpasset moderne datamaskiner og støtter opp til 4K oppløsning. Også musikken er bedre, og du kan nå sømløst bytte mellom den nye og gamle grafikken etter som du vil. Den 5. juni kan du igjen ta kontroll over troppene dine på PC.

The Outer Worlds – 5 juni

The Outer Worlds er en science fiction-preget RPG-spill fra skaperne av Fallout: New Vegas og Pillars of Eternity. Enkelt forklart kan spillet beskrives som Fallout i verdensrommet. Du kan utvikle karakteren din med nye ferdigheter, delta i endeløse diskusjonsvalg med andre spillkarakterer og lage din egen vei for å nå det endelige målet. The Outer Worlds er allerede tilgjengelig for PC, Xbox One og Playstation 4. Nå er spillet endelig også tilgjengelig på Switch.

The Last of Us Part 2 – 19 juni

Den etterlengtede oppfølgeren til kritikerroste The Last of Us slippes 19. juni. Spillet starter fem år etter hendelsene i det første spillet og 25 år etter at den første infiserte rammet verden. I The Last of Us Part II følger vi hovedpersonene Joel og Ellie fra det første spillet på en ny og spennende reise. Bli kjent med nye miljøer i en helt ny fortelling om hevn og overlevelse i et apokalyptisk USA.