Kategorier
Prisjakt

Månedens spill: Trials Of Mana

Trials of Mana har kommet i en tredje, revidert versjon til PC, Playstation og Switch

I Trials of Mana tar du på deg rollen som helt, og med to følgesvenner på reisen tar du opp jakten på ondskapens krefter i en verden på kanten av total kollaps. Målet er å hindre at åtte onde guder – Benevodons – blir løslatt fra fengsl i manasteiner som er spredt rundt om i hele spillets verden.

Når spillet starter, velger du en helt og to følgesvenner blant i alt seks karakterer. Alle har ulike bakgrunnshistorier og sine unike funksjoner. Avhengig av hvilke karakterer du velger, utvikler historien seg på sin helt egne måte. Hvis du vil oppleve alle historiene, må du spille Trials of Mana flere ganger.

Trials of Mana er et japansk rollespill, også kalt JRPG, som først ble lansert i 1995 under navnet Seiken Densetsu 3. Den nye versjonen som lanseres i Sverige nå er en modernisert versjon med ny 3D-grafikk, nye stemmer på engelsk og omarbeidet musikk. Alle karakterene har i tillegg fått en fjerde og ny klasse å spille i.

Til tross for nyhetene har Trials of Mana beholdt mye av det som var unikt med originalen. Fra kampsystemet til dialogene og de unike egenskapene til hver enkelt karakter. Du kommer til å merke forskjell, men alle som kjenner spillet fra før vil samtidig kjenne seg igjen. Hvilken karakter i Trials of Mana er din favoritt?

Hvor kan jeg kjøpe Trials Of Mana?

  • Kampsystemet og dialogene er fortsatt tro mot originalen
  • Oppdatert 3D-grafikk og bedre musikk
  • Velg mellom seks forskjellige karakterer
  • Stopp åtte ondskapsfulle guder fra å bli løslatt
  • En nyhet er at karakterene kan delta i kamp
  • Kampsystemet er handlingsfokusert og fartsfylt
  • Spill historien minst to ganger for å få bakgrunnshistoriene
  • Slippes 24. april 2020 på PC, Switch og PS4

The Last of U Part II blir forsinket

The Last of Us Part II kommer likevel ikke i mai, slik som tidligere planlagt. På grunn av den pågående koronakrisen har spillutvikleren Naughty Dog valgt å utsette lanseringen til senere.

The Last of Us Part II kom for første gang i 2016 og skulle etter sigende vært utgitt i februar. På grunn av tidsmangel, måtte Naughty Dog flytte lanseringen til slutten av mai, men nå er altså nylanseringen utsatt igjen.

Grunnen er logistikkproblemer som følge av koronakrisen. Naughty Dog sier at de ikke tror de vil kunne møte behovet til alle som ønsker å spille The Last of Us Part II akkurat nå, og derfor velger de å utsette lanseringen.

Også andre spill som Iron Man VR, Minecraft Dungeons og Wasteland 3 påvirkes av krisen og lanseres senere.

Spill det er verd å merke seg nå

BioShock: The Collection

BioShock: The Collection er en spillpakke med tre klassiske spilltitler i BioShock-serien. Gjør et dypdykk i dystopiske Rapture, eller sikt mot skyene og den flyvende byen Columbia. La deg bli rive med av tre separate historier, der du er brikken i et mye større spill enn du kanskje kanskje aner.

Call of Duty Warzone

Call of Duty: Warzone er et gratis spill av typen battle-royale. I Warzone kjemper opptil 150 spillere mot hverandre på nettet samtidig i to spillmoduser – Plyndre og Battle Royale. Warzone inngår i den populære serien Call of Duty, men det kreves ikke at du kjøper noen av de tidligere spillene.

Borderlands Legendary Collection

Borderlands Legendary Collection består til sammen av tre spill – Borderlands: Game of the Year Edition, Borderlands 2, og Borderlands: The Pre-Sequel – i en og samme pakke. Spill selv eller sammen med venner i mer enn 100 timer. Hysterisk morsom spill med actionkomedie på høyeste nivå.