Våre fem mest leste artikler i 2021

Spillkonsoller, god lyd i spill og dingser til studentboliger har vært mest lest gjennom året

Du har ikke gått glipp av våre mange artikler skrevet i 2021, har du? Vi har mange praktiske kjøpstips, forbrukerråd, teknologinyheter og spennende intervjuer med ulike eksperter som du garantert vil sette pris på.

Hva med et velklingende intervju med DJ Elisabeth «Betty» Jansen om hvordan bli DJ? Eller vår informative samtale med sykkelekspertene Janne og Per om hvordan du velger den beste elsykkelen?

Blant de mange verdsatte artiklene er det noen som har fått litt ekstra oppmerksomhet. Her er de fem mest leste i 2021:

1. Gadgetåret 2020 med Prisjakt

Den klart mest leste var artikkelen om de hotteste og mest populære dingsene fra 2020. I den avslører vi duppedittene med størst kjøpsinteresse, de mest besøkte kategoriene, trendene under covid-pandemien og mye mer. Visste du at interessen for webkamera økte med 3350 prosent (!) i 2020? Les mer om det og andre spennende gadgettrender i artikkelen.

Les artikkelen her

Foto: ipopba, iStock.com

2. Kuppene vi helst vil gjøre på Black Friday

Før hver Black Friday er det noen ting som vi har ekstra store forhåpninger om at de skal gå ned i pris når salget starter. Og mange var interessert i håpene våre, for tipsartikkelen om disse tingene seiler inn på andreplass gjennom hele 2021. Gjorde du noen store kupp under Black Friday?

Les artikkelen her

Foto: ricka_kinamoto, Adobe Stock

3. Sterk treningsstart for 2021

Behovet for hjemmetrening har vært stor under pandemien og mange ønsket å begynne å trene i løpet av det siste året. Dette kan sees i interessen i vår intervjuartikkel med personlig trener Fabian Skagestein om hvordan få en skikkelig god treningsstart i 2021. Den er også like aktuell i dag som i løpet av året, så titt innom for mange smarte tips!

Les artikkelen her

Foto: Helivideo, Adobe Stock

4. Skal du kjøpe nye ski? Her er 7 tips.

Det er viktig å kjøpe rett hvis du vil ha et skikkelig god gli i sporet, og flere trenger gode tips. Interessen for å lese vår intervjuartikkel med skiekspert Håvard Rønning var virkelig stor. I artikkelen tipser Håvard om hvordan du må tenke for å finne de riktige skiene, staver og annet skiutstyr for flotte turer gjennom.

Les artikkelen her

Foto: Daniel Haaf

5. Test: Så bra er Playstation 5

Den femte mest leste artikkelen i hele 2021 er vår detaljerte test av Playstation 5. Interessen for dette produktet har vært skyhøy gjennom det siste året – og mange vil vite hvor bra det faktisk er (hint: den har det meste, men ikke alt). Les hele testen vår og se om du er enig i vurderingen vår.

Les artikkelen her

Tekst:
Daniel Haaf

Publisert:
31. desember 2021

Denne artikkelen er skrevet av Prisjakts redaksjon. Ingen andre har påvirket innholdet i den. Det er ingen betalte lenker eller andre typer annonseringssamarbeid.