Prisjakt

Robbie3s

Ble med 2012-09-17
8
Bidrag
1
Nyttige stemmer
Apotera
Bra
(424)
R
Robbie3s
8 anmeldelser
Utmerket5 måneder siden

Ofte billigst av nettapotekene på det jeg trenger og får alltid levert meget raskt.

Bakeren og Kokken
Utmerket
(500+)
R
Robbie3s
8 anmeldelser
Bra4 år siden

Meget bra på levering. Kundeservice trenger dog forbedres. Det tar faktisk lengre tid å få svar på mail fra kundeservice enn det tar å få en bestilling levert.

Infografikk
Utmerket
(204)
R
Robbie3s
8 anmeldelser
Utmerket5 år siden

Meget rask levering! Bestilte en apple Watch. Ble levert dagen etter!

Komplett
Utmerket
(500+)
R
Robbie3s
8 anmeldelser
UtmerketEndret 6 år siden

Imponerende at Komplett fortsatt holder høy kvalitet på levering og kundeservice. Jeg har handlet mye datakomponenter siste året. Har måtte bruke angrerett et par ganger og Komplett er de eneste som har klart å behandle sakene i henhold til angrerettloven. Returer er ferdig frankerte og pakkene spores underveis. Oppdateringer skjer via "min side" og kreditering gjøres innen 14d. Må også skryte av Kompletts levering- og betalingsmuligheter. Særlig faktura gjør det veldig enkelt å handle der. Har også benyttet meg av pick-up pointet i Oslo en gang. Dette gikk knirkefritt. Betjeningen der var hyggelige og de tok tilogmed og pakket ut varene for meg slik at jeg slapp å ta med ekstra papp hjem. Komplett har vokst mye i det siste og selger nå alt mulig rart. Men så lenge de fortsetter med kort leveringstid og rask responstid på henvendelser vil jeg fortsette å handle der.

NetOnNet
Utmerket
(500+)
R
Robbie3s
8 anmeldelser
ForferdeligEndret 6 år siden

Netonnet er ikke lengre en god nettbutikk. Sist jeg skrev omtale om Netonnet ga jeg dem 5 stjerner. Da var prisene og leveringstiden fortsatt god men kundeservicen var blitt værre. Jeg hadde en enkel 14d retursak som tok over 4 uker før de krediterte den. Nå har jeg igjen handlet endel datakomponenter og brukt 14d angrerett på en ting. Det er nå 8 uker siden produktet ble mottatt lageret dems i Sverige og 6 uker siden jeg ble forsikret av kundeservice at overføring skulle ta maks 10d. Utallige purringer fører ingen vei og man får hver gang en ny kundebehandler som stenger saken da en annen jobber med den. Den opprinnelige kundebehandleren svarer aldri igjen. Til sammenligning kjøpte jeg samtidig datakomponenter hos Komplett. Der returenerte jeg 2 ting på 14d angrerett. Etter 8d var returen bekreftet mottatt på "min side" og etter 13d var pengene tilbake på konto. I forhold til Netonnet er dette reneste ekspressfart. For meg hvertfall er de få slantene man sparer på gratis frakt ikke verdt alt bryet med den dårlige servicen. Heldigvis er det nok av andre nettbutikker å velge istedet.

Kingpin Screens Professional PPM500
Full Star 1
5
(1)
1 333 ,-
R
Robbie3s
8 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Endret 7 år siden

Dette er et meget godt konstruert takfeste for skråtak. Jeg sammenlignet flere fester til min Benq W1090. Det er endel fordeler med dette kontra Benq sitt originale feste. Dette feste har trinnløs regulering av høyde. Dette gjør det lett å få projektoren i riktig høyde selv uten lens shift. Armene for feste av selve projektoren har nok av muligheter for justering og kan brukes med 3 eller 4 armer. Selve leddet som gjør sving/tilt mulig kan strammes etter behov. Jeg strammet det slik at det kreves relativt mye styrke for å justere slik at bildet ikke flytter på seg selv om man skulle komme borti projektoren. Feste kommer med skruer til vegg/tak og medfølgende plugger til gips eller mur. Jeg skrudde det rett i trebjelke i tak og det er helt støtt med kun 2 skruer. Til prisen (rundt 1000,- nok) er dette et takfeste som klart kan anbefales.

CoolShop
Utmerket
(500+)
R
Robbie3s
8 anmeldelser
UtmerketEndret 8 år siden

Bestilte en PS3 slim (refurb.) da de var eneste som hadde denne på lager. Bestillingen ble lagt inn på søndag. Tirsdag fikk jeg melding om at sendingen var klar for henting! Var nesten så jeg lurte på om det var en feilmelding siden det gikk så kjapt, men sendingen var der den. Meget fornøyd.

Skvis.no
R
Robbie3s
8 anmeldelser
UtmerketEndret 8 år siden

Kjøpte noe rimelig elektronikktilbehør. Hadde aldri hørt om denne butikken men tok sjangsen siden tingene var så billige. Fikk hentemelding fra Posten dagen etter! Meget imponert!