3.3 av 5 stjerner

Sortert etter dato
02.05.2019
f
fhl81(1 anmeldelse)
Ved en tilfeldighet kom jeg over denne butikken for rundt 2 år tilbake i min leting etter utsalgssteder for Vinyl. Deres rikholdige utvalg på plater (og annet) har gjort sitt til at jeg nå kun benytter dem ved denne type innkjøp. Alltid tidlig ute med platenyheter, og god tilgang på spesialutgaver for oss samlere. Når de i tillegg alltid ligger lavest på pris i forhold til sine konkurrenter, som for eksempel Platekompaniet og CDON, så blir valget lett. Rask levering på lagerførte varer, og forventet leveringstid på varer som må bestilles opp. God service fra hyggelig kundebehandlere er også et pluss.
04.03.2019
K
KåreT(1 anmeldelse)
Godt utval og gode prisar. Kundeservice svarar fort og fiksar det som må fiksast. Tommel opp!
04.03.2019
B
Bjorn1vei(1 anmeldelse)
God service, kjapp og godt utvalg :)
27.02.2019
t
tanntroll(1 anmeldelse)
Jeg bestilte en vare fra Skvis den 11 februar. Sendte purre-mail uka etter og fikk relativt raskt svar fra kundeservice om at det skulle komme flere "om en ukes tid". Det er nå 27 februar, OVER to uker etter jeg la inn bestillingen, og jeg har fortsatt ingen vare. Forøvrig aner jeg ikke om de har fått dem inn nå, eller ikke, heller. De kommuniserer ikke med kundene sine godt nok om status på varene sine, hvis de er utsolgt må du jakte ned svar fra dem selv og vente og vente og vente. Dette har vært en utrolig dårlig kundeopplevelse for meg. Jeg pleier ikke legge igjen klager, men syntes dette var et utrolig dårlig førsteinntrykk. Utrolig skuffende opplevelse. Kundeservice er høflig da, det skal de ha. Jeg hadde hatt mye større forståelse og tålmodighet om de bare hadde kommunisert med meg om at de faktisk var utsolgte og ventet på flere.
24.01.2019
P
PetterBo(1 anmeldelse)
Bestilte en vare, betaling ble belastet. Etter 10 dager lurer jeg på hvor varen er. Da var den plutselig utsolgt. Det blir spennende om jeg får noe penger tilbake.
18.12.2018
G
Grethe Iren (1 anmeldelse)
Gode priser og mye bra å velge mellom. Tok lang tid før jeg fikk det jeg bestilte (ca 20 dager), men dette var grunnet at de ikke hadde fått inn det ene produktet. Gode svar fra kundeservice på spørsmål, men trekkes ned en stjerne fordi pakken ble sendt et annet sted enn de alternativene jeg oppga i informasjonen.
04.12.2018
Endret 10.12.2018
A
AliceAndre(1 anmeldelse)
Mottok pakke i fra Skvis.no i dag, etter 7 dager. En normal leveringstid. Men så åpner jeg pakken, og så har de faktisk klart å sende meg feil DVD! Jeg bestilte "Jul på Månetoppen", siden den er favoritten, og så mottok jeg "Jul i Blåfjell". Jeg forklarte til de at jeg ikke gidder å punge ut med flere hundre kroner og frakt en gang til, for å så bare bli sendt enda et eksemplar av feil DVD. Ikke skal jeg betale frakt for å bytte heller. Er spent på hvordan de skal løse dette. Edit: De har nå sendt meg riktig DVD og sagt at jeg bare kan beholde Jul i Blåfjell som kompensasjon for rotet. Flott. Men det var mandag i dag og ingen DVD i posten. Faller bort mange desemberdager i år uten julekalender på tv.. Dette var skuff, ja.
02.12.2018
l
lilje1(1 anmeldelse)
Kjempefornøyd med julekalenderene til mine 3 barn. Tror de alle vil bli fornøyde med innholdet:) Kort leveringstid:)
18.10.2018
Endret 06.11.2018
s
speadriksen(11 anmeldelser)
Topp kundeservice! Effektiv, svarer med en gang på Mail. Fikk løst saken umiddelbart.👍🏻
04.07.2018
S
Spursy(1 anmeldelse)
Har handlet på Skvis.no i noen måneder nå, og virkelig veldig fornøyd! Varene kommer fort, og prisene er alltid lave i forhold til andre! Konge butikk!
25.06.2018
o
ooi(1 anmeldelse)
Bestilte en vare på skvis.no til nærmere 4000kr. Etter å ha ventet i over en uke kontakter jeg kundeservice på e-post, og lurer på hva som skjer med ordren min. Det tar 31 timer før jeg får svar, og dette var mitt i uken. Jørgen i Kundeservice kan informere om at leverandøren er tom og at de ikke kan skaffe varen. Han kommer også med et tilbud på en annen (dårligere) modell, til en dårligere pris. Svarer på e-poster til kundeservice og får et diffust svar ca et døgn senere (torsdag). Jeg svarer etter 8 min og får ikke svar før mandag. Dette var første og siste gang jeg handlet hos skvis.no. Selger har leveringsplikt, og forbrukerkjøpsloven sier at varer skal leveres uten forsinkelser men det gjelder ikke Skvis.no PS: jeg bruker ikke skrive brukeromtaler, men for skvis.no gjør jeg et unntak.
Sortert etter dato
Gamle anmeldelser

Vurderinger som er eldre enn ett år tas ikke med i gjennomsnittsvurderingen.

28.04.2018
m
mvilkensen(1 anmeldelse)
Bra utvalg, god service, rask levering og billig!
20.04.2018
e
elinsunde(1 anmeldelse)
Savner fri frakt, eller i det minste over en viss verdi. Har handlet på Skvis når jeg ikke har fått varene andre steder. Normal leveringstid.
17.03.2018
B
Birgerro(1 anmeldelse)
Er storfornøyd kunde av Skvis.no. Alltid super service når eg handler eller kontakter de. Varene kommer raskt og alltid med sukkertøy på kjøpet. Meg=superfast kunde.
18.02.2018
r
runrot(1 anmeldelse)
Har handla her fleire gongar og er meget godt fornøgd så langt. Lave priser og rask levering. Som fleire andre savnar eg portofritt når ein handlar over ein viss sum.
Side 1