Service. Fri retur i 45 dager
Kjøp nå og betal efter 6 mnd.
Kåret til årets butikk 2015

http://www.komplett.no

Betalingsalternativ

Kortbetaling
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
SMS-betaling
Postoppkrav
Bitcoin

Er noe galt, Fortell oss her!

Denne butikken finner du i Norge. Prisene vises i NOK. Du kan kommunisere med denne butikken på Norsk.

Detaljert informasjon Komplett brukeromtaler (7.91)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

Sorter etter:
 • Veldig bra
  God kundeservice og greie priser, men Komplett bruker PostNord som betyr lengre leveringstid.
  4 dager siden
 • Hei og takk for fin omtale! Da vi hadde Posten som transportør var det også noen som opplevde lang leveringstid der PostNord leverer raskt. Det er rett og slett noen steder begge transportører har færre utkjøringer enn andre steder. Men PostNord og Komplett jobber stadig med å bli bedre på levering over hele landet.
  Det er for øvrig hyggelig å se at du er fornøyd med kundeservice og priser.

 • Meget dårlig
  Kjøpte en i7-7700k da den kom ut til 4149,- litt senere har de skrudd ned prisen til 3699,- og spurte kundeservice om jeg kunne få kreditert differansen. På denne måten slipper jeg styret med å returnere og kjøpe en ny samt komplett slipper en b-vare. Fikk bare blankt nei til svar, så da returnerer jeg heller varen og kjøper den et annet sted.

  Merkeligste med dette er at tidligere har dette vært ok
  11 dager siden
 • Hei! Takk for tilbakemelding. Vi har dessverre sett oss nødt til å sette en tidsbegrensning på når man kan be om prisdifferansen refundert ifm tilbud/kampanje. Da regner jeg med at det i dette tilfellet har gått for lang tid fra produktet ble kjøpt til prisen ble satt ned.

 • Perfekt
  Jeg har mottatt varene for ca 1 måned siden og valgte å betale med kort, men blir pengene trukket med en gang eller tar det en stund før de blir trukket?
  Ellers svært fornøyd med kjøpet og leveringen :)
  12 dager siden
 • Hei! Takk for flott omtale! Når man betaler med kort blir det først gjort en reservasjon av beløpet på kortet. Straks varene sendes fra oss blir beløpet trukket. Veldig hyggelig at du er fornøyd med handelen :)

 • Meget dårlig
  Skulle til å bestille etter godt tilbud via prisjakt fra i dag. Prisen spratt plutselig plutselig opp med 700 kr. Gidder ikke slikt. Priser bør i hvert fall holde en hel dag
  13 dager siden
 • Hei og takk for tilbakemelding. Vi er ikke ansvarlig for informasjon som ligger på Prisjakt.no og man bør alltid sjekke den faktiske prisen på nettsiden vår. Her regner jeg med at de har oppdatert sin info noe sent.

 • Perfekt
  Har handlet mye på komplett. Er etter min mening, den beste nettbutikken på kundeservice. Nå har jeg ikke hatt mange problemer, men har nå hatt en retur og et par produkter som døde en litt for tidlig død. Av de som døde tidlig fikk jeg i det ene tilfellet ny vare, og i den andre kreditert beløpet. Og returen var uproblematisk og gratis, da jeg leverte det på pick-up point.

  Kudos
  15 dager siden
 • Hei! Takk for din fine omtale! Det skal være trygt å handle på nett, og det er viktig at man får god oppfølging også etter at handelen er gjennomført. Det er svært hyggelig at du har fått god hjelp og at du er fornøyd med måten sakene har blitt behandlet på. Dette er noe vi er veldig opptatt av og vi setter stor pris på tilbakemeldinger da dette hjelper oss å bli enda bedre.

 • Perfekt
  Anbefales. Jeg har handlet hos Komplett i mange år og har bare gode erfaringer. De er kanskje ikke blant de billigste, men jeg betaler gjerne litt ekstra for rask og riktig levering og god service. Noen ganger er de så raske at man lurer på hvordan de får det til. De få gangene jeg har måtte kontakte kundeservice har service vært upåklagelig.
  18 dager siden
 • Hei og takk for herlig omtale! Det er godt å se at våre kunder er fornøyde med leveringstid og kunderservice da vi er svært stolte av dette. Selv om vi ikke alltid er billigst håper vi kvaliteten veier opp for dette.

 • Perfekt
  Komplett.no har utmerket support. De svarer som oftest med engang ! De tilbyr gode nedbetalings muligheter og mulighet til å utsette betaling. Har aldri hatt feil eller problemer med produkter fra Komplett. Nettsiden deres er ren og ryddig, lett og finne frem. Ellers så er de også som oftes billige men flere er nok billigere dessverre.

  Vurdering 10/10
  18 dager siden
 • Hei! Takk for utmerket omtale! Det er utrolig hyggelig å lese om dine positivie opplevelser. Dette tar vi til oss og vi fortsetter vårt arbeid for at det skal være trygt og raskt å handle hos oss.

 • Perfekt
  Det blir på mange måter ikke bedre enn Komplett. Én dag levering, måten de behandler garanti/retur på er eksemplarisk.
  1 mnd siden
 • Hei og takk for fantastisk omtale! Veldig hyggelig at du er fornøyd med leveringstid og returhåndtering. Det betyr at vi gjør noe riktig, og det har vi tenkt til å fortsette med.

 • Middels
  Før ville jeg gitt Komplett 10 av 10. Men etter de har gått over til postnord har det vært mye tull, og ting tar lenger tid. I dag har jeg for første gang etter 10 år med nettshopping opplevd at pakkene ikke blir levert, selv om postnord har registrert den som levert.. Så det å bestille noe som er lagerført fra komplett har nå tatt med 6 dager, og nå er pakken borte. Uansett er vel 6 dager levering noe lenge i osloområdet vel? (4 virkedager pluss helg).

  Flott butikk, bra web, litt kjip kundeservice. Men mest av alt, håpløst å bytte til postnord. Langt mellom leveringstedene er det også på større pakker. Håper dere snur og går bort fra postnord. Det er sikkert billigere for dere, men når det tar en uke før varene kommer, er det ikke lenger at brukbart alternativ å handle på komplett.
  1 mnd siden
 • Hei! Takk for omtale. Vi beklager at forsendelsen har blitt borte i transport. Dette er heldigvis ikke noe som skjer ofte, men det kan forekomme. Dersom PostNord bekrefter at de ikke kan lokalisere sendingen kan vi for øvrig sende nye varer eller refundere kjøpssummen. Henvis gjerne til dette innlegget neste gang du kontakter oss.

 • Utmerket
  Komplett gjør alltid som de skal. Hva annet trenger man?
  1 mnd siden
 • Hei! Vi takker for flott omtale og lover å fortsatt gjøre som vi skal :)

 • Perfekt
  Kjøpte en Geforce g933 på nett, men den trådløse USB'en ble ødelagt under nedlastning av software. Ba om retur på nettsiden og antok at jeg skulle sende inn den ødelagte og få en ny om en uke. 3 dager etterpå fikk jeg en melding om at jeg hadde en pakke på postkontoret. Trengte ikke engang å sende inn den ødelagte. Jeg anbefaler sterkt.
  1 mnd siden
 • Hei og takk for fin omtale! Vi legger stor vekt på god kundeservice og returbehandling. Det er fornøyelig å lese at du fikk rask og god behandling i denne saken og håper at det nye produktet fungerer som det skal.

 • Veldig bra
  Komplett leverer alltid kjapt og har et enormt utvalg av varer. Mobilabbonomentet deres er det få som slår!
  1 mnd siden
 • Hei! Takk for hyggelig omtale. Så bra at du er fornøyd med leveringstid, utvalg og mobilabonnement. Ha en riktig god helg!

 • Perfekt
  Komplett er stort sett butikken jeg handler fra, kjapp levering, enestående kundesupport både når det kommer til spørsmål om produkter og om du skulle være så uheldig at produktet går i stykker, har hatt noen reklamasjons saker som har gått silkemykt i forhold til lignende saker jeg ha hatt med andre butikker.

  Komplett har ofte priser som kan være et lite hakk over konkurrentene har jeg erfart men kundesupporten og leveringstid gjør at jeg oftest velger å handler fra komplett likevel!
  1 mnd siden
 • Hei og takk for meget hyggelig omtale! Det gleder oss å lese at alt arbeidet vi legger ned i kundeservice gir en god kundeopplevelse. Vi gjør det vi kan for å ha konkurransedyktige priser, men er nok ikke alltid de billigste på alt. Men vi håper og tror at våre kunder føler at det er trygt å handle hos oss, og at de får god oppfølging i etterkant av kjøpet.

 • Utmerket
  Holder altid tiden som står og god service.

  Det eneste som trekker ned er pris og vente tid, det kan altid bli billigere og mindre ventetid
  1 mnd siden
 • Hei! Takk for fin omtale! Vi jobber hele tiden med å bli bedre på svartid, spesielt i perioder med stor pågang som f. eks. nå i disse juletider. Når det gjelder pris så er vi kanskje ikke alltid billigst, men vi håper rask levering og god kundeservice veier opp for dette.

 • Meget dårlig
  EN MÅNEDS leveringstid på et tastatur bestilt på black friday... Forventet ankomst 24/12. Hvordan er dette mulig?
  2 mån siden
 • Hei! På noen varer er leveringsdato ubekreftet (står under produktet på nettsiden) og da kan denne bli endret. Vi beklager ventetiden og håper det kommer på lager om ikke så altfor lenge. Dersom det er ønskelig å gå for dette i stedet kan vi gi samme pris:
  https://www.komplett.no/product/897273/datautstyr/mustastatur/gaming-tastatur/cooler-master-masterkeys-pro-l-brun#
  Da kan du i tilfelle bare sende oss en e-post å henvise til denne omtalen.

 • Dårlig
  Jeg har vært veldig godt fornøyd med leveranser, utvalg og priser tidligere. Denne gangen var ikke god. På tre av forsendelsene var PostNord etiketten klistret rett på original emballasjen, det er ikke mulig å fjerne den uten å ødelegge esken. Siden det skulle være julegaver, var dette svært uheldig. Det er begredelig å gi bort slike gaver.
  2 mån siden
 • Hei! Beklager dersom ødelegger din opplevelse av handelen. Noen produsenter lager original emballasje som er ment til å tåle frakt og som da ikke trenger ytterligere emballering. Da må fraktlappen limes rett på esken.

 • Perfekt
  One of the best for me.

  Lots of choices, very helpful support, fast delivery and straight to the point.
  2 mån siden
 • Hi! Thank you very much for your review. It means a lot to us that you are happy with your purchase and our support.

 • Meget dårlig
  Helt tragisk at dere ikke ga en offentlig unnskyldning etter Black Friday.
  2 mån siden
 • Hei! Dessverre har vi hatt noe lang leveringstid grunnet enorm pågang på Black Friday, i tillegg til julehandel. Vi beklager ventetiden og kan forsikre om at vi har jobbet på spreng for å få ut varer så raskt som mulig.

 • Meget dårlig
  Dårlige på leveringstider, dårlige på å kommunisere leveringstider, dårlige på kundeservice! Ansett noen flere mennesker til å jobbe på lageret. Helt tydelig at robotene ikke leverer godt nok ihvertfall.... Ser ingen grunn til å handle hos dere igjen.
  Kansellerte min ordre etter at dere ikke klarte å levere på 10 dager, selv om varene var på lager... Ingen beklagelse eller noe fra kundeservice, bare feilinfo. Styr unna komplett.no! Advasel: dropp black friday på komplett.no hvis du vil ha varene i normal tid...
  2 mån siden
 • Hei! VI beklager lang leveringstid ifm Black Friday. Selv om vi har bemannet opp for fullt, både på lager og kundeservice har behandling av ordre tatt en del lengre tid enn normalt. Vi begynner for øvrig å komme ganske ajour nå og håper du likevel vil vurdere oss ved en annen anledning.

 • Meget dårlig
  Meget dårlig kundeservice.
  2 mån siden
 • Hei! Beklager dersom du har hatt en dårlig erfaring med vår kundeservice. Dette er selvsagt ikke ønskelig, og du må gjerne ta kontakt på e-post å henvise til denne omtalen, så ser vi gjerne på saken din på nytt.

 • Middels
  Bra utvaøg og priser, kundesupport på chat har gjentatte ganger fitt feilinformasjon og har måttet vente over en uke på at en bestilling skal behandles når lagret har mye å gjøre.
  2 mån siden
 • Hei! Vi beklager ventetiden i etterkant av Black Friday. Det har vært en enorm pågang, men vi gjør alt vi kan for å få ut ordrene så raskt som mulig.

 • Meget dårlig
  Verdens dårligste håndtering av Black Friday
  Eneste positive er at det tok sekunder å kansellere ordren
  2 mån siden
 • Hei! Beklager ventetid i forbindelse med Black Friday. Vi kan for øvrig forsikre om at vi er ekstra godt bemannet og jobber på spreng for å få sendt ut ordre så raskt som overhodet mulig.

 • Utmerket
  Jeg har bare positive opplevelser med komplett. Jeg har bestilt totalt 12 ganger og har mottatt varene 2-3 dager etter bestilling hver gang. Prisen er også meget konkurransedyktig, spesielt med tilbud flere ganger i uken. De gangene jeg har bestilt fra andre norske nettbutikker har leveringstiden vert mye lenger (to forskjellige ordre fra CDON tok eksempelvis 2 uker hver). Er meget fornøyd med komplett og kan lett anbefale butikken til hvem som helst.
  2 mån siden
 • Hei! Tusen takk for fin omtale! Det gleder oss å lese at du er fornøyd med både pris og levering. Vi legger stor vekt på rask levering og god service så det er veldig hyggelig å se at våre kunder setter pris på dette.

 • Meget dårlig
  Bestilte varer på Blackfriday. Alle varer har lagerstatus 100+ og alle varene mine har "fått grønt lys for videre behandling"...

  Forventet levering stod oppgitt til 5 dager. Tar kontakt med kundeservice, når det er klart at de ikke klarer å levere på 5 dager... Får oppgitt da 2-3 dager før det sendes, 2-4 dager forsendelse... Flott... Venter da i 3 dager, og tar kontakt med komplett igjen.

  Får nå beskjed om at forventet leveringstid er minimum 3-5 virkedager, i tillegg til frakt på 2-4 virkedager.

  2-3 uker leveringstid selv med blackfriday er uakseptabelt, særlig når varer er på lager.
  2 mån siden
 • Hei! Beklager lang ventetid. Vi gjør alt vi kan for å få ut varene så raskt som mulig, så forhåpentligvis mottar du varene snart. Black Friday og julehandel gjør dessverre at ting tar lenger tid enn normalt.

 • Meget dårlig
  Bestilte pakke med deler på Black friday. Ordren står fremdeles i ordre mottatt etter 5 virkedager (totalt 7 dager) har vært i kontakt med kundeservice som sier alt er i orden, så ingen deler mangler for at de kan få levert. Broren min som bestilte mye seinere en meg har fått sin pakke. Har alltid foretrukket komplett siden de har vært god på retur av utstyr, og tidligere var de kjapp med levering. Får håpe alle komponentene eg har bestilt virker, for hvis man ser hvor tregt det går med levering så er eg livredd for hvordan de er med retur.
  2 mån siden
 • Hei! Dessverre er det lengre ventetid på noen ordre etter Black Friday grunnet enormt stor pågang. Men vi jobber på spreng med ekstra bemanning for å sende ordrene så raskt som mulig. Beklager ventetiden.

 • Perfekt
  Flott nettside som er enkel og bruke og det er lett å finne det man vil ha. God kundeservice og rask og problemfri levering :)
  2 mån siden
 • Hei og takk for flott omtale! Det er ekstra hyggelig med positive tilbakemeldinger og vi lover å fortsette med rask levering og god service :)

 • Meget dårlig
  Bestilte vare på Black Friday, den var ikke på lager og skulle komme rundt 30.november. Sjekket litt senere, dato var forskyvet til rundt 10.desember. Pga. juleferie måtte jeg be om å få endre adresse som varen skulle sendes til evt. forskyve leveringsdato. Ikke noe av dette var mulig og jeg måtte avbestille varen som jeg hadde bestilt, og som i tillegg var en god del billigere enn original-prisen.

  Har alltid hatt et godt inntrykk av komplett.no og sett på de som en av de mest seriøse forhandlerne. Vært kunde der i mange år, men utifra hvordan dette ble løst er det nok siste gang jeg bestiller noe fra dem.
  2 mån siden
 • Hei! VI beklager dette. Dessverre er det begrenset hvilke endringer vi får gjort på ordre i etterkant. Men dersom varen fortsatt er i vårt sortiment kan vi lage et tilbud til deg slik at du kan bestile på nytt, med riktig leveringsadresse. Fint om du sender oss en e-post hvor du henviser til denne omtalen.

 • Utmerket
  Varen ble sendt dagen etter bestilling, fikk sporingsnummer på mail og vipps så var pakken ankommet postkontor. Veldig flott service, tommel opp fra meg!

  (Denne kundeomtalen gjelder for øvrig ikke kundeservice via tlf/mail, dette er kun basert på en hyggelig kjøpsopplevelse)
  2 mån siden
 • Hei og takk for fin omtale! Det er hyggelig å lese at du er fornøyd med rask leveringstid.

 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Varen ble sendt dagen etter bestilling, fikk sporingsnummer på mail og vipps så var pakken ankommet postkontor. Veldig flott service, tommel opp fra meg!

  (Denne kundeomtalen gjelder for øvrig ikke kundeservice via tlf/mail, dette er kun basert på en hyggelig kjøpsopplevelse)
 • Meget dårlig
  Er så LEI svamme svadasvaret man får når man bestiller en vare som er på lager. Og som brått ikke er på lager lenger når du forventer levering og du blir servert en tynn suppe av unnskyldinger om at den ble nok bestilt tilfeldigvis akkurat samtidig med en "million" andre, som gjør at du må pent vente til varen er på lager igjen.

  I mitt tilfelle får jeg beskjed om å vente i 2 måneder :-D Jeg foreslår å gi meg en litt dyrere modell til samme pris, eller la meg få tilsvarende produkt i en annen farge. Men nei, der må det sjekkes ut i det vide og brede før man kan gi et svar til kunden.

  Jeg sa jeg må ha et svar med en gang, men det var ikke mulig (??) Needless to say, ordre ble kansellert og kjøpet blir foretatt i en annen nettbutikk.

  Jeg har lenge hatt et solid inntrykk av komplett med god kundeservice, men nå forstår jeg hvorfor graden av misnøye blant kunder har hatt en økende tendens de siste årene. Trist å se en gammel storhet fullstendig feile med å holde på kunder. Uansett, good riddance!
  2 mån siden
 • Hei! Beklager at du ikke fikk reservert varen du bestilte. Det er faktisk slik (spesielt i disse dager, med Black Friday og julegave-handel) at noen varer blir solgt ut meget raskt da veldig mange handler samtidig. Vi håper du vil gi oss en ny sjanse en annen gang.

 • Perfekt
  Aldri hatt noen problemer, rask levering, gode dialoger med kundeservice
  2 mån siden
 • Hei! Takk for fin omtale og full pott! Det gleder oss i Komplett å lese dette.

 • Dårlig
  Brukt komplett i lengre tider, de har ofte gode tilbud og har en oversiktlig side. Der slutter det gode. Etter min erfaring gjentatte ganger har de elendig kundeservice... Arrogant og rett og slett frekk oppførsel når du prøver og sammarbeide. Også opplevet treg utsending av varer flere ganger, liker ikke hvordan komplett driver butikk...
  2 mån siden
 • Hei! Beklager dersom du har hatt dårlig erfaring med vår kundeservice. Vi ønsker selvsagt å hjelpe våre kunder på best mulig måte og ser gjerne på saken på nytt. Om du sender oss en e-post hvor du henviser til denne omtalen så skal vi forsøke å rette opp inntrykket.

 • Meget dårlig
  Bestilte en pc som skulle være "Ready to Play". Da denne var kommet fram, koblet opp og klar til testing, kom jeg ikke lenger enn til BIOS fordi den ikke klarte å finne SSD disk. Jobber selv i en elektronikk forretning med Service av produkter, så vet godt at slikt kan forekomme. Skal ikke mer til en litt røff behandling under frakt.

  Men det er delen etter dette som gjør at jeg kun gir komplett 1 stjerne. Jeg ringte komplett kundeservice og ga beskjed om at jeg var misfornøyd med at denne ikke fungerte og var en såkalt DOA (dead on arrival). Når jeg stilte spørsmål til kundebehandleren, fikk jeg ikke svar før jeg etter ca 20 sekunder sa "Hallo?". Dette gjentok seg utrolig nok på alle spørsmål jeg hadde. Vet ikke om jeg fikk snakke med en som var ny i jobben eller hva det var, men skjedde i 3 av 3 samtaler jeg hadde med kundeservice.

  Spurte om de hadde noe å kompensere med som et plaster på såret da dette kommer til å ta ca 17 dager lenger enn det skal (22 dager totalt), da fikk jeg beskjed om at jeg kunne få 200,- i gavekort. Da jeg ikke kunne komme på hva jeg kunne bruke 200,- på, som jeg kunne trengt til pcen, spurte jeg om de kunne oppgradere noe i pcen eller ta bort gebyr for betalingsutsettelse. De kunne sette inn en bedre kabinett vifte.

  Vi kom fram til at å sende denne tilbake var den raskeste løsningen på problemet og jeg ba derfor om postlapp til å sende denne tilbake. Jeg presiserte at jeg var nødt til å få postlappen med en gang, da det var denne dagen som passet å sende inn pcen. 2 timer etterpå fikk jeg mail fra komplett. Dette var ikke en postlapp, men et skjema jeg måtte svare Ja/nei på noen spørsmål, som kundebehandleren allerede hadde spurt om på tlf og burde husket svarene. typ: trenger du ny eske til å sende pcen i osv.

  Jeg ringte da opp igjen til kundeservice etter at jeg hadde svart på mailen ang postlapp, og jeg snakket da med de i 18 minutter før de klarte å sende meg en postlapp.

  Alt i alt synest jeg dette var en svært dårlig måte å hjelpe en misfornøyd kunde på, og de virket ikke villige til å strekke seg litt lenger for å gjøre meg fornøyd. Dette kunne vert f.eks en litt dyrere postlapp med raskere levering for å spare tid, eller en litt større SSD disk, det er mange muligheter som helt sikkert ikke koster mye.

  Har mange venner som skryter mye av komplett, og det er nok bra kvalitet på produktene de selger. Men etter min mening har de kundebehandlerne jeg snakket med fortsatt et stykke å gå når det kommer til kundeservice.
  2 mån siden
 • Hei! Vi beklager at behandlingen av denne saken ikke har gått smidigere. Det er godt mulig du har pratet med en av våre nye medarbeidere, men vi ønsker selvsagt å hjelpe deg på best mulig måte. Vi kan dessverre ikke se hvilken sak dette gjelder så det er fint om du kan sende oss en e-post hvor du henviser til denne omtalen. Da går vi gjerne gjennom saken på nytt for å se om det er noe vi kan gjøre bedre.

 • Perfekt
  Har brukt Komplett siden starten, alltid fornøyd både med pris,leveringstid, support og kvalitet. Har prøvd andre butikker både fysisk og på nett, men vender alltid tilbake til Komplett.
  2 mån siden
 • Hei og takk for fin omtale! Så hyggelig at du alltid vender tilbake til oss, det må jo være et tegn på at vi gjør noe riktig. Det har vi tenkt til å fortsette med da god kvalitet og service er svært viktig for oss. Det er alltid en fornøyelse å lese at våre kunder er fornøyd med handelen.

 • Perfekt
  Jeg MÅTTE bare lage en bruker når jeg så omtalen til "osos" her. Dette tror jeg nesten ikke på, da jeg har handlet hos Komplett i snart 10 år og aldri møtt bedre kundeservice. Og jeg har snakket MYE med kundeservice. Jeg har fått hjelp til tekniske problemer som de strengt talt ikke har noe med, da det ikke var noe feil med produktet de solgte, men heller min bygging av pc'en. De gikk faktisk så langt som å bygge "min" PC på en av deres testbenker bare for å hjelpe meg, og finne ut av hva problemet kunne være.

  Når det kommer til retur/garanti/reklamasjon av produkter, så skjer dette ekstremt raskt og smertefritt. Det har ALDRI forekommet at jeg har fått avslag på en søknad om dette.

  Jeg er fullt klar over at prisene til Komplett kan være litt høyere enn hos konkurrentene, men jeg handler allikevel hos Komplett nettopp pga. kundebehandlingen deres. Jeg er også medlem av en organisasjon for datainteressert ungdom i mitt lokale miljø, og samtlige jeg har snakket med, handler pc-deler hos komplett av samme grunn. (rundt 40-50 folk). Crewet vårt sverger ved komplett, og hvis noen av deltagerne spør om hjelp til å finne deler til sine pc'er eller annen elektronikk, så kan dere jo gjette hva vi anbefaler. Jeg vil også nevne at vi har absolutt ingen assosiasjon med komplett, hvis noen trodde dette var grunnlaget for posten min. Du har nok bare vært utrolig uheldig og møtt på en som har hatt en dårlig dag, noe som kan forekomme de beste.

  Komplett er, og forblir, best på kundeservice i Norge i mine øyne!
  2 mån siden
 • Hei! Tusen takk for en fantastisk attest! Dette varmer våre hjerter og det gir oss ekstra pågangsmot til å gjøre alt vi kan for våre kunder, gamle som nye. I disse dager er det stor konkurranse og da er det viktig å ikke bare tilby gode priser, men yte ekstra god service samt sørge for at kundene føler seg ivaretatt. Jeg deler den fine omtalen din med mine kolleger da jeg vet dette blir satt stor pris på. Ønsker deg en fin dag! Hilsen oss i Komplett :)

 • Dårlig
  Hei! Jeg er veldig fornøyd med leveringstid. Selve "handle delen" fungerer utmerket, selv med stive priser en gang i blant.

  Det store problemet er derimot kundeservice. Arrogant og nedlatende oppførsel fra kundebehandlerne i tillegg til lite behjelpelige. For all del ikke kontakt kundeservice på telefon, med mindre du ønsker å bli skjelt ut.
  2 mån siden
 • Hei! VI beklager at du har hatt en dårlig opplevelse med vår kundeservice. Send oss gjerne en e-post hvor du refererer til denne anmeldelsen så ser vi gjerne på saken på nytt. Vi ønsker ikke at våre kunder skal sitte igjen med en negativ opplevelse etter å ha kontaktet vår kundeservice.

 • Perfekt
  Utrolig rask levering. Bestilte en dag, og dagen etter kom pakken i posten.
  3 mån siden
 • Hei og takk for hyggelig tilbakemelding! Det gleder oss å lese at du er fornøyd med rask levering.

 • Perfekt
  Jeg er ekstremt godt fornøyd med Komplett. Har brukt dem i mange år og kjøpt masse forskjellige ting fra komplette datamaskiner og diverse deler og har aldri hatt noe problemer med det jeg har kjøpt.

  Eneste minuset er at det kan til tider være litt lang leveringstid men det må jeg leve med når jeg bor i Nordnorge. Ikke så lang tid da hvis man ser på distanse.
  3 mån siden
 • Hei! Takk for fin anmeldelse. Det tar dessverre noe tid å sende varer til Nord-Norge, men normalt sendes lagervarer fra oss senest dagen etter bestilling. Det er for øvrig meget hyggelig å lese at du aldri har hatt noen problemer med dine handler hos oss.

 • Middels
  Stort sett greit å handle hos Komplett.no. Men de får en del trekk fra meg fordi de ofte ligger litt høyere i pris enn andre nettbutikker, de bruker PostNord som leverandør og synes at kundeservicen kunne av og til hatt en mer vennlig tone i chat da de av og til kan virke litt avvisende.
  3 mån siden
 • Hei! Takk for konstruktiv tilbakemelding. Vi har nok ikke alltid de laveste prisene, men vi legger stor vekt på rask levering og god kundeservice. Vi beklager dersom svarene du har fått på chat ikke er tilfredstillende. Dette tar vi selvsagt til etterretning slik at vi kan bli bedre. Ellers må du gjerne kontakte oss på tlf eller e-post dersom det er noe vi kan hjelpe deg med.

 • Perfekt
  Super rask leveringstid og god pris.
  3 mån siden
 • Hei og takk for fin anmeldelse!

 • Bra
  Bestilling
  Greit å bestille fra komplett men skulle ønske de kunne matche Elkjøp og Lefdal på pris.
 • Bestilling Levering
  Denne omtalen granskes.
 • Perfekt
  Er det noe jeg trenger handler jeg alltid hos komplett. Super rask leveringstid og kundeservicen hjelper alltid om jeg trenger noe. Alltid like fornøyd hver gang jeg handler hos dere!
  3 mån siden
 • Hei og takk for din tilbakemelding! Det er meget hyggelig å lese at du er fornøyd med leveringstid og kundeservice. Dette er noe vi satser stort på og det gleder oss at våre kunder er fornøyde.

 • Perfekt
  Supert! 4 dager leverings tid heilt supert! Billige priser!
  3 mån siden
 • Takk for flott anmeldelse! Vi lover å fortsette med å gjøre alt vi kan for å gi en god kundeopplevelse.

 • Akseptabelt
  Bestilling Levering
  men det er ikke Komplett sin feil. Jeg bestilte Samsung Note 7, som da ble tatt ut av markedet. Komplett var flink i kundeservice, og jeg fikk en Galaxy 7 til en meget rimelig pris som plaster på såret, og et gavekort.
 • Knapt godkjent
  lang levering og ikke spesielt bra priser lengre. Er ikke så lojal lenger.
  3 mån siden
 • Hei og takk for tilbakemelding. Dersom man bestiller varer som er på lager er det ganske rask leveringstid. Lagerstatus står under produktet på nettsiden. Vi beklager dersom du har ventet lenge på din bestilling, men håper du likevel vil vurdere oss en annen gang. Kontakt gjerne vår kundeservice dersom det er noe vi kan hjelpe med.

 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Supert
 • Utmerket
  Bestilling Levering
  Kommet raskt fra dere.
 • Perfekt
  Bestilling
  Super service. Rask levering.:-)
 • Bra
  Bestilling
  Utenom det tilfelle som var med Civ 6, så har det vært bra.

Internasjonelle omtaler

(0.00) 2 omtalerKomplett fra våre medlemmer i Sverige Oversett til norsk.