Prisjakt
Annonse
NetOnNet
 • ALLTID FRI FRAKT
 • Prismatch
 • Rask levering fra samme dag.
Vinner 2023 - Spill & gaming
4.5Utmerket
368 anmeldelser
Vurderinger som er eldre enn ett år tas ikke med i gjennomsnittsvurderingen.
t
tombo11
1 anmeldelse
Dårligen måned siden

Kjøote en kontroller online fordi de hadde den inne, men etter en uke fikk jeg beskjed om at det hadde de ikke allikevel. Etter å ha ventet en måned fikk jeg en ny mail om at jeg skulle få månedlige oppdateringer for når den kom inn fremover. Siden dette begynte å bli latterlig spurte jeg om de kunne sende meg en annen kontroller i stedet, noe de ikke kunne. Dårlig stil å selge varer de ikke har og elendig kundebehandling i etterkant. Finnes heldigvis mer seriøse butikker som selger de samme tingene.

E
Forferdelig2 måneder siden

Man får levert varen veldig raskt, så det fungerer godt. Problemet er når det oppstår en feil med produktet. Jeg hadde en robotstøvsuger som sluttet å virke etter 1 mnd, Net on Net ville ikke ta repetisjon av varen da de hevdet det var jeg som hadde innstallert produktet feil. Men det stemmer ikke og produktet kom ferdig innstallert til meg. Jeg kommer aldri til å benytte dem igjen.

h
holgerdanske
14 anmeldelser
Forferdelig2 måneder siden

Jeg er dypt skuffet og frustrert over min nylige erfaring med Netonnet, spesielt med tanke på retur av et par hodetelefoner. Til tross for å ha benyttet meg av angrefristen korrekt og fulgt alle nødvendige prosedyrer for retur, har håndteringen av saken min vært en lang og forvirrende prosess som har resultert i betydelig ulempe for meg. Jeg returnerte hodetelefonene den 20. februar, forventet en smidig returprosess, men ble i stedet møtt med motstridende informasjon og tilsynelatende uendelige forsinkelser. Selv etter flere purringer, kunne Netonnet først ikke bekrefte mottak av returen. Det var først når jeg trakk inn råd fra Forbrukerrådet og understreket selgers ansvar i en returprosess, at Netonnet "fant" returen min. Til tross for dette har jeg fortsatt ikke mottatt noen klarhet i situasjonen eller informasjon om når jeg kan forvente min refusjon. Det har vært over en måned med inkonsekvent kommunikasjon og uklarheter. Dette viser en alvorlig mangel på respekt for kundenes tid og tillit. Kundetilfredshet og tillit burde være grunnleggende verdier for enhver virksomhet, spesielt i dagens konkurransedyktige marked. Min opplevelse reflekterer dessverre en alvorlig mangel på disse verdiene hos Netonnet. Jeg håper at min anmeldelse vil oppfordre Netonnet til å revurdere sine kundeserviceprosesser og sørge for at ingen andre kunder opplever det samme kaoset som jeg har gjort.

C
Christian
2 anmeldelser
OK2 måneder siden

Hyggelige, bra produkter men veldig(!) treg frakt. De sender fra langt inn i Sverige. Man må betale ekstra for at de ikke skal vente 2 dager med å pakke ordren din (hva i huleste???). Bestiller jeg fra Komplett kan jeg få varene dagen etter med Posten (gratis frakt), hos NetOnNet må jeg regne 7 dager (bor i Kristiansand).

K
Kamil Rogulski
1 anmeldelse
Utmerket3 måneder siden

Fikk dessverre ikke pakken i tide, men kundeservice gjør opp for det da de ga meg riktig info jeg trengte, ga meg god hjelp og et raskt svar!

R
Ravi
1 anmeldelse
Utmerket3 måneder siden

Skjermkortet mitt tok kvelden. Ikke noe problem. Netonnet ordnet med erstatnings kort. Raskt og effektivt. Veldig rask og god service. Vil absolutt handle med dem igjen. Trygt og godt.

s
semere
1 anmeldelse
Utmerket3 måneder siden

bra service

H
Hilde
1 anmeldelse
Forferdelig3 måneder siden

Bestilte pulsklokke, ventet på leveringsbekreftesle i 1 uke før jeg tok kontakt med kundeservice. Får da vite at varen er forsinket med 1,5 måned, mulig lenger, uten at de har gitt beskjed.

B
Bjørn Renholt
1 anmeldelse
Utmerket3 måneder siden

Utrolig bra service/hjelp for å løse noen praktiske problem med laserskriver kjøpt for 4 år siden. Takknemlig 81-åring

U
Utmerket3 måneder siden

Nå sist handlet jeg hos de og pakken dukket ikke opp. Problemet her lå hele tiden hos de som skulle levere pakken, men NetonNet ordnet opp raskt og problemfritt med en gang jeg tok kontakt med de. Utmerket kundeservice!

Om butikken

NetOnNet

Prisene vises i NOK på butikkens side.

Betalingsalternativer

VippsAmerican ExpressMasterCardVisa
 • Avbetaling
 • Direkte betaling
 • Faktura
 • Kortbetaling
 • Betaling via telefonregning
 • Bitcoin
 • Forskuddsbetaling
 • Postoppkrav
 • SMS-betaling

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

Tilbyr installasjonshjelp på stedet. Se butikkens hjemmeside for informasjon og eventuelle lokale begrensninger.

www.netonnet.no

Informasjon om selskapet

Fullstendig firmanavn: NETONNET NORSK AVDELING AV UTENLANDSK FORETAK

Organisasjonsnummer: 982238218