Prisjakt

Glisern

Ble med 2011-01-03
6
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Komplett
Utmerket
(500+)
G
Glisern
6 anmeldelser
Dårlig4 måneder siden

Tenk deg meget godt om før du forhåndsbestiller noe fra Komplett. De har en lang historie med å selge noe som forhåndsbestilling, deretter "ha problemer med leverandør" før bestillingen blir kansellert, tilogmed etter å ha snakket med support og blitt fortalt at ordren kommer til å bli oppfylt.

Power
Bra
(500+)
G
Glisern
6 anmeldelser
OK6 måneder siden

Kjøpte et lite spill, pakken kom i en stor pappeske. Ikke bare sløseri, men også betydde at pakken måtte hentes isteden for å passe i postkasse.

Yaha
Bra
(86)
G
Glisern
6 anmeldelser
BraEndret 6 år siden

Bestilte en del penner fra dem, aldri hørt om dem før. Leveringen er kanskje litt treg, men det har ikke noe å si. Fikk derimot 1 mindre enn det jeg hadde bestilt, kontaktet dem og den ble sendt samme dag. Ikke noe negativt å si om dem.

Elkjøp
Bra
(500+)
G
Glisern
6 anmeldelser
ForferdeligEndret 11 år siden

EKSTREMT uprofesjonell. Får vite etter eget initiativ at min FORHÅNDSBESTILLING ikke kommer til å bli sendt ut allikevel, da de ikke får produktet. Ingen varsel fra dem, ingen lyd før jeg selv kontaktet dem for å finne ut når det ble sendt. Skal være forsiktig med elkjøp framover, og mine anbefalinger til alle som vil høre er at de også ser andre plasser først.

Dustin Home
Utmerket
(500+)
G
Glisern
6 anmeldelser
UtmerketEndret 13 år siden

gode priser og veldig rask levering på tross av at varene er sendt fra sverige. Fra varsel om sendte pakker så tok det ikke mer enn 3 dager før jeg kunne hente pakkene på postkontoret. Skal jeg ha noe i fremtiden så skal jeg ialefall sjekke om dustin home har det. Og de må få et + for trygg og tett isolering i eskene