3.7 av 5 stjerner

Sortert etter dato
23.02.2020
Trekker ned at jeg må betale porto samt gebyr for valg av Klarna.
12.02.2020
P
Pillowdiver(1 anmeldelse)
Et eneste stort rot fra start til slutt. TLDR; Kommer ikke til å handle hos DustinHome.no igjen. Her er noen av erfaringene mine i korte trekk: - Du bør unngå å velge Klarna som betalingsmetode. Jeg har god erfaring med Klarna, men av en eller annen grunn så snakker ikke Dustin og Klarna med hverandre. Når du lurer på hvor og når du kan betale så bør du belage deg på å være en mellommann. Du vil oppleve at begge sitter med hendene i lommene et par dager før de retter opp seg i mellom - etter din anmodning. - Du må forvente at ingen vet hva andre gjør. Selv om du ringer et norsk nummer så kan du likevel ende opp med å snakke med en fra Sverige. Det er et problem fordi Sverige og Norge deler ikke informasjon med hverandre. Hvis du har en påløpende dialog med avdelingen i Norge så vet ikke den svenske avdelingen hva det dreier seg om, og vice versa. - Du må forvente å gjøre dine egne oppfølgningssamtaler. Av de ti telefonsamtalene jeg har hatt så har jeg ringt ni av dem - og det på grunn av at saken i seg selv har nok en gang stagnert. - En sendingsbekreftelse betyr ikke at varen er sendt, selv etter flere dager. Det kan være du har fått sporingsnummer, men Posten kan fortelle deg at varen ikke har ankommet deres terminal. Om varen i det hele tatt forlot lageret til Dustin er det ingen som vet. En uke har gått siden jeg la inn bestilling, og varen har ennå ikke blitt sendt. Valgte å avbestille og heller kjøpe hos en konkurrent. Sistnevnte leverte sendingsbekreftelse allerede en time etter jeg la inn ordren, og er nå synlig som sporing og på vei. Det kaller jeg service.
Svar innen Dustin Home:2020-02-19
Hej Pillowdiver! Tråkigt att höra om din upplevelse. Det stämmer dock att Norge och Sverige inte delar information då de inte hanterar samma kunder. Handlar du i Norge så är det till den Norska avdelningen du pratar med, handlar du i Danmark så är det den Danska avdelningen du har kontakt med osv. Det verkar som din vara har kommit bort i postgången då du beskriver att du fått en sendningsbekreftelse som betyder att varan har lämnat Dustin. Tyvärr händer det ibland att varor försvinner men det är inget unikt bara hos Dustin, det viktiga är att du meddelar oss om du inte får varan så vi har möjlighet att skicka ut ny vara. Beklagar att varan inte kom fram till dig Med vänlig hälsning Dustinhome AS
06.02.2020
T
Trond(3 anmeldelser)
Mulig varer på lokallager blir raskt sendt, men når det står "sendes innen 48 timer" er det grunn til bekymring. Etter to uker var varene fortsatt ikke sendt, og kundeservice sier gang etter gang at pakken ligger klar til sending. Men de har reelt sett ingen anelse tydeligvis. To uker ble da også for mye, det kunne vel ha fortsatt i det uendelige. Kansellerte ordren og fikk varene etter 2 dager fra andre nettbutikker.
29.01.2020
Gratis frakt (over 1000), rask forsendelse
28.01.2020
meget gode disker, kjøpte 2 av de kommer sikkert til å kjøpe flere !! stillegående, blir ikke noe varme, ganske bra les og skriv samtidig, leser fint 800mbit og 150mbit samtidig over internett lite lyd kommer av dem rask levering dustin home
24.01.2020
Lynrask support
03.01.2020
Endret 13.01.2020
God kundeveiledning, og billig.
10.01.2020
Rask levering og oversiktlig nettside. Bestillte flere varer, hvorav én vare var på fjernlager - likevel leverte de over forventning, på 2 dager.
07.01.2020
B
Benedicte Berge(1 anmeldelse)
A person called dustin.no kundeservis, ask them about my purchases and they gave him all informations of products that i bought from them, all the dates and prices. Do not buy anything from this spy company.
18.12.2019
m
marinated(2 anmeldelser)
Måtte kontakte kundeservice for å avbestille en ordre, men de var tjenestevillig og fikk ferdig frankert returlapp
10.12.2019
Butikken har utrolig god kundeservice. Prisene er også gode. Samt har de også det meste jeg trenger og ikke trenger.
01.12.2019
Håpløs utsjekking; sletter hele handlelisten ved innlogging (noe du må gjøre for å komme videre) og betaling med kort fungerer ikke - noe som fører til at man selv må betale klarna faktura. I tillegg så er det et obligatorisk frakt-tillegg. Jeg håper virkelig man får tilbake penger for dette klarna-tillegget siden det ikke var mulig å betale med kort.
Svar innen Dustin Home:2019-12-03
Hej, tack för ditt omdömme! Det måste ha varit något tillfälligt fel med din bank eller liknande vid ditt kortköp då vi inte har några anmälningar om problem med dessa köp. Kontakta gärna vår kundeservice så hjälper de dig med dina frågor. Med vänlig hälsning Dustinhome AB
03.10.2019
J
Jelena(3 anmeldelser)
Hei. Er veldig overrasket over god service. Bestilte på lørdag en vare høytallere , fikk bekreftelse på e mail, varen kom raskt på tirsdag morgen i posten. Pakken var uskadet og er fornøyd med varen så langt..
13.08.2019
Mye tregere levering enn oppgitt på siden. Bestilte en ekstern HDD som ikke var på lager, skulle "sendes innen 48 timer" men tok 1 uke uten at det skjedde noe. Skrev mail for å purre og da fikk jeg plutselig en sendingsbekreftelse. Lagerstatus på varen står fortsatt som "sendes innen 48 timer" :P Som pluss var prisen Ok.
05.08.2019
Endret 07.08.2019
Rask levering. Har ikke fått Faktura,. Den treng jeg,
Side 1