3.3 av 5 stjerner

Sortert etter dato
18.09.2019
  S
  SebbyE(1 anmeldelse)
  Bestilt en vare fra nettbutikk. Skulle ta 5-10 virkedager fra den ble sendt, men den har fortsatt ikke blitt sendt. Jeg venter nå fortsatt på sending etter 2uker. Neste gang handler jeg på Power.
  30.08.2019
  Endret 13.09.2019
   Fikk problemer, da jeg skulle betale.med kort, kom det opp at "Dette nettstedet er ikke tilgjengelig", så jeg betalte kr. 5.495,- til dere med Vipps. Da jeg kontrollerte det i banken, sa de at det tok litt tid, før det ble registrert, med Vipps, så det kunne hende at dere ikke fikk beskjed om det, før mandag. Numref 8210....Håper det går i orden. har også forsøkt å få kontakt med kundeservice, flere ganger i dag, men det viser seg å vøre helt umulig...de skulle ringe meg tilbake, men det har ikke skjedd. fikk heller ikke registret meg, da jeg først fikk beskjed flere ganger, at passordene jeg laget, var feil. det kan ha sammenheng med noe som jeg tror er en falsk melding fra dere, som dukket opp i e-posten min, i samenheng med passord, og registreringskoder. etc.avsender var: hello@elkjop.no.... beklager at jeg skriver så mye, her, men visste ikke annen råd for å få kontakt med dere...
   13.09.2019
    Sen forsinkelse, ga ikke beskjed om forsinkelse på sms eller mail.
    09.09.2019
     C
     CunFuse
     Bra kundefordeler.
     07.09.2019
      lett å orientere seg på nettkjøpet. Bra pris på produktet
      06.09.2019
       Helt uakseptabelt opplegg. Bestilte ny komfyr og anbefalt støpsel til utleieleilighet i annen by. Betalte for heimkjøring med innbæring og installering. Tidspunkt ble avtalt med leietakere før betaling. Umiddelbart etter betaling ble tidspunktet endret av Elkjøp. Leveransen kom likevel til opprinnelig tidspunkt, og leietaker var heldigvis tilstede. Gammel komfyr ble båret ut, og ny komfyr ble båret inn. Støplset, som var bestilt, var imidlertid ikke i leveransen, og ny komfyr ble derfor ikke installert, men hensatt på kjøkkengulvet. Ingen avtale om å ordne opp direkte. Måtte bruke 2 t på å ringe leverandør/Elkjøp sentralt. Eneste tilbud var ny leveranse etter 4 dager. Dvs. leietaker ville vært 4 dager uten komfyr. Uaktuelt. Måtte ordne hele saken privat. Katta i sekken!
       23.08.2019
       Endret 02.09.2019
        Det har gått 11 dager siden jeg bestilte og den er enda ikke sendt fra lager.. Når jeg til og med betaler ekstra for prioritert pakke.. Elkjøp må også fikse kundeservicen.. for telefonsamtaler passer ikke for alle...
        28.08.2019
        Endret 02.09.2019
         Nyhetsbrev med rabattkode, enkelt å finne produktet på siden, enkelt å kjøpe, enkelt å betale med Vipps. Raskt leveranse.
         29.08.2019
          simpelt
          28.08.2019
           Jeg bestilte Miele vaskemidler 13. august, og det skulle ta 3-7 dager å få de levert til min valgte Elkjøp-butikk fra nettlageret. På nettlageret hadde de 100+ midler, men i dag har det gått hele 15 dager, og jeg ikke har hørt noe som helst fra de. Om varene var forsinket, så forventer jeg at Elkjøp tar kontakt.
           26.08.2019
            C
            CunFuse
            Bra kundefordeler. Jeg kjøper bare av komplett og elkjøp.
            22.08.2019
             Fornøyd med handelen
             21.08.2019
              K
              Kay Seljeseth(1 anmeldelse)
              Kjøpte en Samsung toppmodell TV (Q9FN-65) fra Elkjøp, men bildekvaliteten er dårlig, foten er skjev og TV'en er skadet etter forsøk på service. Elkjøp avviser alt ansvar og nekter å fikse problemene. Vi har ikke hatt en tilfredstillende/tilgjengelig TV på seks måneder. Mye av tiden har TV'en til Kr. 23.000 vært på "service". Forslag til utbedringer har vært teknisk umulige å gjennomføre. Elkjøp har ikke kompetanse på produktene de selger og det samme gjelder InfoCare som har forårsaket med skade enn utbedringer. Aldri mer Elkjøp! Kundeservice'en er elendig. Elkjøp tar heller ikke ansvar og overlater problemene til kunden.
              20.08.2019
               L
               Lasse(1 anmeldelse)
               Bestilte PC på nett. Fikk tilsendt en PC av samme model, men med dårligere spesifikasjoner enn den som var avertert, uten at Elkjøp har gjort meg oppmerksom på dette. Har prøvd å ta kontakt med Elkjøp, men - De oppgir ingen e-postadresser. - Servicetelefonen har ingen valg for slike saker. - Chatlinjen de anbefaler er ute av drift Den eneste responsen jeg har fått, var da jeg la inn en negativ omtale på produktsiden. Den ble raskt tatt bort.
               20.08.2019
                Elkjøp sender en annen vare enn den jeg har bestilt. Jeg bestilte en Acer XC 855, men varianten jeg fikk tilsendt var forskjellig fra den jeg bestilte. Bl.a så manglet det DVI port. Det viser seg å være bortimot umulig å få kontaktet Elkjøp for å ordne opp i dette. - De oppgir ingen e-postadresser - Chatfunksjonen de anbefaler virker ikke - Servicetelefonen har ingen valg for slike saker. Min opplevelse er at Elkjøp bevisst hindrer kunden i å ta kontakt. Fikk til slutt kontakt, på adressen hello@elkjop.no som jeg fant i ordrebekreftelsen De beklaget, innrømmet feilen, og lovet å sende den riktige PCen. Dette ville imidlertid ta litt tid, siden de ikke ville sende ut ny, før de fysisk hadde mottatt den jeg returnerte, Etter mye diskusjoner blir vi enige om at de sender den rette PCen når de mottar sendemelding på den jeg returnerer, for å spare tid. Jeg mottar ny PC, men det viser seg at det er nøyaktig samme modell som den jeg returnerte. Elkjøp har altså klart å gjøre samme feil to ganger på rad, så er er det en fullstendig mangel på kvalitetsikring, selv når de vet at noe er feil.
                Side 1