Prisjakt
Elkjøp
Vinner 2019 - Årets megastore
 • Klikk & Hent etter 30 minutter
 • Fri frakt til butikk
 • Lave priser og prismatch
Anonym bruker
Anonym bruker
Dårlig
10 dager siden
Via butikk
Jeg savner mer tydelig og detaljert (bilder) beskrivelse av produktet. Det kan ikke være mulig at når man sammenligner produkter ser man identisk visuell presentasjon, de samme bildene/video. Spesielt der man ikke kan dra bort til en fysisk butikk for å se vare.
Anonym bruker
Anonym bruker
Utmerket
10 dager siden
Via butikk
Rask, enkel nett bestilling og kort leverings tid til butikk👍🏻
Anonym bruker
Anonym bruker
Utmerket
4 dager siden
Via butikk
Helt topp! Ryddig oppsett, gode bilder og informasjon og enkle muligheter for betaling.
Anonym bruker
Anonym bruker
Forferdelig
8 dager siden
Via butikk
På Elkjøps nettside sto det at at en kunne velge hvilken butikk du ønsket å få være utlevert å at det kunne ta 3-7 dager før våren kom . Men under bestillingen var det Elkjøp som valgte hvilke butikker det kunne velges blant. Å de var minimum 4 mil unna . Resten gikk jo fint. Det er også umulig å få ringt til en butikk,man må ringe kundeservice ,som ikke er åpent på Lørdager . Jeg har ikke fått hentet varen enda .
Anonym bruker
Anonym bruker
Bra
18 dager siden
Via butikk
Grei info og rask gjennomføring.
Utmerket
20 dager siden
Via butikk
Pc skjermen kom den dagen som var avtalt !
Forferdelig
10 dager siden
I går dro jeg til Hønefoss med et eneste formål - å kjøpe meg et nytt Sony 50mm objektiv hos Elkjøp Hønefoss. Så kjøpte jeg et "nytt" objektiv, dro hjem uten å åpne pakken, og sjekke innholdet. Etter at jeg kom hjem, oppdaget jeg at bruksanvisningspapirene var brettet opp slik at det på ingen måtte kunne være en helt ny, uåpnet pakke. Før kjøpet spurte jeg kundeservice både online og ansikt til ansikt om det er noen forskjell mellom et nytt objektiv som koster 1500 kr. og 750 kr. Han kundebehandleren (en mann med brun hud og en svart skjegg) informerte meg om at det er ingen forskjell annet enn at de i Hønefoss ikke vil bestille flere slike objektiver og dermed justerte ned prisen. I dag kontaktet jeg igjen kundeservice for å spørre dem om mulige løsninger. Før stilte jeg spørsmål, som sagt, for tredje gang, om hva egentlig "Ny vare - Utgått fra sortiment" betyr: hei R***, i går kjøpte jeg objektiv som er merket "Ny vare - Utgått fra sortiment", noe som jeg antar betyr at varen er hent ny og uåpnet, ikke sant? Wednesday, October 2021, 8:27 R*** riktig Etter det foreslå kundebehandleren at jeg tar en prat med butikken: - "skjønner da kan jeg be dem ringe deg ås kan du høre med dem om de kan sende ett annet produkt bare" En av Elkjøp sine medarbeidere ringte meg rundt kl. 13. Han tilbød at jeg leverer objektivet til en av butikkene i Oslo, får pengene tilbake og deretter kjøper igjen objektivet som blir forhåpentligvis nytt (hva som skjer hvis jeg på nytt får et brukt objektiv?), men da må jeg betale ekstra 200,- kr. for frakt. Så Nordens største forhandler av elektronikk, som de selv proklamerer, har ikke råd til å betale for en feil de selv har gjort, men vil at jeg som student skal først betale 350 kroner for dra til Hønefoss (man kan kun bestille objektiver med "hent og klikk", noe som betyr at man må fysisk være i butikk for å hente en vare), for så å dekke 200 kroner dersom jeg vil at den leveres hjem til meg. Medarbeiderne i Elkjøp Ullevål prøvde å løse saken, men det finnes ingen levering mellom Elkjøps butikker, så da var det alt de kunne bidra med. Ellers er Elkjøp Hønefoss hinsides dårlig til å løse problemene de selv har skapt.
Anonym bruker
Anonym bruker
Bra
en måned siden
Via butikk
Bra tv, og litt enklere å bruke med fjerenkontrol. God farger😊
Vurdering av handleopplevelse
3.5Bra
500+ anmeldelser
Fordeling av handleopplevelse
(296)
(72)
(36)
(66)
(150)

Om butikken

Elkjøp

Denne butikken finner du i Norge. Prisene vises i NOK.

Betalingsalternativer

PayPalVipps
 • Avbetaling
 • Direkte betaling
 • Faktura
 • Kortbetaling
 • Betaling via telefonregning
 • Bitcoin
 • Forskuddsbetaling
 • Postoppkrav
 • SMS-betaling

Leveringsalternativer

 • Hjemlevering

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

Tilbud telefonstøtte. Se butikkens hjemmeside for ytterligere informasjon.

Tilbyr installasjonshjelp på stedet. Se butikkens hjemmeside for informasjon og eventuelle lokale begrensninger.

www.elkjop.no

Informasjon om selskapet

Fullstendig firmanavn: ELKJØP NORDIC AS

Organisasjonsnummer: 911382296