Stem på butikk Power i kategorien Data og Mobil

På Prisjakt verdsetter vi våre brukeres meninger om produkter og butikker høyt. Nå skal vi sammen finne "Årets butikk 2018". Er Power en av dine favoritter

Se alle kategorier og butikker

Les mer om Årets butikk

Alltid lave priser
Gratis frakt til butikk
Åpent kjøp i 30 dager

http://www.power.no

Betalingsalternativ

Vipps
Kortbetaling
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
SMS-betaling
Postoppkrav
Bitcoin
PayPal

Er noe galt, Fortell oss her!

Denne butikken finner du i Norge. Prisene vises i NOK. Du kan kommunisere med denne butikken på Norsk.

Detaljert informasjon Power brukeromtaler (5.82)
  •  
    Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

Sorter etter:
  • Knapt godkjent
    2 dager siden
    Oppdatert : 5 tim siden
    Bestilling Levering
    Kunne ikke levere varer som bestilt
  • Hei.

    Utrolig leit å høre at varene du hadde bestilt ikke var mulig å levere. I de tilfelle hvor vi har klart å selge varer som vi ikke klarer å levere, ønsker vi å tilby gode alternativer til de det måtte gjelde. Du er velkommen til å kontakte oss på review@power.no om du ønsker at vi skal ta en titt på din bestilling. :-)

    Ha en fin helg!
    Mvh Bendik

  • Utmerket
    10 dager siden
    Oppdatert : 16 tim siden
    Bestilling Levering
    Service og leverte avtalt.
  • Hei.

    Tusen takk for en hyggelig vurdering, det gleder oss å høre at du er fornøyd med både service og levering. Hos POWER kan du alltid forvente topp service og rask levering, vi gleder oss til å se deg hos oss igjen. :-)

    Ha en riktig fin helg!
    Mvh Bendik

  • Bra
    2 dager siden
    Oppdatert : 1 dag siden
    Bestilling Levering
    De har enkelte ganger gode prisr
  • Hei og takk for din hyggelige tilbakemelding :-)

    Power kan alltid skimte med konkurransedyktige priser, og kliner ofte til med gode tilbud og kampanjer. Gledelig at du har lagt merke til våre lave priser, håper også vårt brede sortiment og vår eminente service har falt i smak :)

    Ønsker deg hjertelig velkommen igjen for en hyggelig handel, og ønsker deg en strålende dag videre,
    mvh Morten

  • Perfekt
    1 dag siden
    Bestilling Levering
    Hyggelig betjening, god informasjon og rask ekspedering!
  • Hei og takk for en superhyggelig tilbakemelding :-)

    Helt fantastisk at du sitter med et såpass positivt inntrykk av Power, det indikerer at vi gjør mye riktig. Svært gledelig at du har fått god hjelp raskt, og at det ikke har vært noe å utsette på informasjonsflyten :)

    Ønsker deg velkommen igjen og en strålende dag videre,
    Mvh Morten

  • Dårlig
    1 dag siden
    Bestilling
    Varen er ikke mottatt. 14 dager siden bestilling. Ikke hørt noe fra Powerpoint. For dårlig.
  • Hei og takk for tilbakemeldingen.

    14 dagers ventetid uten å ha hørt noe var litt i overkant lenge ja! Her har jeg full forståelse for at du ikke er videre imponert. Send oss gjerne en e-post til review@support.power.no hvor du legger ved ordrenummer på bestillingen din og forklarer kort hva henvendelsen gjelder, så skal vi se nærmere på saken og hva vi kan gjøre for å rette på inntrykket du nå sitter igjen med :)

    Håper å høre fra deg og ønsker deg en strålende dag videre,
    mvh Morten

  • Meget dårlig
    2 dager siden
    Bestilling Levering
    Varer som blir utsolgt kommer ikke inn igjen. Hente varer tar evigheter (10-20 min) selv om man får sms om at varen er klar til henting. Mas om å bytte strømleverandør/forsikring(scam). Hadde det ikke vært for -20% tilbudet hadde jeg ikke anbefalt power til noen.
  • Hei og takk for vurderingen.

    Hos oss ønsker vi at avhenting av varer skal gå smertefritt, samt tilby våre kunder gunstige tjenester som eksempelvis bytte av strømleverandør og forsikring. Våre selgere tilbyr alltid dette, men en skal på ingen måte føle at det blir oppfattet som mas. Vi beklager på det sterkeste over den lengre hentetiden og tar tilbakemeldingen din med oss videre.

    Ha en fin helg.
    Mvh Bendik

  • Perfekt
    2 dager siden
    Bestilling Levering
    god service og rask levering.
  • Hei.

    Tusen takk for en hyggelig vurdering, det gleder oss å se at du er fornøyd med både service og leveringstid. POWER har en visjon om være verdens mest kundevennlige butikk og slike tilbakemeldinger motiverer oss for videre arbeid! :-)

    Ha en fin dag og velkommen tilbake til oss!
    Mvh Bendik

  • Utmerket
    2 dager siden
    Bestilling Levering
    Grei nettside med søkemotor som er kjapp og brukervennlig.
    Godt vareutvalg.
    Konkurransedyktige priser.
    Savner mulighet til å velge rimeligere frakt med enten "helt hjem" eller "brevpost" uten sporing på pakker med lav verdi. Vinning går litt opp I spinning når frakt er såpass dyr.
    Ordrenummer: 205347221
  • Hei.

    Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding, det gleder oss å høre at du er fornøyd med både utvalg og priser på sortimentet. Vi tilbyr levering per post og har en standardpris på dette. Litt leit å høre at du syntes dette var litt i det meste laget, men det er derimot verdt i nevne at vi alltid har kostnadsfri levering til butikk. :-)

    Ha en riktig fin helg og velkommen tilbake til oss.
    Mvh Bendik

  • Knapt godkjent
    3 dager siden
    Oppdatert : 2 dager siden
    Bestilling
    1. Fikk produkt (Dyson V10) for 3 dager siden, så langt svært positivt.
    2. Bestilte på nettbutikk lørdag 27/10, 31/10 melding om at varen er "ferdig pakket og sendes nå ut fra vårt lager".
    3. Power reklamerer med sporing, den fungerte ikke.
    4. fredag 9.nov. melding og tlf. om at varen ankommet Power Forus. Dette er skuffende tregt sammenliknet med andre nettbutikker. Hadde vært mindre irriterende hvis sporingen hadde fungert (eller vært slått på).
  • Hei og takk for en utfyllende og konstruktiv tilbakemelding!

    Først og fremst er det hyggelig å høre at du er godt fornøyd med produktet du har handlet, og at denne fungerer som den skal :) Når det gjelder leveringen har jeg full forståelse for at du ikke er videre imponert ut ifra det du forklarer. Normalt sett leverer vi innen 3-7 virkedager, så den leveringstiden du har opplevd skal ikke være representativt for det vi normalt sett presterer.

    Forstår også veldig godt at du etterlyser fungerende sporing da det er riktig som du sier at dette er noe vi reklamerer med. Vi har nylig byttet hovedtransportør, og har i oppstartsfasen hatt noen utfordringer i forhold til automatiske prosesser i systemene, deriblandt sporing. Dette er dog noe som skal være på plass, så vi skal selvfølgelig rapportere dette videre.

    Håper du tross litt ventetid er godt fornøyd med pris og kvalitet på produktet, og at du ikke vegrer deg for å bruke Power neste gang behovet skulle oppstå.

    Ønsker deg en strålende dag videre,
    mvh Morten

  • Dårlig
    3 dager siden
    Bestilling Levering
    Leveringen tok nesten fire uker, etter flere runder med purringer.
  • Hei og takk for tilbakemeldingen!

    Fire ukers leveringstid er langt unna det vi normalt sett skal kunne tilby, så her er det tydelig at det er noe som ikke har gått i orden. Send oss gjerne en e-post til review@support.power.no hvor du legger ved ordrenummeret på bestillingen din, samt litt kort informasjon om hendelsesforløp, så skal vi se hva vi kan gjøre for å rette på det mindre gode inntrykket du sitter igjen med etter denne opplevelsen. Det er på ingen måte slik vi ønsker å fremstå, da vi kan så mye bedre.

    Håper å høre fra deg og ønsker deg en strålende dag videre,
    mvh Morten

  • Perfekt
    3 dager siden
    Bestilling Levering
    Varen var i bestilling til hovedlager da jeg kjøpte den på nett. Fikk den levert lenge før "jeg skulle".
  • Hei og takk for en meget positiv og hyggelig tilbakemelding :-)

    Helt supert at du fikk varen du bestilte lenge før forventet leveringsdato! Vi ønsker alltid å tilby rask og fleksibel levering til våre kunder. Håper varen står til forventningene, og at hele kjøpsprosessen fristet til gjentakelse.

    Velkommen igjen! Ønsker deg en fortsatt fin dag :)
    Mvh Morten

  • Bra
    3 dager siden
    Oppdatert : 3 dager siden
    Bestilling Levering
    OK å hente varene i power-butikk fraktfritt. Men det tar lang tid før varene kommer, og lite informasjon om tidspunkt for leveranse.
  • Hei og takk for en god vurdering og en saklig og konstruktiv tilbakemelding :-)

    Godt å se at du er fornøyd med leveringsmåten, og dersom du ikke har fått tilstrekkelig med informasjon underveis så er dette noe vi tar til oss og må se nærmere på. Vi ønsker selvfølgelig at våre kunder skal være godt informert fra start til slutt i bestillings og leveringsprosessen.

    Håper du finner turen til Power neste gang behovet skulle oppstå :)
    Ønsker deg en strålende dag videre,
    mvh Morten

  • Dårlig
    3 dager siden
    Bestilling
    Dårlig service og gjennomføring av levering av kjøleskapet. De nektet også å ta med seg det gamle kjøleskapet, selvom det var avtalt med Power dagen før. Fikk bare beskjed om at det ikke var deres problem. Power har etter klage lovt å hente gammelt kjøleskap - fortsatt ikke gjort etter 2 uker.
  • Hei og takk for din tilbakemelding!

    Så leit å høre at leveringen som var avtalt ikke gikk som den skulle, og at ikke alle tjenester ble utført som avtalt. Dette er rett og slett ikke godt nok. Her skal vi med største selvfølge klare å rydde opp etter oss!

    Send oss gjerne en e-post til review@support.power.no hvor du legger ved ordrenummer på bestillingen din og skriver kort om hva henvendelsen gjelder, så skal vi sørge for at dette går i orden. Det er absolutt ikke ønskelig at du skal sitte igjen med et slikt inntrykk av Power da vi kan så utrolig mye bedre enn hva vi har klart å vise, så her ønsker vi selvsagt å gjøre noen tiltak for å prøve å rette på inntrykket du nå sitter igjen med.

    Håper å høre fra deg og ønsker deg en strålende dag videre,
    mvh Morten

  • Meget dårlig
    4 dager siden
    Bestilling Levering
    Svært dårlig kundeservice ved Power på Forus ved kjøp av ny bærbar PC. PC ble levert med feil og manglende utstyr i esken, viljen de viste til å ordne problemet var ufattelig dårlig. Endte opp med å heve kjøpet og må nå finne et annet sted å kjøpe PC.
  • Hei og takk for tilbakemeldingen din angående opplevelsen du har hatt ved Power Forus.

    Det er utrolig leit å høre at du har hatt en slik opplevelse, og at du sitter igjen med følelsen at butikken ikke ønsket å ordne opp i problemet etter seg. Vi ønsker gjerne å undersøke saken din nærmere for å se om det er noe vi kan gjøre for å rette på inntrykket du nå sitter igjen med, så dersom du kunne sendt oss en e-post til review@power.no hvor du legger ved ordrenummer og / eller telefonnummer kjøpet ditt står registrert på så skal vi se hva vi kan gjøre for deg. Det er på ingen måte ønskelig at dette er inntrykket du skal sitte igjen med av Power, da vi kan så ufattelig mye bedre :)

    Håper å høre fra deg og ønsker deg en strålende dag videre,
    mvh Morten

  • Meget dårlig
    4 dager siden
    Bestilling
    Fikk feil produkt, og ble ikke fulgt opp på dette i ettertid, tross gjentatte henvendelser fra meg.
  • Hei og takk for din tilbakemelding.

    Så leit å høre at det ble kluss i din bestilling og at du mottok feil produkt! Når vi først har klart å rote til slik at du får utlevert feil produkt bør minstekravet være at vi klarer å rydde opp etter oss, men hvis heller ikke det har skjedd har jeg full forståelse for at du er misfornøyd med opplevelsen.

    Vi ønsker veldig gjerne å rette opp i dette en gang for alle, og sørge for at du får en god løsning på problemet, samt se hva vi kan gjøre for å rette på det dårlige inntrykket du nå sitter igjen med. Send oss gjerne en e-post til review@support.power.no hvor du legger ved ordrenummer på bestillingen din, skriver litt om hva som har skjedd og refererer til denne tilbakemeldingen så skal vi se hva vi kan gjøre for deg for å rydde opp en gang for alle.

    Håper å høre fra deg. Ønsker deg en riktig god dag videre,
    mvh Morten

  • 4 dager siden
    Bestilling Levering
    Denne omtalen granskes.
  • Meget dårlig
    4 dager siden
    Bestilling
    Bestilte en fryser på nett. Tok først én uke til man kunne få den levert, men ble i tillegg 5 dager forsinket. Når fryseren først kom var den skadet under transport. For å sammenlikne med Komplett så klarte de å levere en tørketrommel på under 24 timer.

    Tommel opp for komplett, tommel NED for Power.
  • Hei :-)

    Så leit at varene ikke ble levert til avtalt tid. Om du sender oss ditt ordrenummer kan vi eventuelt sjekke ut årsaken til at dette ble forsinket :-)

    Send oss en mail på review@support.power.no.

    Ha en fortsatt fin dag.

    Hilsen Anders.

  • Meget dårlig
    5 dager siden
    Bestilling
    Jeg betalte ekstra for å få produktet levert en bestemt dag. Fikk produktet nesten en uke forsinket. Kontaktet kundeservice og de lovte meg avslag på et bestemt beløp. Fikk avslag, men på er mindre beløp enn de lovte.
  • Hei :-)

    Så leit å høre at varen ikke kom til avtalt tid. Når det gjelder krediteringen av et bestemt beløp så skal jeg selvfølgelig sjekke opp dette :-) Det hadde vært fint om du kunne sende oss en epost på review@support.power.no med informasjon om denne saken og hvilket ordrenummer dette gjelder :-)

    Hilsen Anders.

  • Perfekt
    5 dager siden
    Bestilling
    Fikk riktig vare til angitt tid.
  • Hei :-)

    Så godt å høre at alt gikk som det skulle når du bestilte en vare hos oss :-)

    Du er hjertelig velkommen tilbake! :-)

    Hilsen Anders.

  • Meget dårlig
    5 dager siden
    Bestilling Levering
    Jeg ringte nummeret i Oslo og ba om å bli satt over til butikken i Slørlandssenteret, Kristina som svarte på henvendelsen hadde ikke noe nummer til Power i Sørlandsparken og vi ble derfor enige om ho skulle ta i mot bestillingen. Forståelsen mellom oss var hele tiden at kombiskapet skulle sendes fra Sørlandsparken siden de hadde skapet på lager, og ikke fra det andre senteret i Vågsbygda. Jeg sa til Kristina at det hastet med leveringen for det gamle skapet var ødelagt og de to jentene som brukte det var uten kjøle og frysemuligheter. Leveransen ble foretatt fra Oslo og det tok 8 dager å få det på plass.
  • Hei og takk for en utfyllende og informativ tilbakemelding.

    Så leit at det tok såpass lang tid før vi klarte å levere, håper det gikk fint med de to som var uten kjøle- og frysemuligheter en ukes tid. Dersom det er inngått en avtale skal denne selvfølgelig overholdes, så her må vi nesten få undersøkt nærmere hva som kan ha skjedd. Send oss gjerne en e-post til review@support.power.no hvor du legger ved ordrenummer på bestillingen din sammen med en kort forklaring på hva som har skjedd, så skal vi se hva vi kan få gjort for å rette på inntrykket du sitter igjen med etter denne opplevelsen.

    Håper å høre fra deg og ønsker deg en fin dag videre,
    mvh Morten

  • Perfekt
    5 dager siden
    Bestilling Levering
    Oversiktlig handleprosess, solid service og god kundebehandling.
  • Hei :-)

    Tusen takk for din gode tilbakemelding! :-) Det er kjempe morsomt å høre at du fornøyd med vår service og gode kundebehandling :-)

    Håper du får en fin dag! :-)

    Hilsen Anders.

  • Meget dårlig
    5 dager siden
    ADVARSEL: IKKE KJØP HOS POWER! ENDELIG KUNDESERVICE. USERIØS BUTIKK. INGEN INTEGRITET. ARROGANT OG DUMME TEKNIKER OG KUNDESERVICE. Jeg kjøpte en returnert produkt som selgeren på Power sa var godt som ny. Men siden Power ikke har integritet var produkten IKKE GODT SOM NY. Det var Apple Time Capsule som inneholdet mange bilder og videor av andre personer som jeg ikke kan slette.
    Jeg returnerte produkten til Power Forus, og tekniker har akseptert produkten av meg, fordi det var i god stand (som jeg kjøpte den, untatt at det var mange filene der derfor jeg returnerte den). Samme dag fikk jeg SMS - tekniker klandrer meg for å ødelegge strøminngangen. Men når jeg returnerte produkten var strøminngangen ikke en problem.
    De kaster bort min tid og resursser å følge opp riktig behandling av min sak.
  • Hei :-)

    Så utrolig leit å høre at du ikke er fornøyd med oss. Jeg ser i denne saken at det ikke er mulig å reparere ditt produkt. Om du sender oss litt informasjon med service-nummer, og kort beskrivelse av saken til review@support.power.no så skal vi sjekke opp saken for deg.

    Hører fra deg.

    Ha en fortsatt fin dag.

  • Meget dårlig
    5 dager siden
    Bestilling Levering
    Det var lovet 3-7 dager leveringstid. Jeg chattet to ganger med kundeservice som ikke kunne finne ut annet enn at varen var på vei. To uker etter at varen var bestilt dro jeg til min lokale butikk og det viste seg at varen hadde ligget på lageret der i en uke.
  • Hei :-)

    Så leit å høre at din vare var ankommet butikken uten at du hadde fått denne beskjeden. Det er dessverre slik at det i noen få tilfeller oppstår et problem ved mottak av varen og at din hentemelding ikke blir sendt ut. Dette beklager vi selvfølgelig på det sterkeste.

    Takk for din tilbakemelding.

    Hilsen Anders :-)

  • Meget dårlig
    6 dager siden
    Bestilling Levering
    dårlig kundeservice
  • Hei :-)

    Det var leit å høre at du er missfornøyd med vår kundeservice. Om du ønsker så kan du gjerne sende kort informasjon og om hva dette gjelder til review@support.power.no slik at vi kan se på saken din og hjelpe deg :-)

    Takk for din henvendelse! :)

    Hilsen Anders.

  • Litt dårlig
    6 dager siden
    Bestilling Levering
    http://www.power.no/orderpage/?so=205334491&soh=5e29498fb5278a8e1d1319a055d1f8bc
    Jeg måtte kontakte kundeservice 2 ganger (epost og telefon) før jeg fikk utleveringskode, 9 dager etter bestilling. Linken over viser at Power tror pakken fremdeles er på vei. Altfor dårlig, i disse dager. Jeg kommer til å velge en annen nettbutikk neste gang.
  • Hei :-)

    Tusen takk for din tilbakemelding!

    Jeg ser her at denne telefonen er sendt fra en tredjepart og ikke direkte fra vårt hovedlager. I mine systemer står denne som ferdig og utlevert. Beklager at du måtte ta kontakt med oss for å få utleveringskode, det er slik at butikken som mottar denne varen skal sende ut dette når varen er ankommet post i butikk :-)

    Hilsen Anders :)

  • Perfekt
    6 dager siden
    Bestilling Levering
    Hele prosessen, spes. rask levering
  • Hei.

    Tusen takk for en hyggelig vurdering, det gleder oss å høre at du er fornøyd med hele prosessen, samt leveringstiden. POWER har en visjon om å være verdens mest kundevennlige butikk og slike tilbakemeldinger motiverer oss for videre arbeid! :-)

    Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake til oss!
    Mvh Bendik

  • Utmerket
    16 dager siden
    Oppdatert : 6 dager siden
    Bestilling
    alt gikk som avtalt og service innstilte folk som leverte varen
  • Hei :-)

    Så utrolig hyggelig at leveringen gikk som avtalt og at servicen var god hos transportør :-) Alltid morsomt med gode tilbakemeldinger.

    Hilsen Anders.

  • Dårlig
    7 dager siden
    Bestilling
    Levering forsinket med 2 uker
  • Hei :-)

    Så leit å høre at din bestilling ble forsinket! Det kan være flere årsaker til at en bestilling blir forsinket på denne måten. Det kan være alt fra at vi mangler levering fra leverandør og liknende. Håper du vil komme tilbake til oss, slik at vi kan vise at vi leverer raskt og smidig under normale omstendigheter :-)

    Hilsen Anders.

  • Perfekt
    17 dager siden
    Oppdatert : 7 dager siden
    Bestilling Levering
    I dette tilfellet var det kun pris.
  • Hei!

    Takk for tilbakemeldingen. Regner med at du fikk en kjempegod POWER-pris :-D

    - Adrian

  • Middels
    22 dager siden
    Oppdatert : 7 dager siden
    Bestilling Levering
    Maskinen kom til avtalt. Montering noe mislykket da montør ikke klarte å få maskinen i vater. Skrue under løsnet da sentrifugen ble satt i gang og kunne ha ødelagt maskinen. Fikk kreditert moneringsbetalingen.
  • Hei :-)

    Så hyggelig med tilbakemelding. Det er beklagelig at montering ikke gikk som avtalt, men godt at det løste seg i forhold til tilbakebetaling :-)

    Hilsen Anders.

  • Meget dårlig
    18 dager siden
    Oppdatert : 8 dager siden
    Bestilling Levering
    Gjelder ordrenummer er 205292609.
    Alt har i grunn gått galt. Anbefaler dere å ta en titt i loggen dere har notert på meg, så får dere forhåpentligvis en oppsummering. Jeg har fremdeles ikke mottatt en oppvaskmaskin som virker og jeg har ikke mottatt noe tidspunkt for når dere har tenkt å levere en ny, samt hente den defekte maskinen jeg fikk levert etter forsinkelser 19/10-18. Oppvaskmaskin ble bestilt på nettsiden deres 13/10-18
  • Hei :-)

    Så leit at denne leveringen ikke gikk helt som forventet. Jeg ser i loggen her at denne skal være i orden og skapet ble levert på lørdag :-) Det er bare å beklage at du fikk levert en defekt vare i utgangspunktet. Vi håper selvfølgelig at du er fornøyd med produktet som ble levert på lørdag :-)

    Ha en fortsatt fin dag.

    Hilsen Anders.

  • Meget dårlig
    8 dager siden
    Bestilling Retur
    Når du kjøper et produkter hos power vrir de seg alltid unna sine forpliktelser ihht garanti
    De setter kunden i andre rekke , anbefaler at produkter kjøpes i andre butikker
  • Hei :)

    Så leit å høre at du ikke er fornøyd med ettermarked og garanti hos oss. Det er slik at produsent avgjør om det går under garanti eller ikke. Når man sender inn et produkt i en garantisak, så er det produsent som avgjør om det går under garanti eller ikke. Om du har hatt en opplevelse hos oss og mener at svaret i garantisaken er feil, kan vi gjerne se på saken om du sender oss servicenummeret på review@support.power.no :-)

    Takk for din tilbakemelding.

    Hilsen Anders.

  • Meget dårlig
    8 dager siden
    Bestilling
    Jeg er skuffet, bestilte og betalte en vare på nett 23.10.2018 i dag er det 08.11.2018 og jeg har fremdeles ikke fått varen.
    Har snakket med chat hos dere og blitt lovet igjen og igjen men ingenting skjer. SKUFFET
  • Hei :)

    Så leit å høre at du ikke har fått levert dine varer. Dette skal vi selvfølgelig hjelpe deg med! :) Om du sender oss en mail på review@support.power.no så skal vi se på saken din og finne en løsning :-)

    Ha en fortsatt fin dag.

    Hilsen Anders.

  • Meget dårlig
    8 dager siden
    Bestilling Levering
    2 ukers ventetid før varen ankom fra hovedlager til Power butikk.
    Altfor dårlig!
    Måtte purre opptil flere ganger...
  • Hei :-)

    Så leit å høre at det var ventetid på din bestilling! Vi har normal leveringstid på 3-7 virkedager om varen er lagerført på hovedlageret. Hvis varen ikke er på hovedlageret så har vi en forventet leveringsdato på våres hjemmesider og da er leveringstiden den datoen pluss 3-7 virkedager :-)

    Gi oss gjerne ditt ordrenummer slik at vi kan sjekke opp din sak og se hva som er årsaken til leveringstiden :) Send ordrenummer til review@support.power.no :-)

    Ha en fortsatt fin dag.

    Hilsen Anders.

  • Perfekt
    9 dager siden
    Oppdatert : 8 dager siden
    Bestilling Levering
    Gjennomførte bestillingen uten problemer :-)
  • Hei og takk for din svært hyggelige tilbakemelding og gode rating! :-)

    Helt prima at du ikke har opplevd noen problemer underveis, og at du sitter igjen med et godt inntrykk etter å ha gjennomført en bestilling hos oss. Håper kjøpet fristet til gjentakelse og at vi ser deg igjen ved en senere anledning.

    Ønsker deg en strålende dag videre,
    mvh Morten

  • Meget dårlig
    8 dager siden
    Bestilling Levering
    Varene ble ikke levert, og jeg fikk heller ingen informasjon om dette.
    Man skulle tro at det er ille nok i seg selv, men neida! Andre kvelden på én uke at jeg må ta meg fri fra andre aktiviteter for å vente på varene, bare for å oppdage at de nok en ikke kommer og ei heller tar noen form for kontakt med meg. Helt grusomt! Jeg kommer aldri til å handle hos Power igjen. Dette er eksempelet på elendig kundeservice!!
  • Hei :-)

    Dette hørtes ikke bra ut nei! Det er bare å beklage på det sterkeste og vi skal selvfølgelig hjelpe deg videre med denne leveringen om den ikke har blitt levert enda! :) Om du kan sende oss en epost med ordrenummer og telefonnummer samt en kort beskrivelse av situasjonen skal vi ordne dette :-)

    Beklager igjen at du har hatt en slik opplevelse hos oss!

    Ha en fortsatt fin dag.

    Hilsen Anders.

  • Utmerket
    8 dager siden
    Bestilling
    Varen kom kjapt og skadefri.
  • Hei :-)

    Så hyggelig å høre at du er fornøyd med kjapp levering :-)

    Ha en fortsatt fin dag.

    Hilsen Anders.

  • Perfekt
    9 dager siden
    Bestilling Levering
    Yter veldig god service og gjør det som skal til for å få ett salg.
  • Hei :-)

    så utrolig hyggelig å høre at du er fornøyd med oss :D Det er alltid morsomt med gode tilbakemeldinger :-)

    Ha en fortsatt fin dag.

    Hilsen Anders.

  • Meget dårlig
    9 dager siden
    Bestilling
    Dere driver ett postkontor👍 Veldig sur og håven service. Handler på Elkjøp 👍
  • Hei :-)

    Så utrolig leit å høre at du ikke er fornøyd med kundeservicen vår, vi ønsker selvfølgelig å rette opp i dette inntrykket :) Om du sender oss en kort beskrivelse av din sak til oss på review@support.power.no så skal vi se på saken din :-)

    Ha en fortsatt fin dag.

    Hilsen Anders.

  • Middels
    9 dager siden
    Bestilling
    Treg levering, gir korte kjipe svar i kundeservice, virker ikke innstillt på å hjelpe, bare bli fortest mulig ferdig med deg.
  • Hei :-)

    Takk for din tilbakemelding! :) Leveringstiden er på 2-7 virkedager ved bestilling i nettbutikken vår :) Så leit at du ikke er fornøyd med kundeservicen hos oss. Om du ønsker kan du gjerne sende oss en epost på review@support.power.no slik at vi kan se videre på saken din :-)

    Ha en fortsatt fin dag.

    Hilsen Anders.

  • Perfekt
    10 dager siden
    Oppdatert : 9 dager siden
    Bestilling
    Ja jeg er veldig fornøyd med og handle oss power
  • Hei og takk for en meget hyggelig tilbakemelding :-)

    Helt supert at du er godt fornøyd med å handle hos Power, og at du sitter igjen med et tilsynelatende godt inntrykk av Power som aktør. Vi gjør det vi kan for å presse prisene samt gi våre kunder den beste opplevelsen, derfor er det svært gøy å høre at du har hatt en såpass positiv opplevelse.

    Håper å se deg igjen ved neste anledning, og ønsker deg en strålende dag videre,
    mvh Morten

  • Perfekt
    18 dager siden
    Oppdatert : 9 dager siden
    Bestilling Levering
    Fast, good information about parcel traveling to my ordered shop. Guys in the shop have good communication and attitude, always go to Colosseum Power :)
  • Hello :-)

    Nice to hear that you are satisfied with our shop at Majorstua :-) Thank you for the good feedback.

    Have a nice day :)

    Kind regards
    Anders.

  • Utmerket
    9 dager siden
    Bestilling
    pris og ok rask levering
  • Hei :)

    Tusen takk for din tilbakemelding! :) Hyggelig å høre at du er fornøyd med levering og pris :-)

    Hilsen Anders :-)

  • Meget dårlig
    10 dager siden
    Bestilling Levering
    Varen skulle bli levert til butikk 3 til 7 virkedager etter bestilling. Ganske fantastisk att de klarte drøye leveringa til den 7 dagen. Alt for dårlig att det skal ta over 1 uke å få varen man har bestilt og betalt. Varen ble bestilt på en Søndag. Kan ikke fatte att dem da må vente til Onsdag med å sende den fra sitt lager. Skuffende opplevelse så her ble det tommel ned på Power 👎🏻
  • Hei :)

    Så leit å høre at du ikke er fornøyd med leveringstiden på din bestilling. Det er slik at leveringstiden kan variere i forhold til hvor man bestiller varen og når eventuelle butikken har levering :-) I denne saken har vi levert innenfor leveringsvilkårene som blir oppgitt ved handel i vår nettbutikk :-)

    Ha en fortsatt fin dag :)

    Hilsen Anders.

  • Meget dårlig
    10 dager siden
    Bestilling Levering
    Power, wants to know what I think. Here it is.

    I ordered a Bosch washer-drier from Power on Monday October 15th, We were a family with 2 children moving into new house with no washing machine, so it was quite urgent. We booked a delivery date and time of October 17th. 9-1300.

    When the item didn’t arrive on the 17th (and heard nothing) I called the help-line to find out why. They said they would contact the delivery firm who’d be in touch “right away.”

    But after several hours, no-one called me back.

    On the 18th, I contacted Power again, on chat, and was told that a 'ticket' would be opened and I would be informed and kept updated. I told them it was urgent since we are a family without a washing machine, but by the end of the day I’d still heard nothing. I inquired again that evening on the same chat-thread, and was told “we’ll be in touch when we know more,” but again, nothing happened.

    On Friday the 19th, I had still received no information at all about the washer-dryer that was now 2 days late. No-one at Power could tell me where it was, or when I might receive it (despite earlier specifying a delivery time). I contacted Power again and threatened to cancel the order if something wasn’t done immediately.

    In the end the item was finally delivered – 6 days late – at 2200 in the evening. (wrong day, wrong time)

    Trivial stuff of course, but since I’m being asked for my feedback (and we’re talking about a large, expensive item) I'll say this is easily one of the worst purchasing experiences I've had, and that Power doesn’t realise this itself, and that you’re asking me (such an obviously unhappy customer) for feedback, says it all.

    One star, because the item DID arrive eventually.
  • Hello.

    We are sorry to hear about the complications you had regarding your order with us and in situations where a delivery has been delayed we want the customer to be informed. Feel free to contact us at review@power.no if you want us to take another look and your order and do what we can to make up for the experience.

    Have a great day!
    Sincerly Bendik

  • Meget dårlig
    10 dager siden
    Bestilling
    Varene kommer ikke. Det skulle gå 3 til 7 dager (det stod at de hadde det på lager). Nå er det snart gått 2mnd. siden jeg bestilte. Det er nå gått 18 dager siden jeg fikk mail om at varene var pakket og klargjort for sending, men enda er de ikke sendt. Det blir siste gangen at jeg besøker Power (gjelder både nett og butikk).
  • Hei og takk for tilbakemeldingen!

    Dette høres fryktelig rart ut, slik skal det absolutt ikke være. Her ønsker vi veldig gjerne å undersøke nærmere hva som har skjedd slik at vi kan hjelpe deg med å få en løsning. Har selvfølgelig full forståelse for at du er meget misfornøyd med denne opplevelsen.

    Send oss gjerne en e-post til review@support.power.no hvor du legger ved ordrenummer på din bestilling og refererer til denne tilbakemeldingen så skal vi undersøke nærmere hva vi kan gjøre for å hjelpe, og hva vi kan gjøre for å rette på det dårlige inntrykket du nå sitter igjen med.

    Håper å høre fra deg og ønsker deg en strålende dag videre,
    mvh Morten

  • Utmerket
    10 dager siden
    Oppdatert : 10 dager siden
    Bestilling Levering
    After a few delays, the freezer made it to Sandefjord and we are happy with it.
  • Hello and thank you for your great review :)

    It's nice to hear that in spite of some delays you are still happy with the product and the experience overall.
    Hopefully there wont be any delays the next time :)

    Have a nice day,
    best Morten

  • Meget dårlig
    11 dager siden
    Oppdatert : 10 dager siden
    Bestilling Levering
    bestilte en chromecast med levering til butikk, etter hva jeg forstod skulle det være klart på 2 timer så jeg dro i butikken, men de kunne ikke hjelpe meg.. selvom de hadde riktig modell på lager gadd de ikke ordne opp så jeg fikk med meg en chromecast, isteden måtte jeg vente flere dager før jeg fikk chromecasten min fordi jeg måtte ha akkurat den som ble sendt fra et annet laget. dårlig gjennomført og dårlig opplevelse som power hadde muligheten til og ordne opp i men valgte og la meg dra missfornøyd.. neste gang blir det kanskje elkjøp.
  • Hei :)

    Så leit å høre at din bestilling hos oss ikke gikk i orden som du ønsket. Det du prater om at produktet skal være klart for henting etter to timer gjelder Click&Collect, det høres ut som at du har gjort en nettbestilling. Vi kunne ordnet dette ved å kansellere din bestilling og at du hadde kjøpt produktet i butikk. Vi ønsker selvfølgelig at alle handler hos oss skal være så smidig som mulig. Tusen takk for din tilbakemelding :)

    Ha en fortsatt fin dag.

    Hilsen Anders.

  • Meget dårlig
    11 dager siden
    Oppdatert : 10 dager siden
    Bestilling Levering
    Bestilte en fryser. Skulle være på lager innen 7 dager. Etter 9 dager etterlyste jeg den, men fikk da beskjed om at den var forsinket. Jeg hadde ikke fått noen beskjed om dette. Så lover de ny ankomstdato. Den blir igjen forsinket. Får da mail om forsinkelsen. Etter å ha ventet i flere uker ønsker jeg å avbestille. Får da beskjed om at den er sendt ut fra deres lager, men kan ikke garantere for ny leveringsdato. Avbestiller, og venter fortsatt på å få pengene i retur. Bestilte fryser fra konkurrent, denne ble levert på døra tre dager etter bestilling. Kommer ikke til å benytte meg av Power igjen. Dette også pga svært lite serviceinnstilt personale ved min lokale Power-butikk. Tommel ned.
  • Hei :-)

    så leit å høre om din hendelse hos oss. Vi har en leveringstid på 2-7 virkedager og det er beklagelig at vi ikke klarte å levere i tide. Det kan være flere årsaker til at din bestilling har blitt forsinket. Når det komme til krediteringen av pengene skal vi selvfølgelig se på saken og ordne dette for deg. Send oss en epost på review@support.power.no med kort informasjon og hvilket telefonnummer som er registrert på kjøpet.

    Ha en fortsatt fin dag.

    Hilsen Anders :-)

  • Meget dårlig
    10 dager siden
    Bestilling
    Aldri mer Power. Dårlig kundeservice og overprising av enkle tjenester..
  • Hei :-)

    Så leit å høre at du ikke er fornøyd med vår kundeservice og priser på tjenestene våre. Hadde vært fint om du kunne sende oss en epost på review@support.power.no slik at vi kan se på denne saken og hvilket priser du syns er overpriset.

    Hører fra deg :-)

    Hilsen Anders.