Prisjakt

ccsalvesen

Ble med 2015-04-25
5
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Ubiquiti Networks UniFi Mobile Router
Full Star 1
2
(1)
2 929 ,-
c
ccsalvesen
5 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Endret en måned siden

Denne blir veldig dyr! Routeren er grei nok, men den krever løpende abonnement for å få tilgang til alle innstillinger. Det er nok av andre produkter i samme prisklasse som gjør det samme uten å måtte betale mer enn det som står på esken. Hvis produktet varer så lite som de 5 årene med reklamasjonsrett, kan man legge på €2 * 12 mnd * 5 år. Da blir totalprisen for denne i skrivende stund kr 2821,- for produktet og kr 1393 for å få tilgang til alle funksjonene, totalt kr 4214,-.

Ai Eyewear
OK
(37)
c
ccsalvesen
5 anmeldelser
Forferdelig5 måneder siden

Pakken ble feilsendt. De sendte ikke ut ny pakke men ventet heller til de fikk den tilbake så de kunne sende den samme en gang til. Leveringstid ble tre uker. Det koster det samme andre steder, og alle andre klarer å sende pakken rett. Se også anmeldelser på trustpilot, det er mange som har dårlig erfaring med denne butikken. Kundeservice svarer bare svada og har null forståelse for at det å gå uten linser i et par uker er noe problem. Styr unna.

Elektroimportøren
Utmerket
(500+)
c
ccsalvesen
5 anmeldelser
UtmerketEndret 7 måneder siden

Har alltid fått super service her. Aldri opplevd problemer med retur eller reklamasjon. Nettbutikken er treig og klønete, men utvalget er stort og prisene er stort sett gode.

NetOnNet
Utmerket
(500+)
c
ccsalvesen
5 anmeldelser
ForferdeligEndret 7 år siden

Forferdelig kundeservice ved feil på produkt. De forholder seg ikke til forbrukerkjøpsloven før man krangler. Styr unna.

Jollyroom
OK
(500+)
c
ccsalvesen
5 anmeldelser
DårligEndret 7 år siden

Leverer varer som forventet. Sender spam på sms selv om man ikke har akseptert det.