Prisjakt

TimmySolstad

Ble med 2014-08-04
8
Bidrag
1
Nyttige stemmer
Tørn
Bra
(17)
T
TimmySolstad
8 anmeldelser
Utmerketen måned siden

Kjøpte en vare som kom delvis ødelagt. En mail til brukerstøtte og de kontaktet butikken som igjen ordnet opp. Har handlet en del fra Tørn og har bare god erfaring.

XXL Sport & Villmark
Utmerket
(500+)
T
TimmySolstad
8 anmeldelser
ForferdeligEndret 2 år siden

XXL har blitt helt forferdelig. Nå snakker jeg om nettbutikken. Jeg bestilte en termokopp derfra. Tok 4 uker. Kundeservice var helt tafatt. Ikke klok av skade bestilte jeg en hel del varer da de hadde 20%-salget sitt nylig. Bestilte for over 5000kr. Dette skulle utløse gratis frakt. Men neida. Kunne bare velge betalt frakt ved utsjekk. Ikke en gang hent-i-butikk gikk an.. Kundeservice? "så rart.. jaja... Vi får ikke gjort noe med det".. Disse varene har nå stått som "Forhåndsmeldt" hos posten i snart 1 uke.. Styr unna!

NetOnNet
Utmerket
(500+)
T
TimmySolstad
8 anmeldelser
ForferdeligEndret 7 år siden

Jeg pleier å handle hos komplett.no. Men de hadde ikke det grafikkortet jeg ønsket på lager. Jeg valgte derfor netonnet. Bestillingen gikk greit. Fikk produktet og innstalerte det. Noen mnd etter begynner kortet å lage en grusom og høy lyd, "coil whine" kalles det visst. Jeg regnet med at et grafikkort til denne prisen ikke skulle gi meg migrene ved bruk, så jeg sendte en mail til netonnet-kundeservice og regnet med grei reklamasjonssak. Da fikk jeg et svar, på svensk, at dette ikke var å anse som en feil. Og at jeg måtte leve med lyden. Altså: et grafikk til 5000 kr som lager en høyfrekvent lyd er ikke å anse som en feil? Mulig jeg er bortskjemt med god kundebehandling fra komplett.no, men maken til ansvarsfraskrivelse har jeg ikke vært borti før. Av denne grunn kommer jeg ikke til å handle hos dem igjen.

Vita
Bra
(11)
T
TimmySolstad
8 anmeldelser
ForferdeligEndret 7 år siden

Bestilte en Van Gils parfyme. På produktbildet var det en 100ml-flaske. 299 kroner. Kupp tenkte jeg. Fikk den i posten i dag, var bare en 50ml flaske. Ser nå at de har skrevet på nettsiden at "NB. produktet inneholder 50ml enda bildet viser 100ml. " Håpløst. Hvor vanskelig er det å finne rett bilde av en 50ml flaske? tok meg 2 sekunder med google. Fremstår useriøst å bruke bilder som ikke stemmer overens med varen!

Komplett
Utmerket
(500+)
T
TimmySolstad
8 anmeldelser
UtmerketEndret 8 år siden

Jeg har handlet hos Komplett.no i mange år nå. De er ikke alltid billigst i klassen. Men jeg velger stort sett å bruke dem på grunn av den generøse "åpen-kjøp"-policyen deres og den proffe supporten. Hvis det har vært problemer med et produkt har de alltid ordnet opp. Tommel opp!