Prisjakt

tormodg

Ble med 2014-06-27
6
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Multicom
Bra
(500+)
t
tormodg
6 anmeldelser
OK2 år siden

For andre gang nå har jeg bestilt en vare som ikke kommer på lager som planlagt. Jeg får ingen beskjed om det og må selv finne ut av dette. Merkelig at de ikke kan sende kundene automatisk oppdatering når lagerdato flyttes. Blir nok ikke mange flere kjøp herfra.

Hi-Fi Klubben
Utmerket
(500+)
t
tormodg
6 anmeldelser
Bra3 år siden

Har bare brukt nettbutikken, men alt gikk veldig raskt og varen var som lovet. Handler gjerne på Hifi Klubben igjen.

Duet Audio
Bra
(12)
t
tormodg
6 anmeldelser
Utmerket3 år siden

Valgte å dra inn til dem for å få litt råd. Fikk god service fra første øyeblikk jeg kom inn i butikken. God hjelp og en hyggelig samtale. Fikk god tid til å prøve og tenke. Endte selvsagt med kjøp.

Elkjøp
Bra
(500+)
t
tormodg
6 anmeldelser
BraEndret 6 år siden

Jeg har vært kunde av Elkjøp i mange år men pleier som regel å gjøre all research selv for å slippe å prate med "flinke" selgere i butikken. Men da den dyre, fancy TV-en vår fikk en uopprettelig skade innenfor garantiperioden, fikk vi utrolig god service. Retur ble godkjent på kort tid og vi kunne komme inn og finne ny TV til samme pris, evt en med samme spesifikasjon eller bedre. Vi endte opp med en TV som nok er en modell "lavere" enn vår gamle, men to år nyere. Jeg ble positivt overrasket da vi satte den opp, jeg opplever den som minst like bra som den som ble erstattet. Vi fikk masse gode råd og ble til og med frarådet å legge mer penger i en "oppgradering", fordi selger var overbevist om at vi ville bli fornøyde. Elkjøp tok kostnaden med å levere den nye TVen på døra og hente den gamle.

Evenstad Musikk
Utmerket
(208)
t
tormodg
6 anmeldelser
BraEndret 8 år siden

Fikk et svært godt tilbud på Black Friday, og trass tekniske problemer hos dem denne dagen fikk jeg kjøpt varen etterhvert. Det tok noen ekstra dager å få levert varen, pluss at Posten Norge ble forsinket, men ikke noe mer enn man må kunne regne med. Fikk bra kommunikasjon med butikken og opplevde at jeg fikk utmerket service. Evenstad Musikk har et godt utvalg og det virker som om de tar oppgaven sin som musikkforhandler alvorlig. Veldig fornøyd.