Prisjakt

Kirara

Ble med 2012-07-10
13
Bidrag
2
Nyttige stemmer
Fotolab.no
Utmerket
(500+)
K
Kirara
13 anmeldelser
Utmerketett år siden

Jeg har ikke vært i kontakt med kundeservice, men prisene er konkurransedyktige, og varene ble pakket første virkedag før åpningstid(!) og sendt av gårde svært raskt. Handler garantert her igjen!

Yaha
Utmerket
(86)
K
Kirara
13 anmeldelser
UtmerketEndret 6 år siden

Gode priser, godt utvalg, rask levering og utmerket kundeservice. Anbefales.

Komplett
Utmerket
(500+)
K
Kirara
13 anmeldelser
ForferdeligEndret 9 år siden

Godt utvalg og raske leveringer. Kundeservice behandler imidlertid reklamasjoner på en katastrofal måte. Undertegnede prøver å komme frem til en minnelig løsning ved å lempe på kravene en forbruker har etter fkjl., da dette synes å ville spare begge parter for tid og penger. Komplett.no går ikke med på dette. Når undertegnede deretter i stedet krever avhjelp for manglene i samsvar med fkjl., bestrider Komplett.no plutselig at det foreligger mangler -- dette med den verste rettsanvendelsen jeg har vært vitne til. Når dette påpekes og forklares på en vennlig måte, og Komplett.no igjen blir spurt om de ønsker å holde fast ved samme påstand, er det ingen svar å få. At jeg har vært kunde i over 8 år, og lagt igjen over kr 60.000 hos nettbutikken, hjelper ikke på saken.

NetOnNet
Utmerket
(500+)
K
Kirara
13 anmeldelser
OKEndret 9 år siden

Veldig konkurransedyktige priser (inkludert standard frakt) trekker opp. Etter min mening gjennomsnittlige leveringstider. Noe lang avhjelpstid ved reklamasjon (blant annet fordi varer må sendes tilbake Sverige). Ønsket ved én anledning bytte til annet liknende produkt dersom omlevering skulle bli aktuelt, men fikk likevel tilsendt samme produkt. Oppdatering: Reklamerte igjen på to produkter, og fikk et kort svar om at disse dessverre var utenfor sin garantiperiode, som var på ett år (selv om den ene ble kjøpt for under fire måneder siden, mens den andre ble omlevert for under fire måneder siden grunnet mangel). Måtte selv gjøre rede for norsk rett, og fikk først da til svar at jeg selvsagt kunne benytte meg av reklamasjonsretten ved å fylle ut et skjema som jeg skulle sende sammen med produktet. (Til orientering foreligger det ikke formkrav til en reklamasjon etter gjeldende rett.)

Proshop.no
Utmerket
(500+)
K
Kirara
13 anmeldelser
ForferdeligEndret 11 år siden

Over middels utvalg og lave priser uten frakt trekker opp. Betalte med VISA, og mottok en ordrebekreftelse hvor det stod "Betaling: VISA". Får imidlertid en purring på en faktura jeg aldri fikk (riktignok uten purregebyr, men med beskjed om utsending av inkassovarsel om 7 dager) en stund etter levering. Når jeg sjekker med nettbanken, gikk betalingen aldri gjennom, og jeg måtte betale denne manuelt. Ellers veldig lang leveringstid, opplyser om angrerett på 14 dager uten å sende korrekt utfylt angrerettsskjema (angreretten er da på 3 måneder, jf. angrerettloven § 11 første ledd), høy pris på frakt, og noe ustabil nettside (fikk gjentatte feilmeldinger etter at jeg hadde tastet inn kundeinformasjon, og måtte begynne på nytt alle gangene). Alt dette trekker ned.