Prisjakt

kjetilk

Ble med 2010-11-16
4
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Yaha
Utmerket
(86)
k
kjetilk
4 anmeldelser
Utmerketett år siden

Jeg kjøpte to billige toner-kassetter til min gamle HP Color LaserJet 4700 for to år siden. Var litt skeptisk, men de har fungert akkurat som de skal, så jeg kjøpte en tredje nå nettopp. Har ikke åpnet den ennå, det er fortsatt en stund til den gamle er helt tom, men nå er jeg trygg på at det kommer til å gå bra. Kan absolutt anbefale Yaha toner.

Philips
Dårlig
(16)
k
kjetilk
4 anmeldelser
Forferdeligett år siden

Jeg skulle ha sjekket anmeldelsene... Samme problem som mange andre: Bestilte på Black Friday, en haug med meldinger fra UPS om problemer, før den blir returnert til dem på grunn av "eksportregler". Venter på refusjon.

Norcool 60000002 (Rustfritt)
Full Star 1
3
(1)
k
kjetilk
4 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Endret 8 år siden

Vi har nå hatt dette kjøleskapet installert i halvannet år, og det er fantastisk deilig å ha et så stort kjøleskap som tar så lite plass på kjøkkenet. Det kan anbefales av den grunn. Problemet er at produktet, som er ganske så kostbart, framstår som uferdig. Det er flere ting som er plagsomt dårlig: 1) Belysningen er basert på T8 lysrør. Lysrør er overhodet ikke egnet til dette formålet, ettersom den slås av og på bare noen sekunder av gangen. Den skal blinke i noen sekunder før lyset er på, og innen man har lys der inne, har man stort sett funnet det man skal ha. Dessuten gjør denne bruken at tenneren blir utslitt meget fort, i løpet av et par måneder. Det er også ganske trøblete å skifte, man må ut med all maten og alle hyller for å skifte. 2) Det er ikke noe termometer slik nesten alle kjøleskap nå har. Noen ganger er det for kaldt, og så justerer jeg litt og dermed er det plutselig for varmt der inne. Veldig plagsomt. Jeg har nå kjøpt en mikrokontroller, display og noen termosensorer for å selv lage det som burde vært en del av produktet. 3) Vi har justert og justert på døra, men vi klarer ikke få den til å gli fint på plass. Vi må alltid passe på å dytte den inntil. Termometeret burde også hatt en lyd som kunne varsle. 4) Vifta bak avgir ganske mye støy, selv om den ikke går så ofte. Jeg har kjøpt inn for å gjøre om mitt kjøleskap til å bruke LED-belysning og lage en ordentlig løsning for temperaturmåling. Dette beløper seg til noen få hundre kroner. Det er ganske uforståelig at de ikke har løst disse problemene, for disse småtingene ødelegger virkelig inntrykket av dette 35000 kroners produktet.

Multicom
Bra
(500+)
k
kjetilk
4 anmeldelser
UtmerketEndret 10 år siden

Jeg har hatt Multicom som min favoritt-nettbutikk i mange år. Hvis de er i topp-4 på pris velger jeg alltid dem, fordi jeg opplever at de alltid rydder opp hvis noe går litt skeis. Og det gjør det jo for alle, ingen er perfekte, men jeg opplever at Multicom har folk med peiling, og dermed blir ting rettet opp i.