Prisjakt

Kunde

Ble med 2022-11-02
4
Bidrag
0
Nyttige stemmer
XXL Sport & Villmark
Utmerket
(500+)
K
Kunde
4 anmeldelser
Forferdelig5 måneder siden

Syns det er villedende når dere sender meg beskjed om at det foreligger en kupon som skal gi meg 25% fom 24.11 tom 26.11 og så kjøper jeg noe 24.11 - ingen kupon å se ved kassa når jeg angir mitt telefonnr... fanteri xxl. Skjerp dere!

Tromsø ski & sykkel
Utmerket
(90)
K
Kunde
4 anmeldelser
BraEndret 7 måneder siden

Kundeservice må de dessverre lære. Opplever de fleste som arrogant. Føles nesten slik at man må unnskylde seg for at man er blitt kunde og ska ha noe av dem. Og vet sannelig ikke hvor flink de egentlig er på sykkel heller. Ting dem fikset på, er trøblete kort stund etter. Men gutter på verksted er veldig greie. Litt annen kaliber enn sagsfolkene, dessverre.

Inov-8 Roadclaw 275 Knit (Dame)
Full Star 1
1
(1)
K
Kunde
4 anmeldelser
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Endret 10 måneder siden

Er veldig fornøyd med skoene, bortsett av at profilen løsner etter ca et par mnd bruk. Dette er ikke bra, og jeg håper det kan tas som reklamasjon. Hvis ikke kommer jeg til å senke stjernene nå mer nedover dessverre. Håper å få en god dialog med Bikester som solgte meg disse. update: reklamsjonen er godkjent, men dem vil ikke erstatte skoene med nye - sier at dem ikke hadde de på lager, noe som ikke er sant. Lageret har masse av nettopp denne skoen. Elendig kundeservice!

Fjellsport
Utmerket
(500+)
K
Kunde
4 anmeldelser
ForferdeligEndret ett år siden

Arrogant og bastant kundeservice.