3.4 av 5 stjerner

Sortert etter dato
28.06.2019
  n
  nisselord(6 anmeldelser)
  Utrolig rask levering. Null tull.
  11.05.2019
   N
   Nikolai Scott(6 anmeldelser)
   + Lynrask sending. + Problemfri retur. + Kundeservice på chat. +/- Ikke billigst (utenom salg/rabattkode). - Noe kranglete på kundeservice (av og til).
   29.04.2019
    h
    haphaeu(3 anmeldelser)
    Forsendelse tok for lang tid. Kjøpt varen 1 uke før planlagt tur og det kom ikke i tide.
    Svar innen Fjellsport:2019-04-29
    Hei og takk for din tilbakemelding! Det var synd å høre at vi ikke har klart å levere som vi skal. Dersom du tar kontakt med vår kundeservice og opplyser ditt ordrenummer kan vi få sjekket nærmere hva som skjedde om det er interessant! Vi ønsker jo å forbedre oss slik at hendelser som dette ikke skjer så det er veldig gunstig for oss å gå dette etter i sømmene.
    04.04.2019
     P
     Person1(2 anmeldelser)
     Leverer alltid raskt og har svært konkurransedyktige priser.
     03.03.2019
      1
      1xemil(2 anmeldelser)
      Aldri problemer med bestilling eller leveranse. Reklamerte på en vare, og de ordnet opp på utmerket vis.
      19.01.2019
       Nidar(5 anmeldelser)
       La inn en bestilling 13 Desember på en jakke som skulle bli en gave. Ventet... 24 desember kom ... en måtte improvisere istedet. Etterlyser bestillingen når stria er over, ting kan skje ikke sant?!. Etter 14 DAGER får jeg svar. "Kan ikke levere" that's it!. Jeg står igjen som en idiot! Ikke engang et forsøk på å gjøre det godt...Uprofesjonelt og uakseptabelt!
       Svar innen Fjellsport:2019-01-22
       Takk for din tilbakemelding! Det er veldig beklagelig når vi ikke klarer å levere en vare som bestilt. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice så hjelper de deg gjerne med å finne ett godt alternativ til varen som ikke kan leveres.
       23.11.2018
        M
        Magnusmyklebost(4 anmeldelser)
        Hjelper ikke med gode Black Friday tilbud når serveren deres er kaputt. Nettsiden henger hele tiden og utsjekk feiler. Bruker evigheter på å bestille! "504 Gateway Time-out" over hele linja!
        Svar innen Fjellsport:2018-11-24
        Hei og takk for din tilbakemelding! Det er dessverre rett ta vi hadde unormalt mye nedetid i år og det skulle vi gjerne vært foruten. Men heldigvis varer alle tilbudene ut helgen så dersom varene fortsatt er på lager er det bare å handle!
        12.09.2018
         R
         Ralf_J(1 anmeldelse)
         Vannvittig rask levering. Bestilt kl 1630, levert kl 0830 på posthus. 16 timer, ikke verst.
         Sortert etter dato
         Gamle anmeldelser

         Vurderinger som er eldre enn ett år tas ikke med i gjennomsnittsvurderingen.

         28.05.2018
          k
          karibjun(4 anmeldelser)
          Får bare midt på treet - ene og alene fordi man må betale returen selv (inkl. fylle ut adresse osv.). Tungvint og irriterende. Det hadde vel vært en smak sak å bake inn returkostnader i prisene - slik andre nettbutikker gjør.
          Svar innen Fjellsport:2018-05-28
          Takk for din tilbakemelding! Vi tilbyr forøvrig gratis retur dersom du benytter deg av vår returløsning. Det er kanskje mer tungvindt enn andre som legger ferdigutfylte sendingslapper i forsendelsene, men gitt at ikke alle returnerer varene sine så fungerer det også veldig bra at man logger en retur på nettsiden og deretter printer ut en etikett. Du kan lese mer om vår returløsning på www.fjellport.no/retur
          24.05.2018
           m
           morten_31(6 anmeldelser)
           Under 1 døgn fra bestilling til levering! Sjukt. I tillegg har de bra utvalg, ofte rabatter og fri retur. Stor tommel opp!
           23.03.2018
            s
            sv-lohn(1 anmeldelse)
            Fantastisk service. Bestilte den ene dagen og fikk varen (nye ski) allerede neste dag. Jeg har trukket ei stjerne for at jeg ikke kunne legge inn vekten på vi som skulle bruke skiene. Men dette ble i stor grad oppveid ved at jeg møtte en utrolig ekspeditt kundemottaker som sørget for at jeg fikk 2 par ski som sto helt til forventningene. Kan absolutt anbefale dette firmaet.
            21.03.2018
             D
             Damn(1 anmeldelse)
             Har vært en veldig god kunde hos Fjellsport i flere år, men etter to forskjellige reklamasjoner på dyre varer som ikke blir fulgt opp av kundeservice er det slutt! Den siste kontakten med kundeservice ble jeg ble beskyldt for å lyve av en frekk kundebehandler! Har brukt titusenvis av kroner hos fjellsport de siste årene, og dette er absolutt ikke hvordan man behandler gode kunder. Anbefaler alle til å benytte andre butikker en fjellsport, for hvis du skal være så uheldig å få tilsendt en vare med fabrikasjonsfeil kan du bare glemme at fjellsport.no ordner opp. Skylder på leverandør eller kunde og prøver å fraskrive seg alt ansvar.
             Svar innen Fjellsport:2018-03-28
             Hei! Takk for din tilbakemelding. Vi prøver alltid å behandle reklamasjoner så raskt og effektivt som mulig, men noen ganger tar det tid og ikke alle reklamasjoner blir godkjent. Det er veldig synd at du har opplevd dårlig service fra side så det skal vi gjennomgå da vi ikke har for vane å beskylde kundene våre for å lyve. Skulle du benytte deg av Fjellsport i framtiden håper jeg vi kan rette på noe av det dårlige inntrykket du har fått her.
             13.02.2018
              b
              bobob(2 anmeldelser)
              Gode tilbud og rask levering!
              31.01.2018
               j
               jtorkels(1 anmeldelse)
               Enkelt og oversiktlig nettbutikk. Varen ble sendt dagen etter bestilling. Bedre blir det ikke!
               29.12.2017
                E
                Esterella(1 anmeldelse)
                Raske til å sende ut varer, men helt elendige på kundebehandling/service. Synd at denne butikken har blitt så dårlig. Kommer ikke til å handle der igjen..
                Svar innen Fjellsport:2017-12-31
                Hei og takk for din tilbakemelding! Sender deg en personlig melding så kanskje du kan utdype hva du opplevde som dårlig slik at vi kan forbedre dette om det lar seg gjøre. Vi ønsker jo at alle kunder skal oppleve god service og det er synd dersom gode kunder skal slutte å handle pga en dårlig opplevelse.
                Side 1