3.8 av 5 stjerner

Sortert etter dato
26.06.2019
  H
  Hurra83(1 anmeldelse)
  Gode priser på kvalitetsutstyr. Samt kjapp og korrekt service.
  05.04.2019
   e
   ellenjanette(1 anmeldelse)
   Kjapp service 👍
   11.01.2019
    m
    mjorud(1 anmeldelse)
    Jeg kjøpte et komplett sett med fjellski, bindinger, feller, staver BC-sko osv. Bindingene ble montert uten ekstra kostnad og skiene ble sendt forbausende raskt. Veldig fornøyd med det. Bestilte to par BC-støvler da jeg var usikker på hvilken modell jeg skulle gå for. Viste seg at begge var ett nummer for store. Sendte mail og fikk raskt svar på hvordan jeg skulle gå fram for å bytte. Ryddig og enkelt. Tommel opp til Tromsø Ski & Sykkel. :)
    09.11.2018
     O
     Ola M(1 anmeldelse)
     Kjøpte et par ski på tilbud, de ble lynkjapt sendt og festesonen var fint merket. Og så bruker de Bring, ikke PostNord, så skiene kom faktisk fram!
     11.10.2018
      e
      einarr(3 anmeldelser)
      Er utsolgt for veldig mange av produktene de har reduserte priser på.. Lokkepriser:-(
      Sortert etter dato
      Gamle anmeldelser

      Vurderinger som er eldre enn ett år tas ikke med i gjennomsnittsvurderingen.

      12.09.2018
       F
       Flakk(1 anmeldelse)
       Kjøpte en fantastisk hodelykt type Moonlight Bright as a day 1000 for ca ett pr siden. Oppdaget at det var dårlig kontakt i ledningen mellom lykt og batteri. Klaget på dette via nett til Tromsø Ski & Sykkel. I løpet av timer etter sendt mail fikk jeg tilbakemelding om at de hadde postlagt en ny ledning til meg. Det oppleves meget behagelig å handle et sted hvor man slipper å måtte overbevise og bruke mye tid på reklamasjon. De anbefales på det sterkeste både firma og lykta :-)
       03.05.2018
        M
        Martin Hay(1 anmeldelse)
        Rimelig greit når du bestiller varer. Totalt håpløse når du reklamerer. Reklamanerte på ski i påsken, ingen tilbakemelding på Epost, ringer opp lover å ta tak i det straks. Ingen ting skjer, prøver å ringe tilbaka, gang på gang kommer ikke fram på telefonen på service avdelig. Prøver til slutt salg/butikk, kommer da fram (3 uker gått). Svar kommer så på endelig på Epost, "kan ikke ta ansvar for skaden du har overbelastet skia"....., Åsnes mener det samme............. Må se på skia hvis de skal gå videre med saken. Jeg ber så om detlajer på hvor jeg kan levere skia tilbake.........ikke noe svar. Gir nå opp går ned i kjellerne og reparer skia selv. Blir siste gang jeg bestiller noe fra denne butikken, straks du har betalt er du totalt uinteressant.
        16.04.2018
         e
         ehpettersen(1 anmeldelse)
         Bra utvalg og priser. Rask levering.
         10.01.2018
          D
          Dene Birgitte Caroline Fredrikke(1 anmeldelse)
          Butikken får full pott av stjerner fra meg fordi de 1. Tok telefonen raskt 2. Svarte godt på spørsmålene mine, slik at jeg forstod hva jeg behøvde. 3. Hadde varen inne, og til en svært god pris 4. Og varen er nå på vei til meg i posten... ....Her er det mulig at posten kan forkludre hele prosessen, men det har uannsett ikke noe med butikken å gjøre.
          15.12.2017
           U
           Unregistered44244(1 anmeldelse)
           God service og rask levering.
           01.03.2016
            t
            trondskullerud(1 anmeldelse)
            Fikk svært god hjelp til å velge nytt toppturutstyr, gratis montering og rask levering!
            21.01.2015
             P
             Polarekspressen(1 anmeldelse)
             Utmerket service og rask levering!