Prisjakt

Sebastian Haugland

Ble med 2020-03-12
8
Bidrag
4
Nyttige stemmer
Komplett
Utmerket
(500+)
S
Sebastian Haugland
8 anmeldelser
Forferdelig25 dager siden

Lider Komplett av storhets-syndromet? Ny PC med problemer i kø. Greit nok. Men når man stadig får ny kundebehandler som skal gjennomgå saken på nytt og konkluderer forskjellig hver gang i snart 5 måneder, begynner man gå tom for "tålmodighetssalve". Komplett har vært en favoritt lenge. Den tid er over ser det ut til.

LG UltraGear 27GR95QE Gaming QHD OLED 240Hz
Full Star 1
3.8
(4)
8 487 ,-
S
Sebastian Haugland
8 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 måneder siden

Kjøpte denne på Black Friday salg. Var skuffet over størrelsen da jeg pakket den ut, men det som trekker var en høyfrekvent pipelyd fra skjermen. Konstant. Leverte den tilbake på angrerett. Syntes det var vanskelig å se mørke detaljer.

Google Pixel 8 Pro 5G Dual SIM 12GB RAM 256GB
Full Star 1
3.4
(7)
9 690 ,-
S
Sebastian Haugland
8 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 måneder siden

+Fin å se på +Stor skjerm +Rask respons i menyer Jeg var lei Samsung dill dall Software/bloatware og dårlige batteritid. Og var ivrig på å kjøre Android "slik det er ment" ifølge Tek.no. Vel, jeg returnerte telefonen etter 2 uker. Det samme med klokken som fulgte med. Har med dette bestemt meg for at Tek.no sine tester er verdiløse. Nok et anbefalt produkt jeg på ingen måte vil anbefale selv. -navigering er knotete med den nye bevegelsesmønsteret -tung, klumpete og glatt -kamera veksler i lysnivå i raskt tempo -Vanskelig å finne vanlige funksjoner som lommelykt og finne tilbake til en samtale om du har forlatt appen. -bruke NFCS betaling er gjort vanskeligere -merker at jeg er blitt en slave til Google og altfor avhengig av min konto der -Kundeservice hos Google er fullstendig automatisert, og umulig å få tak i noen som helst Batteritiden er mildt sagt dårlig Jeg returnerte telefonen fordi jeg var skuffet, men også fordi jeg var redd for hva som skjer om jeg får problemer og må bruke Google sitt automatiske servicesenter, som ikke er i Norge. "Vennligst bruk vår gjør det selv service" var standard svar i deres mailer.

TP-Link Deco XE75 (2-pack)
Full Star 1
4
(4)
3 490 ,-
S
Sebastian Haugland
8 anmeldelser
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år siden

Best i Test -Dårligst i bruk Ganske skuffet Nettet mitt er blitt meget ustabilt Virker ikke som den takler flere enheter? Jeg hadde en 10 år gammel router, den var mye bedre. Jeg har bedre dekning, men streaming er ikke lengre mulig. Kjøp noe annet.

Multicom
Bra
(500+)
S
Sebastian Haugland
8 anmeldelser
Forferdelig2 år siden

Jeg bestilte en rambrikke på 8GB som jeg skulle bruke til å doble ramkapasiteten til 16 GB. Det stod at varen var på lager og ville være hos meg innen få dager. Det tok 11 dager før varen kom. Jeg fikk også feil vare, 4GB ram.. Kundeservice sa veldig kortfattet at deres datasystemer er feilfrie, dette måtte simpelthen være min feil. Null behjelpelighet i å ordne korrekt vare. Mitt eneste valg var å betale transportgebyr for angrerett for retur og for ny vare med påfølgende lang ventetid på forsending og prosessering. Skuffende første opplevelse med denne butikken.

Samsung QLED QE65Q80A 65" 4K Ultra HD (3840x2160) Smart TV
Full Star 1
4
(3)
S
Sebastian Haugland
8 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år siden

En rask skjerm, med UHD oppløsning, god lysstyrke og tilkoblingsmuligheter. Den gjør det dessverre dårlig der det teller. Kontrasten. Dette gjør bildene blasse og vanskelig å fange detaljer. Dårlig på mørke bilder også. Må dessverre si meg skuffet over denne. Samsung har i mine øyne lenge vært best i klassen med skjermer. Her korrigeres jeg. Ikke verdt det på tilbud en gang. Kjøp noe annet om bildet er viktig for deg.

Kenwood Limited Titanium XL KVL8300S
Full Star 1
2
(4)
S
Sebastian Haugland
8 anmeldelser
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år siden

Gikk i stykker på første forsøk da vi skulle elte deig, som vedkommende under her skriver. Begynte riste og ryke etter 5 minutter. Da stoppet vi maskinen. Festet der eltekroken satt hadde flyttet på seg og kjørt seg inn i plasten, som smeltet og begynte dryppe ned i deigen. Bestemor har en eldre maskin, den går fortsatt, etter 30 år...

Elkjøp
Bra
(500+)
S
Sebastian Haugland
8 anmeldelser
Forferdelig3 år siden

Kjøpte Epoq kjøkken med hvitevarer på Elkjøp. Tegnetimen var bra, men alt etter det var særdeles mangelfult. Opplever selskapet som useriøst. De "hadde for mange kunder" og klarte ikke hjelpe meg. +God tegnehjelp til kjøkken -Leveranse ble stadig forsinket -Gav ikke beskjed om forskyvninger på leveranse -Monteringsanvisning var vanskelig å bruke -Kvaliteten på lakken så dårlig at det alt har flasset av skapdørene ved levering -"Click" systemet gikk stadig i stykker og fungerte ikke som det skulle -Fikk levert og betalte for ting jeg ikke hadde bruk for -Kundeservice svarte aldri på mine henvendelser