Sortert etter dato
Sortert etter dato
Gamle anmeldelser

Vurderinger som er eldre enn ett år tas ikke med i gjennomsnittsvurderingen.

11.09.2018
  T
  T Persa(7 anmeldelser)
  Nettbutikker settes først på prøve når noe går galt. Fikk problemer med mitt tre år gamle Revo SuperSystem-anlegg og meldte fra til Oslo Hifi Center. Butikken sendte umiddelbart og uten omkostninger ny strømforsyning, som fikset problemet. Handler gjerne herfra igjen.
  27.05.2018
   C
   Corneille(1 anmeldelse)
   Kjøper ikke mer fra denne butikken.
   09.01.2018
    U
    Unregisteredaca69614(1 anmeldelse)
    Bra pris på Sony MDR 1000x og fantastisk service.
    13.02.2017
     o
     oyvindhauge(6 anmeldelser)
     Bestilling av varer på lørdag (30-40 000) med ønske om å bli kontaktet vedrørende transport for å få hjemlevering. Fredag enda ikke hørt noe og tok kontakt på telefon og ble lovet at de skulle ta kontakt. Mandag mottar melding om at varene er underveis. Tar kontakt samme dag og blir lovet hjemlevering. Ingenting skjer, henter pakken selv på posten noen dager etterpå. Kun levert 2 av 6 varer. Tar på nytt kontakt for å få leveringsstatus på resterende varer og for å få hjemlevering. Blir lovet både hjemlevering og status på varene. Hører ingenting og tar på nytt kontakt. Får da tilbakemelding om leveringstidspunkt på e-post. Mottar på nytt hentemelding til tross for at jeg ble lovet hjemlevering og henter selv pakkene. Total leveringstid på ca. 1 mnd. Prisen var OK. Varene var som forventet, men servicen under handelen var i mine øyne mangelfull.
     25.10.2016
      t
      trygve jaeger(1 anmeldelse)
      Endelig en hifibutikk som slår på stortromma med Høstpuls 2016! Heldigvis tok jeg turen til Dronning Mauds gate i Oslo ved denne anledningen. Stinn brakke, kvalitet i alle ledd og mange gode tilbud. I denne butikken står kundeservice og kunnskap i høysetet - gratulerer! For oss som ikke bor i Oslo funker webshop'en fint.
      08.09.2016
       T
       Thor Ivar Skaue(1 anmeldelse)
       Flott å finne Norges feteste HiFi produkter på prisjakt.no Denne tradisjonsrike butikken i Oslo dekker endelig hele landet med sin webshop!