Prisjakt

oyvindhauge

Ble med 2010-10-10
5
Bidrag
3
Nyttige stemmer
INTIN
o
oyvindhauge
5 anmeldelser
BraEndret 7 år siden

God og vennlig service etter en feillevering gir et god inntrykk. Feilleveringen burde dog ha vært ungått i første omgang. Gratis frakt for varer over 1500 var bra, ser nå de har justert opp til 4000.

Oslo Hifi Center
o
oyvindhauge
5 anmeldelser
DårligEndret 7 år siden

Bestilling av varer på lørdag (30-40 000) med ønske om å bli kontaktet vedrørende transport for å få hjemlevering. Fredag enda ikke hørt noe og tok kontakt på telefon og ble lovet at de skulle ta kontakt. Mandag mottar melding om at varene er underveis. Tar kontakt samme dag og blir lovet hjemlevering. Ingenting skjer, henter pakken selv på posten noen dager etterpå. Kun levert 2 av 6 varer. Tar på nytt kontakt for å få leveringsstatus på resterende varer og for å få hjemlevering. Blir lovet både hjemlevering og status på varene. Hører ingenting og tar på nytt kontakt. Får da tilbakemelding om leveringstidspunkt på e-post. Mottar på nytt hentemelding til tross for at jeg ble lovet hjemlevering og henter selv pakkene. Total leveringstid på ca. 1 mnd. Prisen var OK. Varene var som forventet, men servicen under handelen var i mine øyne mangelfull.

Samsung UE55JU7005
Full Star 1
4.6
(25)
o
oyvindhauge
5 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Endret 9 år siden

I mine øyne en svært bra TV med godt bilde. Greit brukergrensesnitt, selv om det er litt tregt. Utseendemessig er den veldig fin. Lett å montere på vegg med godt veggfeste. Man må dessverre ha en ekstern boks for å koble til feks PC eller spillkonsoll. For en bruker som ikke har TV-signal er den litt irriterende da den står med "no channels found" eller noe i den duren når man skrur på TV-en. TV-en har enda ikke PleX, HBONordic og Spotify. Plex kan lastes ned og installeres via USB, mens HBO og Spotify (i alle fall HBO) vist nok skal komme. For vår del var dette en major drawback og TV-en får derfor ikke mer enn middels score. Om dette hadde vært på plass hadde den nok fått 8-9.

Bosch WAS32464SN (Hvit)
Full Star 1
4.2
(13)
o
oyvindhauge
5 anmeldelser
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Endret 11 år siden

Den vasker greit, men bruker lang tid (2.45 for normal vask). Støynivået er vel ganske normalt, men den piper kraftig en stund når den er ferdig. Maskinen gikk i stykker etter ca. 6 mnd på grunn av at klær kom i klem mellom dør og dørbelg. Reparasjon ble lovet gratis, men regningen kom på drøyt 2000 for "brukerfeil". Som forbruker vil jeg vel heller si dårlig design... Kundeservice svarte ikke på e-post. Teknikker var ikke særlig vennlig eller hjelpsom. Maskinen får 2 stjerner for den gjør tross alt jobben sin (i et halvt år om gangen).