Prisjakt

maliarnt

Ble med 2019-01-22
9
Bidrag
0
Nyttige stemmer
XXL Sport & Villmark
Utmerket
(500+)
m
maliarnt
9 anmeldelser
Utmerketett år siden

Super nettbutikk og alltid gode priser!

Vakre Vene
m
maliarnt
9 anmeldelser
Utmerket2 år siden

Fantastisk service, fin og oversiktlig nettside og alltid gode tilbud! Mange av favorittmerkene samlet

MyTrendyPhone
Dårlig
(62)
m
maliarnt
9 anmeldelser
Utmerket3 år siden

Alltid gode tilbud, konkurransedyktige priser, knallgod kundeservice og rask levering! Veldig fornøyd!

OBH Nordica 7942 Food Sealer
Full Star 1
4.2
(13)
m
maliarnt
9 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år siden

Jeg har hørt mye bra om denne og var derfor veldig spent på om den ville svare til forventningene mine. Jeg likte spesielt godt at den var liten og nett med et kompakt design som tar liten plass! Det fulgte med Food Sealer Bags: 5 poser á 28 x 40 cm og Food Sealer Rolls: En rull á 3 m x 28 cm. Jeg har testet å vakuumere frukt og grønnsaker. Jeg liker å ha ferdigkuttet frukt og grønt tilgjengelig i kjøleskapet. Det har lett for å bli fort brunt, så jeg var spent på hvordan det ville holde seg. Jeg ble veldig positivt overrasket da frukten var like fin og frisk tre dager etterpå! Supert at posene kan vaskes og brukes om igjen! Food Sealer-posene kan brukes i mikrobølgeovn og i kokende vann, perfekt for oppvarming av mat. Den er også et nødvendig verktøy hvis man skal tilberede mat sous-vide. Jeg tenker denne kan være nyttig for alle husholdninger, men spesielt for barnefamilier og singelhusholdninger. Vakuumpakking øker holdbarheten både på ting i kjøleskapet og i fryseren. Fordelene kort oppsummert etter min mening: - Kompakt design, lett og praktisk - Maten holder seg lengre - det gir mindre svinn (opptil 5 ganger lengre holdbarhet) - Forpakningene tar mindre plass - Kan brukes til både fersk og tørr mat - Beskytter mot fryse- og støtskader - Mange bruksområder - passer både til fersk og tørket mat Det blir et lite trekk, da jeg synes bruksanvisningen var litt dårlig forklart og illustrert. Savner litt mer detaljerte bilder og trinn for ulike bruksområder. Det tok litt tid før jeg fikk det til. Men alt i alt er jeg veldig fornøyd og vil absolutt anbefale den videre.

Obs Bygg
Bra
(500+)
m
maliarnt
9 anmeldelser
Utmerket3 år siden

Fantastisk service og godt utvalg!

Tefal Tweeny Nano DV9000
Full Star 1
3.9
(8)
m
maliarnt
9 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år siden

Jeg har vært veldig spent på å teste denne, da jeg har vært på jakt etter noe som kan gi plaggene en rask oppfriskning, i tillegg til et mindre jern som forenkler strykejobben på klær med mye detaljer! Denne håndholdte 2-i-1-steameren svarer absolutt til mine forventninger og er veldig praktisk som reisesteamer også! Jeg har testet den både skjorter og kjoler, vertikalt og horisontalt. Min erfaring så langt er at vertikal stryking egner seg mer til litt tykkere stoffer, mens horisontalt er perfekt til alle typer stoffer! Alt i alt er jeg veldig fornøyd og synes denne faktisk er enklere og mer praktisk å bruke fremfor et vanlig strykejern, spesielt på skjorter og kjoler med mye detaljer og rysjer.

Tefal Tweeny Nano DV9001
Full Star 1
4.1
(22)
m
maliarnt
9 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år siden

Smart og hending stryking! Jeg har vært veldig spent på å teste denne, da jeg har vært på jakt etter noe som kan gi plaggene en rask oppfriskning, i tillegg til et mindre jern som forenkler strykejobben på klær med mye detaljer! Denne håndholdte 2-i-1-steameren svarer absolutt til mine forventninger og er veldig praktisk som reisesteamer også! Jeg har testet den både skjorter og kjoler, vertikalt og horisontalt. Min erfaring så langt er at vertikal stryking egner seg mer til litt tykkere stoffer, mens horisontalt er perfekt til alle typer stoffer! Alt i alt er jeg veldig fornøyd og synes denne faktisk er enklere og mer praktisk å bruke fremfor et vanlig strykejern, spesielt på skjorter og kjoler med mye detaljer og rysjer.

OBH Nordica 7749 Legacy Blender
Full Star 1
3.8
(29)
m
maliarnt
9 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år siden

Førsteinntrykket er superb! Jeg elsker det stilfulle designet, den er kraftig og stødig. Stort pluss at det er glasskolbe som kan vaskes i oppvaskmaskin! Digger at den har flere innstillinger, alt etter om man skal knuse is eller lage smoothie. Har prøvd å lage smoothie og knuse is og er kjempefornøyd. Den blander alt veldig kjapt og resultatet blir helt topp!

OBH Nordica 6494 Color Burst Steel 1.6L
Full Star 1
4.4
(22)
m
maliarnt
9 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år siden

Jeg har brukt denne noen dager nå, og er så langt veldig fornøyd! Den kan stilles inn på 37, 60, 80 og 90 grader, noe jeg synes er et stort pluss. Det gjør at den kan tilpasses alle varmer drikker! Digger at den skifter farge, alt etter hvilken temperatur den når! Den eneste grunnen til at deg ikke blir 5 stjerner, er fordi den blir veldig varm på utsiden. Man brenner seg hvis man kommer borti kannen. Så husk å bruk håndtaket. Det tar også lang tid før kannen kjøles ned. Ledningen er også litt kort, men det er ingen stort problem. Alt i alt, tommel opp!