Prisjakt

Chattermouth

Ble med 2017-12-27
4
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Nördic
Utmerket
(35)
C
Chattermouth
4 anmeldelser
Utmerket4 måneder siden

Grei bestilling og levering. Kjøpte et produkt der jeg ikke har sett andre steder. Interessant.

Power
Bra
(500+)
C
Chattermouth
4 anmeldelser
ForferdeligEndret 2 år siden

Power ba meg via mail om å dele min erfaring her? Så her er den: Ville sende produktet tilbake (uåpnet), og ble lovet returslipp av kundebehandler på chat. Fikk kontrabeskjed av kundeservice-email uka etter. Må enten reise langt for å finne en power butikk et sted eller betale dyrt for returen selv, mer enn produktet er verdt. Da går produktet like gjerne i søpla i stedet. Handler ikke her igjen. Så, ved en tidligere tilbakemelding tikket det inn en melding fra Thorstein på kundeservice som lovte å ordne opp. Det var to uker siden og ingenting har skjedd. Totalt useriøst selskap.

Komplett
Utmerket
(500+)
C
Chattermouth
4 anmeldelser
Utmerket2 år siden

Komplett har alltid behandlet meg godt som kunde. De har kjapp levering, har sendt meg reserveskruer, erstattet manglende produkt med tilsvarende eller bedre, har prisgaranti, dekker returer etc. De klønte til RTX30 lanseringen så klart, men det gjorde vel alle, og jeg kom godt ut av det tilslutt likevel. Vil nok fortsette å hyppig handle herfra.

Proshop.no
Utmerket
(500+)
C
Chattermouth
4 anmeldelser
Utmerket3 år siden

Lav pris. Selv om det var bestillingsvare kom den ganske kjapt. Det er slett ikke ille i en periode med alvorlige produksjonsutfordringer.