Prisjakt

sondrehehekul

Ble med 2016-08-11
4
Bidrag
1
Nyttige stemmer
GolfShopen.no
s
sondrehehekul
4 anmeldelser
Dårlig3 år siden

Konkurrentene tilbyr fri frakt. Golfshopens fraktpriser er dyrere enn om man som privatperson skal sende pakker. Ikke konkurransedyktig.

Elkjøp
Bra
(500+)
s
sondrehehekul
4 anmeldelser
ForferdeligEndret 3 år siden

Ekstrem lang leveringstid på bestillinger gjort i nettbutikk. Alle andre store nettbutikker sender varer enten samme dag eller dagen etter bestilling. Dette klarer tydeligvis ikke Elkjøp. Ved retur av produkter stiller de heller ikke med fraktlapp som utallige av deres konkurrenter gjør. Selve retur-prosessen er også veldig gammeldags (må skrive ut et skjema og fylle ut for hånd).

Urverket
Utmerket
(500+)
s
sondrehehekul
4 anmeldelser
ForferdeligEndret 6 år siden

Tydelig prisfusk. Skrur opp prisene på produktene drastisk før de kjører "tilbud". Lavmål og uetisk. Hold dere unna!

Power
Bra
(500+)
s
sondrehehekul
4 anmeldelser
ForferdeligEndret 7 år siden

Bestilte for en tid tilbake en vare med betaling på nett og henting i butikk. Det tok hele 11 dager for jeg fikk melding om at jeg kunne hente varen. Et par dager etterpå bestilte jeg nok et produkt. Denne gangen med hjemlevering. Dette tok også godt over en uke. Sammenligner man dette med andre aktører er dette langt over bransjestandard. Utrolig irriterende når det blir reklamert med stor skrift på fremsiden av hjemmesidene deres at det er "rask levering". Jeg kommer ikke til å benytte meg av Power igjen.