Prisjakt

erlingtei

Ble med 2014-12-28
4
Bidrag
1
Nyttige stemmer
NetOnNet
Utmerket
(500+)
e
erlingtei
4 anmeldelser
Forferdelig3 år siden

Tilbyr ikke kansellering av ordre via minside eller annet. Bestilte ordre i helg som jeg ønsket å kansellere. Skrev til kundeservice på chat kl 09:02 mandag morgen (første mulighet for å snakke med noen), men da var det "for sent". Fikk råd om å benytte meg av åpent kjøp, men det hjelper ikke stort når man må betale returfrakt. Med en vareverdi på 200 kr er det ikke mye gang i det. Kundeservice rikker seg ikke en tomme. Anbefales ikke!

ARK Bokhandel
Dårlig
(20)
e
erlingtei
4 anmeldelser
Forferdelig3 år siden

Bestiller en barnejulekalender 23 mars. Vi har i skrivende stund kommet til 29 mars og pakken er fortsatt ikke sendt. Kontaktet kundeservice på messenger, som bare henviser til 4-7 dager behandlingstid. Kynisk og uten noen form for forståelse for at en julekalender til et barn uteblir til 1 desember.

Futurehome
Dårlig
(3)
e
erlingtei
4 anmeldelser
UtmerketEndret 7 år siden

Bra system.

Multicom
Bra
(500+)
e
erlingtei
4 anmeldelser
ForferdeligEndret 9 år siden

Utrolig skuffende leveringstid til tross for at alle varene var på lager når jeg bestilte. Bestilte varene 14.10.2015, pakken ble sendt seint den 21.10.2015. Når de fleste webshopper har kommet langt på dette området synes jeg det er helt horribelt at multicom har blitt så dårlig. Dette er en butikk jeg handlet fra for 10 år siden og opplevde god service. Skuffende.