Prisjakt

eivindm

Ble med 2014-04-26
4
Bidrag
0
Nyttige stemmer
RoyalDesign
OK
(500+)
e
eivindm
4 anmeldelser
Utmerket3 måneder siden

Basert på en håndfull ordrer de siste 10 årene er min erfaring at RoyalDesign leverer veldig bra. Varemerkene som selges er jevnt over av god kvalitet. Bortsett fra et par vinglass som spontant har bestemt seg for å avslutte på gulvet, har samtlige produkter jeg har kjøpt tålt tidens tann. Nettbutikken har helt grei leveringstid på lagerførte varer (ikke den raskeste, ikke den treigeste), og gir nokså nøyaktig informasjon om leveringstid på bestillingsvarer.

Stavanger foto
Utmerket
(195)
e
eivindm
4 anmeldelser
UtmerketEndret 9 år siden

Ordren min ble behandlet, pakket og sendt under én time etter bestilling fredag ettermiddag (rundt kl. 15:00). Hentet på lokalt postkontor i Oslo mandag. Oversiktlig nettbutikk, fornuftige priser og helt eksemplarisk leveringstid. Anbefales på det sterkeste!

Multicom
Bra
(500+)
e
eivindm
4 anmeldelser
ForferdeligEndret 9 år siden

Bestillingen ble kansellert av Multicom med følgende begrunnelse: «Den varen du har bestilt er dessverre nå utgått fra vårt sortiment. Ordren er derfor kansellert.» Varen er fortsatt tilgjengelig fra produsent og lagerføres hos en rekke andre nettbutikker. Jeg sitter igjen med et inntrykk av at Multicom tilbyr produkter til en pris som de ikke har til hensikt å selge dem for. Mitt kjøp var ikke et forbrukerkjøp, men forbrukere som opplever samme praksis anbefales å fastholde kjøpet og kreve oppfyllelse etter forbrukerkjøpsloven § 21, med mindre det er snakk om et produkt som reelt sett ikke kan oppdrives.