Prisjakt

Christen

Ble med 2013-04-10
12
Bidrag
1
Nyttige stemmer
Trademax
Dårlig
(36)
C
Christen
12 anmeldelser
Dårlig8 måneder siden

Det er sikkert mulig å gjøre noen gode kjøp her, men vær forsiktig. I kategorien møbler (kanskje i andre varegrupper også jeg har ikke sjekket) har de mange produkter som også selges på vidaXL.no til en langt lavere pris. Jeg fant ut dette etter å ha bestilt en benk fra Trademax. Da jeg fikk melding fra Posten så sto avsender oppført som "vidaXL"(!) Jeg sjekket da vidaXL sine hjemmesider og fant at de solgte min benk der til langt lavere pris enn Trademax. Etter litt mer søking fant jeg ut at dette gjaldt mange produkter: identiske varer - flere hundre kroner i prisforskjell. I tillegg har vidaXL gratis frakt, mens Trademax tar kr. 99 i porto. Trademax har prismatch, så jeg kontaktet dem og fikk tilbud om et tidsbegrenset gavekort (dekket kun prisforskjell ikke porto). Man får ingen penger tilbake. Å returnere varen innen 14 dagers angrefrist er ikke noe godt alternativ da Trademax har en returavgift på kr. 995 (med mindre du bor i Bodø eller nordover - da skal de ha hele kr. 3995!) Derfor: Før du handler - søk etter varen i andre nettbutikker og vær obs på returavgiften!

Luxplus ApS
Dårlig
(90)
C
Christen
12 anmeldelser
Forferdeligett år siden

Kynisk nettbutikk som balanser hårfint på riktig side av hva som er lovlig. Hvis du allikevel velger å handle her: vær veldig observant på hvert eneste klikk du gjør i bestillingsprosessen. Plutselig er du medlem, og vil slite med å melde deg ut p.g.a det de kaller "tekniske problemer".

ComputerSalg
Utmerket
(500+)
C
Christen
12 anmeldelser
OK2 år siden

God pris. Veldig treig levering. Effektiv levering med Posten/Bring.

Elektroimportøren
Utmerket
(500+)
C
Christen
12 anmeldelser
OKEndret 3 år siden

Enkel bestillingsprosess, godt utvalg og gode priser. Det er det positive. Nettsidene kunne vært enklere å navigere i. Litt uoversiktlig og rotete. Leveringen var håpløs... Jeg bestilte produkter fra 2 varelinjer (4 stk. panelovner + noen pakker med småbatterier). Alt var på lager ved bestilling. Elektroimportøren klarte å dele opp min ordre i 5(!) separate forsendelser på ulike datoer innenfor et tidsrom på 10 dager. Pakkene kom fra 5 forskjellige Elektroimportøren-butikker. Slitsomt...

Elkjøp
Bra
(500+)
C
Christen
12 anmeldelser
Dårlig4 år siden

Stort sett konkurransedyktig på pris, og kundeklubben har iblant gode tilbud. Informasjonen på "Mine sider" er mangelfull. Har hatt to bestillinger inne nå i høst. Begge ganger har "Bekreftet lagerdato" ikke vist seg å holde. Greit nok, forsinkelser kan oppstå. Men "Min side" har ikke blitt oppdatert med informasjon om ny lagerdato - eller i det minste med informasjon om at ny lagerdato er usikker. "Min side" oppdateres heller ikke alltid når varer har blitt sendt - eller oppdateres veldig seint. Har et kjøp tilbake i mars (fikk varen i april), der status for varen fortsatt er "Reservert". Har også blandede erfaringer med kundeservice per telefon. Siste vare jeg kjøpte hadde forsinkelse i levering. "Min side" ga ingen forklaring eller informasjon om forventet levering så jeg ringte inn. Kundebehandleren kunne heller ikke se når forventet levering var. En Elkjøp-butikk (Mega Store) i nærheten hadde varen i butikken, og jeg spurte kundeservice om ikke jeg kunne hente ut varen der istedet for å vente på forsendelse i posten. Dette var ifølge kundebehandler ikke mulig, men jeg kunne gå til butikken selv, forsøke å prute ned prisen (jeg bestilte varen på nett på en kampanje med redusert pris), og deretter kansellere ordren på elkjop.no hvis jeg fikk kjøpt varen i butikk... Hadde forventet større smidighet fra Elkjøp enn dette.

KitchenTime
OK
(456)
C
Christen
12 anmeldelser
Bra4 år siden

Stort utvalg og konkurransedyktige priser. På kampanjene kan man gjøre veldig gode kupp. Mange varer har lang leveringstid så vær forberedt på på vente litt.

Bangerhead
C
Christen
12 anmeldelser
Dårlig4 år siden

Konkurransedyktig butikk når de har kampanjer. Ikke blant de billigste på vanlige priser. Stort utvalg. Her finner du mest sannsynlig det du er ute etter. Fryktelig trege på utbetaling av Trumf-bonus. Har nå ventet i over 3 måneder på bonus på et kjøp gjort i juni måned.

Nettdyret.no
Utmerket
(185)
C
Christen
12 anmeldelser
Dårlig4 år siden

En butikk med godt utvalg til brukbare priser. Fri frakt over kr. 499 er et pluss. Relativt kjapt svar fra kundeservice ved kontakt. Merk: Ved bestilling av ID-brikker til hund er det for tiden (høsten 2020) lang leveringstid. Kundeservice forklarer dette med korona-situasjonen. Jeg ventet over 1 måned på mine brikker. Dette opplyses det ikke om på hjemmesidene eller i løpet av bestillingsprosessen. Jeg fikk et varsel om dette fra kundeservice først etter at bestillingen var gjort. Siden graverte ID-brikker ikke kan avbestilles/returneres (de er spesiallaget for kunden), har du dermed ikke mulighet til å ombestemme deg hvis du ikke har mulighet til å vente så lenge.

Apotekhjem
Dårlig
(15)
C
Christen
12 anmeldelser
Forferdelig4 år siden

Greie priser på enkelte produkter, men elendig kundeservice. Det tok flere uker før varene jeg hadde bestilt kom, og det kom ingen oppdateringer eller forklaringer underveis på forsinkelsen. Betalingen ble imidlertid trukket fra kredittkortet samme dag som bestillingen ble gjort. Apotekhjem var med i ViaTrumf-ordningen på det tidspunktet da jeg bestilte, men nektet å utbetale bonus. Forsøkte å kontakte kundeservice på e-post men det kom aldri noe svar.

Zooplus
OK
(131)
C
Christen
12 anmeldelser
OKEndret 5 år siden

Zooplus har stort og godt utvalg, og prisene er veldig konkurransedyktige. Enkelt og effektivt å bestille varer. Derfor er det synd at de benytter en så dårlig organisert og lite servicevennlig transportør som PostNord. Pga av PostNord blir det kun 3 stjerner fra meg.