Prisjakt

kisax

Ble med 2013-02-14
9
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Woll Diamond Lite Traktørpanne 28cm
Full Star 1
1
(2)
1 299 ,-
k
kisax
9 anmeldelser
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 måneder siden

Varer cirka 6 månder før teflone laget faller av. Elsker håndtak men hater kvaliteten :-(

Abus Bordo 6500A SmartX 110cm
Full Star 1
1
(1)
4 029 ,-
k
kisax
9 anmeldelser
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Endret 7 måneder siden

Batteri levetid på en uke var veldig skuffende og blir alt for mye styr når batteriene er oppadbare og ikke byttbare. Har sendt klage og håper at dette er en feil. Den viste seg også ikke ha noen effekt på tyver, brukte under et minnut med batteri drevet vinkelsliper og stjal sykkel, tracking ga meg derimot sykkelen tilbake.

CDON
Utmerket
(500+)
k
kisax
9 anmeldelser
Dårlig3 år siden

CDON indikerer at de har ting på lager som ikke stemmer som er hvorfor jeg valgete å kjøpe fra CDON til en dyrere pris. Leveranse tider er uforutsigbare som de opererer.

Robito
k
kisax
9 anmeldelser
Forferdelig3 år siden

Tok en uke fra bestilling til sending, får ikke kvittering på kjøp, responderer ikke på support henvendelse, mail eller på mobil.

Creative Sound BlasterX AE-5+
Full Star 1
3.3
(3)
1 531 ,-
k
kisax
9 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år siden

Byttet fra Asus Xonar Essence STX II 5.1 PCIe til dette, fantastisk oppgradering for en musikk entusiast, film elsker i full 5.1 dolby og imponerende lav latens på musikk produksjon uten ASIO4ALL utrolig fornøyd! Asus kortet krasjet pc ukentlig og ingen support å få, så måtte bytte til dette billigere kortet. Lyden er klarere, bedre surround gjennom spdif og bedre software. Ferdig med ASUS etter flere skandaler fra deres produkter og support....

Elkjøp
Bra
(500+)
k
kisax
9 anmeldelser
ForferdeligEndret 4 år siden

Forferdelig support service Kjøpte et Mitsubishi varmepumpe/klimaanlegg i august 2019. Etter kort tid ble den veldig støyende og den er på et soverom så veldig kritisk at den ikke har høyt støynivå. Jeg fikk så treg men ok service tekniker til å komme å se på den ca november 2019. Han demonterte og feilen forsvant uten at han fant feilen. Men siden feilen ikke var der lenger så var jeg fornøyd. I may 2020 begynte problemene igjen og jeg kontaktet Elkjøp. ELkjøp lovet å komme tilbake med servicetekniker så raskt som mulig, to uker uten respons. De kom tilbake til meg endelig og ba meg selv ringe underleverandør Infocare, jeg prøvde og nummeret var til feil selskap og til Mitsubishi hovedkontor som bare ristet på hode og sa de hadde ingenting med dette. Jeg fant selv riktig nummer som ikke var Infocare direkte som ga med 2 andre nummer å prøve et av dem Inselo. Jeg hadde kommet riktig MEN de hadde ikke mottatt arbeidsorden fra El-kjøp. Det er nå 4 uker og eventyret med EL-kjøp support fortsetter… Oppdatering 2020.07.21: De har overlevert saken i begynnelsen av Juli til Inselo etter mange flere e-poster og korrespondanser. Inselo kan ikke komme før 5.8 for å gjennomføre diagnose. Oppdatering følger når han har vært her.... Oppdatering 2020.08.06: Inselo har vært på besøk og konkludert med at det er installatør som har KAN ha gjort noe galt og ser seg ferdig med dette siden de ikke var installatøren. De vil derimot ikke stå inne for dette ovenfor norsk-klimasenter.no som gjorde jobben. De mener derimot at det er en maskinfeil. Det blir verre og verre dette her..... PS: Etter langvarig lojal kunde pga god support og retur ordning er jeg nå ferdig med EL-kjøp for alt som ikke kan ordnes i en butikk jeg kjenner folkene i :-(

Asus Xonar Essence STX II
Full Star 1
2.5
(2)
k
kisax
9 anmeldelser
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år siden

Not compatible with AM4(AMD) motherboards, just reboots your pc, not even bluescreen!

Samsung The Frame QE55LS03R 55" 4K Ultra HD (3840x2160) LCD Smart TV
Full Star 1
3.5
(4)
k
kisax
9 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år siden

Bra TV, men elendig støtte verktøy (Smartthings) Ganske ok som bilde, men en del baklys når det er skumring, eller for mørk om man demper belysning. Hadde gitt 4 om Smarthing hadde vært stabil og enklere å bruke.

HP X4000
Full Star 1
1
(1)
k
kisax
9 anmeldelser
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Endret 11 år siden

Finn å holde, men fungerer bare effektivt 2 meter klar linje om du har endel trådløst :-(