Prisjakt

The Dag

Ble med 2012-10-10
3
Bidrag
1
Nyttige stemmer
Bikester
Bra
(500+)
T
The Dag
3 anmeldelser
Forferdelig4 år siden

De får en hel stjerne da websiden virker, men jeg trekker en stjerne for treg levering og tre hele fordi jeg etterpå oppdaget at de driter i alle lover og regler hva gjelder markedsføring — som så mange andre nettbutikker. Jeg håper flere vil gjøre som meg og aksjonere mot den fornærmelsen det er mot oss kunder å drive og spamme oss. Konkret: noen dager etter at varen var ankommet kom det reklame i e-posten. Jeg sier konsekvent nei til det, så det er to muligheter: de har klart å lure meg til å si ja ved å skjule noe eller liknende, eller de blåser i at jeg sa nei, og sier "ånei, vi har gjort en feil" hvis myndighetene skulle komme og klage. Det var ingen link for avmelding i brevet, måtte åpne "web-versjon" for å finne den — i liten lys grå tekst på hvit bakgrunn. Da kom jeg til et skjema som er designet for å være maksimalt forvirrende, hvor det er masse valg for å ta pause fra brevene, velge masse ulike brev, osv. Alle typer var valgt, jeg endret så ingen var valgt, og da kom det en feilmelding. Pussig hvordan disse sidene for å stoppe reklamen alltid er sånn, mens handlevognen, som er mye mer kompleks å lage, er så oversiktlig og lett å fylle med ting, og betale dem og det hele... Jeg er drit lei av å hele tiden føle at de jeg handler med ikke er ærlige og redelige, og at det er juks og fanteri hvor enn jeg snur meg. Derfor skrev jeg denne, og legger den inn på flere plasser. Håper noen fra Bikester leser den (eller oversettelsen, er visst et tysk firma, tross mangel på seriøsitet).

Moccamaster Automatic Thermo KBGT741
Full Star 1
3.3
(25)
2 890 ,-
T
The Dag
3 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år siden

Kjøpe denne etter å ha sett test på America's Test Kitchen på YouTube, hvor den danket ut alle andre! Jeg skjønner ikke hvorfor den har så dårlig karakter her, eller rettere sagt hvorfor en del tydeligvis ikke er fornøyd. Jeg skulle ønske den hadde automatisk dryppstopp i stedet for manuell, men sånn er de øvrige Moccamaster-trakterne også, så vidt jeg forstår. Termokannen holder ok på varmen hvis man gidder å bytte til den (medfølgende) tette proppen, og den er noenlunde full. Hvis man lar lokket med åpning som kaffen renner inn gjennom under trakting bli sittende på taper man selvfølgelig varme nokså raskt, men det skjønner vel alle og enhver..? Kaffe bør drikkes nytraktet, og er det bare meg trakter jeg ofte bare tre-fire desiliter og har kaffen over på en termokopp. Som øvrige Moccamastere er det faktisk mulig å ta maskinen fra hverandre og rengjøre alle deler individuelt, så blir den som ny igjen. (Dette er fordelen med at de er håndlaget! Ulempen er høy pris.) Og handler man på nett kan man også få tak i reservedeler. Ikke at jeg har trengt noen på de snart fem årene jeg har hatt min.

NetOnNet
Utmerket
(500+)
T
The Dag
3 anmeldelser
ForferdeligEndret 7 år siden

Jeg har tidligere hatt positive erfaringer med NetOnNet, inkludert kundeservice. Men nå har jeg hatt en opplevelse som ikke bare er dårlig service, men som etter mitt skjønn er direkte bedragersk. Kjøpte i oktober 2016 en Moto G4 Plus som plutselig døde etter bare to måneders forsiktig bruk. Jeg reklamerte, men NetOnNet var alt annet enn hjelpsomme. Etter mye frem og tilbake fikk jeg omsider en fraktseddel for å returnere telefonen, og sendte den i retur i original emballasje med alt som fulgte med, og regnet det som en selvfølge at jeg ville få ny telefon. I stedet fikk jeg beskjed om at telefonen var bøyd - en REN FABRIKASJON da den overhodet ikke hadde noen synlige tegn på skade (jeg forsøkte selvsagt å se om jeg kunne se noen tegn på skade da den sluttet å virke) og dessuten hadde vært forsiktig behandlet. Jeg oppbevarer alltid telefonen i innerlomme i jakke eller frontlomme i buksene, aldri i baklommen, og det er jo helt hårreisende at en telefon liksom ikke skal kunne tåle dette. NetOnNet har vært helt umulige å ha med å gjøre i denne saken og jeg har nå sett meg nødt til å klage dem inn for Forbrukerrådet. I tillegg legger jeg igien omtale her og på liknende steder til skrekk og advarsel for andre. Kjøp heller mobil i en fysisk butikk, så slipper du at det tar måneder å få svar og kan stå ansikt til ansikt med motparten, hvilket bør gjøre det en del vanskeligere å ty til BLANK LØGN for å prøve å sno seg unna det soleklare ansvaret selger har etter Forbukerkjøpsloven.