Prisjakt

TommyNation

Ble med 2011-11-05
18
Bidrag
3
Nyttige stemmer
Brikkebutikken.no
T
TommyNation
18 anmeldelser
Utmerket2 år siden

Har handlet fra Brikkebutikken i mange år, sporadisk. Levering er kjapp og innpakking er god. Det er et bra utvalg og av og til finner du noen litt mer sjeldne ting her enn i en hvilken som helst butikk som selger lego. Veldig kjekt å kunne plukke hvilke figurer du vil ha. De har også gode pakketilbud noen ganger som er verdt å holde utkikk etter.

ComputerSalg
Utmerket
(500+)
T
TommyNation
18 anmeldelser
Bra2 år siden

Som regel leverer de kjapt og jeg har ikke hatt noen klagesaker hos dem enda så kan ikke si noe negativt eller positivt om det aspektet.

Komplett
Utmerket
(500+)
T
TommyNation
18 anmeldelser
Bra2 år siden

Komplett er flinkere på kundeservice enn konkurrentene. + God kundeservice + Prismatch - Trege på oppfølging på utilgjengelige varer som allerede er bestilt men de ikke klarer å levere

Cooler Master SickleFlow 120mm 2000rpm LED
Full Star 1
2
(2)
173 ,-
T
TommyNation
18 anmeldelser
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år siden

Går fortere i stykker enn de fleste andre kabinettvifter, begynner å slarke og slintre. LEDs kan også slutt å virke etter bare noen mnd hvis du er uheldig. Har ca 20 av disse og av dem har ca 4 "dødd" på under 3 år.

NetOnNet
Utmerket
(500+)
T
TommyNation
18 anmeldelser
ForferdeligEndret 5 år siden

De fleste kan gi dem en god omtale, hvis de aldri trenger å ha med kundeservice å gjøre. De er gode på pris, men elendige på alt annet. Norges dårligste kundeservice. Skal krangle på alt og har et dyrt gebyr som de direkte truer med. Oppdatering 2019: Gir heller ingenting når de har sendt feil produkter. Ikke engang et beklager. Nekter å refundere pengene før de har fått varen i retur også. Selv når det er de som har gjort feil. Senker derfor omtalen fra 3 til 1. Oppdatering 2019 #2: Jeg kommer ikke til å sende en mail til "Yvonne" fordi det er bare noe Netonnet sier for å prøve å fremstå som om de bryr seg, men det gjør de overhodet ikke.

Deepcool Gammaxx GT
Full Star 1
3.5
(2)
818 ,-
T
TommyNation
18 anmeldelser
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år siden

Fin kjøler med RGB som kjøler greit, men to av skruefestene som puttes inn i bakplaten (de heksagonale) og kjøleren så festes til, brakk av i dag da jeg skulle bytte CPU og montere kjøleren på nytt. Jeg brukte ikke spesielt mye kraft, så det virker som det rett og slett er ymse kvalitet på denne løsningen fra Deepcool.

D-Link DCS-5020L
Full Star 1
3
(4)
T
TommyNation
18 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Endret 7 år siden

Fungerer utmerket. I forhold til prisen får du et bra produkt som gjør det det skal. Anbefales.

Fitbit Flex
Full Star 1
3.1
(16)
999 ,-
T
TommyNation
18 anmeldelser
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Endret 8 år siden

Appen er bra, men kvaliteten på produktene er dårlig. Selv om jeg har tatt veldig godt vare på den, har min begynt å fjuske etter bare 2 år. Har hatt problemer med lading nesten siden den var ny. Har fått tak i en brukt en nå som erstatning etter at min begynte å tilbakestille seg og slår seg av. Står at den er "tom for strøm" selv om den er fulladet. Gummiarmbåndet varte i ca 6 mnd for meg.

Sony Xperia Z2 D6503 3GB RAM 16GB
Full Star 1
4
(93)
T
TommyNation
18 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Endret 8 år siden

Var kjempefornøyd med denne i to år, 9/10! Men etter nyeste Marshmallow oppdatering som kom ut i mai, er wifi ødelagt og kamera-appene som var ganske tilgjengelige og brukervennlige før, blitt vanskelig å bruke.

Multicom
Bra
(500+)
T
TommyNation
18 anmeldelser
ForferdeligEndret 8 år siden

Som regel leverer de varene, selv om det tar MYE lenger tid enn hos andre lignende butikker som f.eks. Komplett og Dustin Men jeg opplevde nettopp å bestille en Surface Pro 4 de ikke klarte å levere. Jeg hadde varsel på Prisjakt og så at prisen var gått ned med ca 15% hvis jeg slo til på Multicom sitt tilbud. Men som vanlig snor de seg unna... Først når jeg ble mistenksom fordi jeg sjekket ordrestatus og fant ut at de hadde slettet produktoppføringen. Jeg ok kontakt via epost og spurte når jeg ville får PC-en, sa de at den var utgått fra leverandørens sortiment og spurte om jeg ville ha pengene tilbake eller kjøpe en annen PC, selv om nøyaktig samme modellen fortsatt er tilgjengelig og for salg hos dem og alle andre bare til litt høyere pris. Det er ikke spesielt imponerende. Skal nevnes at jeg har vært borti lignende problem på Komplett før, kanskje 1 av 100 ganger, så de er ikke feilfrie de heller, men de har rask levering og lagerstatus som er korrekt 99% av tiden.