Prisjakt

PUCH

Ble med 2011-10-14
4
Bidrag
1
Nyttige stemmer
Teleoutlet
P
PUCH
4 anmeldelser
Utmerket3 år siden

Kjøpte 2 stk mobiltelefoner i grade B. De ble levert til avtalt tidspunkt med PorterBuddy, og jeg var veldig fornøyd med at telefonene fremsto nesten som helt nye, til tross for grade B. Dessverre oppdaget jeg en uventet feil på en av telefonene, og tok kontakt med Teleoutlet sin kundeservice. Der fikk jeg veldig fort svar, og de sendte umiddelbart en returlapp for retur av telefonen på deres regning. Så snart jeg fikk levert telefonen i posten så sendte de en ny med ekspresslevering, og den ble mottatt neste virkedag. Den var det ingen problem med. For å oppsummere: gode priser, telefoner i fin stand, og veldig fornøyd med kundeservice!

Dustin Home
Utmerket
(500+)
P
PUCH
4 anmeldelser
UtmerketEndret 8 år siden

Har bestilt fra Dustinhome en del ganger, og aldri hatt problemer. Gode priser og god leveringstid så vidt som jeg kan huske. Nylig ble noen ørepropper jeg bestile fra Dustin ødelagt (hadde hatt de 1 års tid tror jeg). Jeg kontaktet butikken for å høre om det var noe garanti/reklamasjons-muligheter, og de sendte umiddelbart et helt nytt produkt til meg, no questions asked. Flott kundeservice!

Multicom
Bra
(500+)
P
PUCH
4 anmeldelser
OKEndret 11 år siden

Ser at mange sliter med leveringstiden etter bestilling fra Multicom. Jeg bestilte en TPLink-nettverksdings (som var på lager, i følge nettsiden) på en torsdagskveld (første gang jeg handler derfra). Hørte ingenting før 6 dager senere, da jeg fikk en mail om at noe feil hadde skjedd, og at de ville sende varen om noen dager. 7 dager senere mottok jeg varen. Dette virker veldig slapt, da bestilling fra sider som Komplett, Netshop og Dustinhome alltid pleier å komme etter maks 3-4 dager. Prisen på dingsen var derimot upåklagelig, billigere enn konkurrentene nevnt over. Prisen på frakt var også god. Den dårlige leveringstiden trekker dog klart ned.

Elkjøp
Bra
(500+)
P
PUCH
4 anmeldelser
UtmerketEndret 12 år siden

Forhåndsbestilte FIFA12 til Xbox 360 26.09. 5 dager senere lå det i postkassen. Siden spillet var forhåndsbestilt er det litt vanskelig å si når det ble sendt, så jeg tror leveringstiden var helt grei (2-3 dager). Prisen var kjempebra, 399 kr inkl. frakt, det er så bra som det blir. Alt bra så langt, men det store plusset er det som skjedde to uker senere. Xbox-en min presterte å ripe opp spillet, slik at det ble uleselig. Dette er en kjent feil ved Xbox, så Elkjøp er nok ikke forpliktet til å gi meg nytt spill. Men jeg ringte til deres kundesupport, der jeg fikk beskjed om å gå til nærmeste Elkjøp, så skulle jeg få hjelp. Det gjorde jeg, og kom ut igjen med et helt nytt FIFA12. Kjempebra!