Prisjakt

Kasper

Ble med 2022-07-24
6
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Hi-Fi Klubben
Utmerket
(500+)
K
Kasper
6 anmeldelser
Utmerket15 dager siden

Kjempe god service av ansatte i butikken, gode priser og godt utvalg med kvalitetslyd 👌🏼 anbefales

B&W Bowers & Wilkins PX7 S2E
Full Star 1
4.6
(5)
3 998 ,-
K
Kasper
6 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
15 dager siden

Testet disse på hifiklubben sammen med IO-6 og momentum 4 og disse her låter ganske mye bedre. Momentum hadde mer bass, men det var litt som å sammenligne cerwin Vega på gutterom mot hi-fi lyd i et annet rom. Jeg var ute etter headsett med mye bass, men når jeg tok sammenligning ved siden av hverandre så låter disse mye penere over hele spekteret, og nedre. God støydemping, bra app og over alt pent design og veldig god kvalitet.

Teknikkdeler
OK
(500+)
K
Kasper
6 anmeldelser
Utmerket2 år siden

Rask levering og bra utvalg av varer 👍🏼 bestilte en Høyre AirPods 2’nd gen og kom som forventet

ICE
Dårlig
(16)
K
Kasper
6 anmeldelser
Utmerket2 år siden

Har hatt OCE en stund og handlet mobil og abb der. Kjempe fornøyd med service og prisen! De er nok de billigste av de «store» :) enkelt å bestille mobil og rask levering. Ingenting å utsette på dekning 👍🏼 tipp topp

Kjell & Company
Utmerket
(500+)
K
Kasper
6 anmeldelser
Utmerket2 år siden

Masse gode varer til hyggelig pris! Finner nesten alt her.

Celestron StarSense Explorer DX 130AZ
Full Star 1
4
(1)
6 299 ,-
K
Kasper
6 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år siden

Flott teleskop med veldig bra optikk! Denne har f/5 som gjør at du enkelt ser mørke objekter på himmelen med god kontur. Optikken er flott, den kommer med to okularer, synes ikke det er nok. Anbefaler å kjøpe 2xbarrow eller et 4mm okular, hvis du ønsker å se planter med god zoom. De ser sinnsykt flott med dette teleskopet. Super enkelt i bruk sammen med appen, men merker det må være mørkt før appen har nytte (den må se himmelen gjennom kamera). Jeg personlig synes det var lettere å bruke sky guide app og red dot til å sikte inn, så det var kjempe lett for en nybegynner. Enkelt å sette opp og veldig lett, nesten for lett! Får minus en stjerne for stativet, den er veeeeldig lett og følsom, den vibrerer om du ikke står helt i ro på terrassen eller hvis det blåser litt, noe det alltid blåser nå om dagen. Det hjalp å putte 3 vekt skiver i trayen, men da mister du plass til okularer og deksler! Husk å kjøpe kolumnerings verktøy da teleskopet mitt kom ukalibrert ut, så speilene må stilles inn før bruk. Koster 450kr. Anbefales om du ikke bryr deg om stativ, optikken er helt rå til den prisen. Du vil kose deg i mørket (fungerte også bra allerede ved solnedgang)