Prisjakt

Dantcho Petkov

Ble med 2019-11-15
4
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Power
Bra
(500+)
D
Dantcho Petkov
4 anmeldelser
UtmerketEndret 16 dager siden

Let å reservere klikk og hent. Varen er klar til henting etter 30 min. Veldig bra beskrivelse av varens funksjoner

Motorola Edge 30 Pro 5G Dual SIM 12GB RAM 256GB
Full Star 1
3.1
(8)
7 085 ,-
D
Dantcho Petkov
4 anmeldelser
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Endret ett år siden

Ikke tenk å bestille dette. Fikk telefonen i går. For 4 timer siden startet jeg installeringen av telefonen. Mens jeg hold på med de forskjellige innstillinger, oppsett av forskjellige kontoer, personlig tilpassing av telefonen, så skjede noe! Først ble telefonen glo varm, så varmt at det var ikke mulig å holde på øret. Etter hvert begynte hele skjermen å blinke. Ikke mulig å gjøre noe, verken å komme til noe innstillinger eller besvare samtale. Fullstendige blinke show. Aldri har sett noe liknende. Restartet telefonen flere ganger men det hjulpet ikke. Etter så mange år (siden mobiltelefon revolusjonen) tok jeg sjansen igjen og kjøpte Motorola. Dette var feil. MOTOROLA KAN IKKE LAGE TELEFONEN! Videre vil jeg si: Ikke stole på hva Tek.no skriver. De ga 9,5 karakter og mye skritt. Lurer på om de har noen gang har testet Motorola Edge 30 Pro? Telefonen ble kjøpt forrige fredag 24.3., fikk den i går og i dag er helt ubrukelig. Jeg ser ikke noe annet valg enn å heve opp kjøpet. Kan vedlegge bilder av hvis noen ønsker det

NetOnNet
Utmerket
(500+)
D
Dantcho Petkov
4 anmeldelser
OKett år siden

Manglende detaljert info om varen. Bl.a. hvor mange på forhånds installerte programenrhar avn?. Styrke og mm. Man kjøper i blinde.

Ecovacs Deebot OZMO U2 Pro
Full Star 1
3
(1)
D
Dantcho Petkov
4 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Endret 2 år siden

Støvsuger bra og presist , 99% effektiv. Takler alle hindringer, spesielt i trange smal rom. Bra battery. Dårlig moppe funksjon. Vann dripper ikke. Det skal være elektronisk styring av vann mengden men det funker ikke. Støvsugeren går med full vanntank i 2t uten at vannet er brukt opp. Sendte enigheten til Ecovacs. Fikk den tilbake med påstanden at enigheten er reparert og at alt fungerer. Fortsatt vanntilførsel til moppe funksjonen virker ikke.