Teleoutlet
 • Bredt sortiment
 • God service
 • Levering på dagen- Porterbuddy
Utmerket
3 måneder siden

Bestilte 2 telefoner til ansatte, kom 2 dager etterpå med expressfrakt. Mobiltelefonene så fine ut og gutta er fornøyd!

Gjestebruker
Gjestebruker
Forferdelig
4 måneder siden

Terrible customer service, only order if you have months of sending back products. And really make sure they send you the right phone...

D
Diego

2 anmeldelser

Utmerket
2 år siden

Kjøpte en iPhone Xr i Grade C. Så bedre ut enn forventet, basert på beskrivelsen. Ble bestilt med ekspress over natten og det ble holdt. Topp opplevelse så langt! Ved en senere anledning ble det bestilt en iPhone 11 Pro - fortsatt en smertefri og god opplevelse med butikken!

Gjestebruker
Gjestebruker
Utmerket
ett år siden

Veldig bra og seriøs leverandør. Folk trekker ned pga manglende lader og frakt på 99kr. Spiller ingen rolle for meg, og hvis du er ute etter en god deal som innfrir forventningene og ikke finnes "shady" på noen måte så er dette butikken for deg. Kjøpte en Samsung Galaxy Note 10 + til litt over halve prisen i butikk og langt under halve prisen ved lansering. Kjøpte den etter noen kalde på byen, våknet dagen etterpå med angst etter å ha brukt 5000 kr på mobil, det forsvant da den ble levert. Kjøpte Grade B, og den ser ut og oppfører seg som en splitter ny mobil. Fikk følelsen. Dette er bra greier og jeg anbefaler butikken til mine venner. PS: Jeg fikk med ett gratis deksel også, sto ingenting om det i bestillingen den bare var der. Det tyder på at de bryr seg ikke bare om kunden, men også varen. De vil ikke at du skal ødelegge produktet selv om de hadde tjent på det.

Forferdelig
2 år siden

Når man kjøper en telefon som presenteres som at "Gir deg følelse av å få en splitter ny mobiltelefon" (Grade A+) forventer man at det følger med lader så man får ladet telefonen. Spesielt siden det på de lavere klassifiseringene står spesifikt at lader ikke følger med, mens det på denne spesifikke varen ikke var nevnt (Også noe av grunnen til at valget falt på denne). Likevel viser det seg at forsendelsen ikke inneholder lader. Men feil kan jo skje, så da kontakter man forhandler og regner med at det ordner seg. Men NEIDA! Etter å ha ventet i fire dager på respons så kommer det bare en beklagelse der man sier det har vært en feil i teksten i nettbutikken og at det ikke følger med lader. Man forsøker seg til og med på varianten "beklager at det ikke har kommet godt nok frem at lader ikke følger med". GODT NOK!? Det står INGENTING om at lader ikke følger med. Videre kan man informere om at feilen i teksten nå er rettet, men man "får dessverre ikke ettersendt lader, dessverre". Det hjelper ingenting uansett hvor mange dessverre man bruker i en mail. Kunden står der like fullt med en telefon som ikke kan benyttes før man har kommet seg av gårde og brukt enda flere hundrelapper (Inkl. drivstoff, bompenger etc. så blir det fort et betydelig beløp når man bor ute på landet) på en lader som burde fulgt med varen i utgangspunktet. Og å påstå at man "dessverre ikke får ettersendt lader"...??? Det faller vel egentlig på sin egen urimelighet, spesielt tatt i betraktning at de selger dette i egen nettbutikk og at Posten Norge fremdeles er i drift meg bekjent, men det de egentlig sier er at de ikke ønsker å ettersende lader og ta konsekvensen av feilen de selv har gjort. Bra jobba Teleoutlet. Dette er kundeservice og feilhåndtering helt i bunnsjiktet... Man burde vel kunne forvente mer av en aktør som opererer med slike resultater i regnskapet som selskapet bak Teleoutlet gjør.

P
PUCH

3 anmeldelser

Utmerket
2 år siden

Kjøpte 2 stk mobiltelefoner i grade B. De ble levert til avtalt tidspunkt med PorterBuddy, og jeg var veldig fornøyd med at telefonene fremsto nesten som helt nye, til tross for grade B. Dessverre oppdaget jeg en uventet feil på en av telefonene, og tok kontakt med Teleoutlet sin kundeservice. Der fikk jeg veldig fort svar, og de sendte umiddelbart en returlapp for retur av telefonen på deres regning. Så snart jeg fikk levert telefonen i posten så sendte de en ny med ekspresslevering, og den ble mottatt neste virkedag. Den var det ingen problem med. For å oppsummere: gode priser, telefoner i fin stand, og veldig fornøyd med kundeservice!

s
supertommy

3 anmeldelser

Utmerket
3 år siden

Ingenting å utsette på kjøpet. "Som ny" var som ny.

70pcnth2o

6 anmeldelser

Bra
5 år siden

Kjøpte en "demobrukt" telefon her, og da den kom, så den ikke ut til å ha blitt brukt i det hele tatt. Plastbeskyttelse og alt var urørt. Helt topp. Allikevel trekker jeg litt fordi de sier fri frakt her på Prisjakt, men allikevel tar 99,- i kassa. Litt irriterende.

3.4Bra
3 anmeldelser
(1)
(0)
(0)
(0)
(1)

Om butikken

Teleoutlet

Prisene vises i NOK.

Betalingsalternativer

KlarnaVippsMasterCardVisa
 • Avbetaling
 • Direkte betaling
 • Faktura
 • Kortbetaling
 • Betaling via telefonregning
 • Bitcoin
 • Forskuddsbetaling
 • Postoppkrav
 • SMS-betaling

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

Tilbud telefonstøtte. Se butikkens hjemmeside for ytterligere informasjon.

www.teleoutlet.no

Informasjon om selskapet

Fullstendig firmanavn: One2cel AS

Organisasjonsnummer: 995683326