Prisjakt

Diego

Ble med 2014-02-07
3
Bidrag
1
Nyttige stemmer
Teleoutlet
D
Diego
3 anmeldelser
UtmerketEndret 2 år siden

Kjøpte en iPhone Xr i Grade C. Så bedre ut enn forventet, basert på beskrivelsen. Ble bestilt med ekspress over natten og det ble holdt. Topp opplevelse så langt! Ved en senere anledning ble det bestilt en iPhone 11 Pro - fortsatt en smertefri og god opplevelse med butikken!

Infografikk
Utmerket
(204)
D
Diego
3 anmeldelser
Utmerket4 år siden

Har egentlig ingenting å utsette på dere, Pippin, eller produktet jeg kjøpte, Twelve South SurfacePad. Leveringen var derimot verre. Denne ordren la jeg inn natt til lørdag 11 april, som var Påskeaften. Valgte da å hente den på Sørlandssenteret, fordi avdelingen deres i byen var visst stengt. Så tenkte jeg at jeg bare kunne dra til dere så tidlig som mulig på lørdagen. Når jeg kommer innom så viser jeg bestillingen og blir spurt om jeg har fått SMS - noe jeg ikke hadde. Så sier han bak kassa at jeg dessverre må vente til varen blir levert til de og jeg har fått SMS. Så jeg bare sier takk og går. Samme dagen så sendte jeg en mail dere hvor jeg spurte om hva egentlig lagerstatusen på varen betydde. Ut ifra det så fikk jeg vite at dere i helger ikke har folk som tar dere av webordre. Det er jo absolutt helt greit(kunne sikkert vært informert om det noe sted). Men jeg tenker at nå jeg tar turen innom, korona hærjer, så syns jeg det burde vært mulig å fått en der og da. Selv om jeg vet at webordrer må gjennom en spesiell prosess. Let's move on. Når tirsdagen kommer, så er alt åpent igjen som normalt. Får da SMS om at varen er når klar til å hentes. Så jeg tar kontakt med dere på chatten og henviser til mailen, der jeg ba om å få varen tilsendt - så jeg slapp å dra unødvendig ut og fordi dere stenger 16, samtidig som jeg slutter på jobb. Han sa det var helt greit, den skulle dere sende og spandere frakten siden jeg var innom på lørdagen. Og det er her er angrer på at jeg foreslo det. Det er litt morsomt å tenke på at en vare som skal sendes fra Kristiansand til Kristiansand tar 6 arbeidsdager. Men det er tjenesten til PostNord som er årsaken til det. For den leveringen som min vare ble sendt med fungere slik at uansett hvor i landet den sendes fra og uansett hvor den skal, så blir den sendt til hovedterminalen i Oslo, også levert til underleverandør. I dette tilfellet Posten. Den ble sendt fra Kristiansand med PostNord onsdagen, 15 april. Kom frem til Oslo dagen etterpå, men ikke overlevert til Posten før mandagen 20 april og levert til meg onsdag 22 april. In the end.. Så er jeg en fornøyd kunde.

Apple iPhone 6 1GB RAM 16GB
Full Star 1
4
(86)
D
Diego
3 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Endret 9 år siden

Har hatt god erfaring med tidligere iPhones (2g, 3g, 3gs, 4, 4s, 5, 5s) og Androids (Galaxy S2, S3, S4, Xperia Z, Z1, Z2, HTC Legend, Desire, Sensation, One S). Når jeg gikk inn for å kjøpe iPhone 6 så gikk jeg fra en iPhone 5 og visste hva jeg gikk til. iPhone 6 er en veldig god telefon. Skjermen er noe av det beste jeg har sett. Lyssterk, klare farger, nå enda større, enda bedre lesbarhet med mindre lysstyrke (= lenger batteri). Den er tynnere men kjennes ganske solid. Syns Apple har gjort en god jobb med optimalisere sånn at batteriet varer lengst mulig. Så selvom den er blitt tynnere, så får du fortsatt, som de sa på lanseringen, like bra eller bedre batteritid. Jeg har bare fått bedre. Designet har jeg ikke noe vondt å si om. Det er Apple. Nei, ingen bedgate her i bukselommen! Kameraet på iPhone er blitt mye bedre. Tar mye bedre bilder i mørkere omgivelser. Mye bedre detaljere og klarere bilder. Syns høyttaleren har blitt mye bedre og. Spiller mer detaljert og bredere lydbilde. For å oppsummere er den en telefon jeg selvfølgelig vil anbefale, til hvem som helst!