Romjulssalg 2019

Romjulssalget er en av årets største salgsperioder. Vi samler de beste og mest populære tilbudene i løpet av årets romjulssalg.

Romjulssalgets beste tilbud.

Stå først i køen
Opprett prisvarsel på produktene du vil kjøpe, så gir vi deg beskjed så snart prisen synker. Vi sjekker over 3000 butikker flere ganger hver dag, slik at du slipper å gjøre det.
0
0
0
0
9
9
9
9
4
4
4
4
dager
2
2
2
2
3
3
3
3
timer
3
4
4
3
9
0
0
9
minutter
5
0
0
5
9
0
0
9
sekunder

De beste tilbudene – Akkurat nå

Om Romjulssalg

iStock.com / David-Prado

Dette er romjulssalget

Salget etter jul er et av de aller største salgene i løpet av året. Det er nå at du kan gjøre noen av de beste kuppene – så pass på og sjekk alle de gode tilbudene på vår kampanjeside for romjulssalget.

Romjulssalget begynner tradisjonelt på annen juledag. Det vil si 26. desember. Da åpner de fysiske butikkene igjen etter julehelgen. Men allerede 25. desember kan du gjøre et kupp, fordi mange nettbutikker tyvstarter julesalget en dag tidligere.

Erfaringen viser at forbrukerne viser størst interesse for mobiltelefoner, hodetelefoner, TV-apparater og bærbare datamaskiner. Men det er også mange som går inn og ser på våre kategorier med spillkonsoller, jakker og nettbrett under romjulssalget. Når vi ser på prishistorikken, ser vi at den gjennomsnittlige prisen på de 30 mest populære kategoriene er opp til 15 prosent lavere i slutten av desember sammenlignet med begynnelsen av måneden.

Så du kan spare mye penger, men du må være klar når prisreduksjonen kommer. Akkurat som med Black Friday og Cyber Monday, kan det være vanskelig å få en god oversikt når butikkene tilbyr de laveste prisene. Med Prisjakt får du kontroll over hvilke butikker som tilbyr de laveste prisene på det du ønsker å kjøpe.

Uansett om du planlegger kjøpene dine eller handler spontant når prisene er lave, kan Prisjakt hjelpe deg med å gjøre det beste kjøpet. Dersom du oppretter prisvarsel, får du en pushnotis på mobilen når prisene går ned. Sjekk gjerne prishistorikken, slik at du ser om rabattene er reelle og at butikkene ikke har satt opp prisene før romjulssalget.

Pågående kampanjer

  • Dagens beste tilbud

    Finn de beste tilbudene