Romjulssalg 2022

Romjulssalg 2022

På romjulssalget finner du alle tilbud fra alle butikker i de største kategoriene her. Vi åpner 25. desember 2022. Informasjonen oppdateres kontinuerlig. Bedre oversikt, for bedre beslutninger.

Stå først i køenOpprett prisvarsel på produktene du vil kjøpe, så gir vi deg beskjed så snart prisen synker. Vi sjekker over 3000 butikker flere ganger hver dag, slik at du slipper å gjøre det.

Om Romjulssalg

Adobe Stock - © Prostock-studio

Dette er romjulssalget

Salget etter jul er et av de aller største salgene i løpet av året. Det er nå du kan gjøre noen av de beste kuppene – så pass på og sjekk alle de gode tilbudene på vår kampanjeside for romjulsalget.

Når er romjulsalget i 2021?

Romjulsalget begynner tradisjonelt på tredje juledag. Det vil si 26. desember. Da åpner de fysiske butikkene igjen etter julehelgen. Men allerede 25. desember kan du gjøre et kupp, fordi mange nettbutikker tyvstarter romjulsalget en dag tidligere.

Med Prisjakt kan du handle smartere på romjulsalget

Sammenlign prisene før du handler

Ikke stol på at kampanjetilbudene du finner i en butikk er de beste. Sammenlign prisene på Prisjakt – enten i en nettleser eller med vår populære mobil- app. Da ser du omgående om det er et godt kjøp eller ikke.

Sjekk prishistorikken

Prishistorikken vår avslører hvor ofte prisene har gått opp og ned i butikkene. Det hjelper deg å se om en butikk faktisk setter opp prisene før en kampanjeperiode, og om du bør slå til på det tidsavgrensede tilbudet eller vente på neste tilbud.

Overvåk prisen

Prisvarsler er utrolig nyttige. Da slipper du å se etter prisreduksjoner manuelt. Overvåk et produkt på Prisjakt. Da varsler vi deg når butikkene senker prisene eller når et produkt er tilbake på lager. Du kan få meldingen på e-post eller i mobil-appen.

Hva er mest populært på romjulsalget?

Erfaringen viser at det er størst interesse for TV, jakker, løpesko og bærbare datamaskiner. Men også sportklokker, smartklokker og PC-skjermer er ofte svært populære på romjulsalget.

Her er de ti mest populære produktkategoriene hos Prisjakt under romjulsalget i 2020:

  1. Jakker
  2. PC-skjermer
  3. Løpesko
  4. Spillkonsoller
  5. Pulsklokker og sportsklokker
  6. Skjermkort
  7. Støvsugere
  8. Bærbare datamaskiner
  9. Smartklokker
  10. Nettbrett

Topplisten er basert på statistikk over antall besøk per produktkategori mellom 25.12.20 og 4.1.21. 

Akkurat som med Black Friday og Cyber Monday, kan det være vanskelig å få en god oversikt når butikkene tilbyr de laveste prisene. Med Prisjakt får du kontroll over hvilke butikker som tilbyr de laveste prisene på det du ønsker å kjøpe.

De beste tilbudene – Akkurat nå

Se alle deals

Pågående kampanjer

Årets butikk

Hvert år lar vi våre brukere stemme frem sine favorittbutikker.

Gå til kampanje

Dagens beste tilbud

Finn de beste tilbudene

Gå til kampanje