Prisjakt

Årets julegave 2022: Airfryeren

Med fortsatt stor interesse og mange fordeler med å bruke en airfryer er det ingen tvil - dette er årets julegave!

Konkurransen om å vinne en airfryer er avsluttet! En stor takk til alle som bidro med fantastiske julerim!

Fjorårets absolutt hotteste kokketrend er fortsatt sterk. Airfryeren fikk et stort løft under pandemien og har funnet veien inn i mange norske hjem allerede – og vi ser ingen tegn til at interessen avtar.

Når norske husholdninger ønsker å tilberede rask og enkel mat som er både sunn og smaksrik, har airfryeren blitt en populær hverdagshjelp. 

Fordelene med airfryeren og den store interessen for det populære kjøkkenredskapet gjør at vi kårer den til årets julegave 2022.

Vi tror jo flere som får øynene opp for airfryeren, jo bedre! Derfor er vi glade for at Elon og MediaMarkt tilbyr årets julegave til sine kunder. For å feire prisen lodder vi også ut et antall airfryers i samarbeid med Philips, OBH Nordica, Electrolux, Wilfa, Sage Appliances og Russel Hobbs.

Rim løs og vinn en airfryer!

Har du ikke airfryer i dag eller vil du gi en i julegave? Konkurrer med oss ​​på Prisjakt for en sjanse til å vinne en!

  1. Komponer et skikkelig godt julegaverim om en airfryer
  2. Send julerimet på e-post til oss
  3. Krysser fingrene for at vi kontakter deg 1 desember 2022

Vi deler ut et antall airfryers og vinnerne vil motta en tilfeldig valgt modell fra listen. Du kan altså ikke velge selv om du skal være så heldig å få en airfryer.

Her er alle modellene som kan vinnes i konkurransen:

Slik kåres de heldige vinnerne

Fra alle julegaverim som blir sendt til oss, velger vi syv for å vinne en airfryer. Konkurransen varer mellom 15 og 30 november 2022.

Airfryer-konkurransen arrangeres av oss i Prisjakt. Husk at du må være over 18 år og bosatt i Norge for å delta.

Hvordan vinnerne kåres

Vinnerne som får en airfryer hver, trekkes blant julegaverimene som sendes til oss. Valget av vinnere kan ikke klages på.

Er du en av de heldige vinnerne, vil du bli kontaktet på e-post. Vi sender en vinnermail til samme adresse som ble brukt til å sende oss julegaverimet. Du må svare på e-posten innen 48 timer etter at vi har valgt vinnerne.

Seieren

Premien består av en airfryer som vi i Prisjakt velger tilfeldig fra airfryer-modellene vi har fått fra produsentene. Premien kan ikke byttes inn i kontanter og eventuell skatt på premien betales av vinnerne selv.

Hvordan vi bruker personopplysninger

Når du deltar i konkurransen vår, godtar du at vi midlertidig lagrer ditt navn og kontaktinformasjon. Vi deler selvsagt ikke informasjonen utenfor Prisjakt Norge AB og den brukes kun til å kontakte deg dersom du vinner en airfryer.

Øvrig

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle trykk- eller skrivefeil i forbindelse med konkurransen. Ved mistanke om juks forbeholder vi oss retten til å ekskludere deltakere fra konkurransen.

Vi som er ansatt i Prisjakt har ikke lov til å delta i utlodningen og konkurransen er ikke sponset, organisert eller administrert av Facebook på noen måte. Har du spørsmål om konkurransen kan du kontakte oss på epost på [email protected].

Fullstendige konkurransevilkår

Konkurranseperiode: 15-11-2022 - 30-11-2022

Konkurransen kjøres på Prisjakts norske nettside, Instagram-konto, Facebook-konto og via e-post.

Konkurranseutgiver

Prisjakt Norge
Postboks 155 Sentrum
0102 Oslo

Om årets julegave

Vi analyserer kjøpsinteressen blant millioner av nordmenn og setter en prognose for den kommende julehandelen. Årets julegave er en analyse av forbrukeratferd på siden vår og dataene inkluderer søk, overvåkninger og klikk på produkt. Årets julegave skal velges ut basert på følgende kriterier:

  • Produktet skal ha økt i antall søk, overvåkninger og klikk sammenlignet med tidligere år.
  • Produktet skal være en nyhet eller ha fått en ny interesse i løpet av året.
  • Produktet skal speile samfunnet og tiden vi lever i.

Tidligere vinnere

Tekst: Daniel Haaf

Publisert: 15 november 2022