Prisjakt

Staffgirl

Ble med 2017-11-24
3
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Jean Paul Blast Parka (Dame)
Full Star 1
5
(1)
S
Staffgirl
3 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år siden

Kjøpte denne for et par uker siden.. og har fått prøvd den i regn, snø, vind og kulde.. ja skikkelig shitvær, og må bare få si at den er fantastisk! 🤗 Pen, god og flott jakke til egentlig alle anledninger. Så kan på det varmeste anbefale denne jakken/parkasen. 😃👍

I love dogs
S
Staffgirl
3 anmeldelser
Utmerket6 år siden

Handlet noen hundeleker på I Love Dogs for litt siden. Varene ble levert på døren kun noen få dager etter bestilling. Den ene pipe leken overlevde kun med noen få minutters lek. Og sånt skjer! Sendte melding til kundeservice om dette kun for å informerer de om det, i og med at denne leken skulle være spesielt solid. Jeg reklamerte ikke på den, og forventet heller ikke å få ny. MEN... du verden! Fikk rask tilbakemelding i fra Dem, og de ville sende meg en ny ball! Så etter noen dager lå en ny ball i postkassa sammen med en gave i fra dem. Hadde som sagt ikke forventet dette, og jeg hadde handlet mer hos dem uansett. Men for en service! :-) Så ut i fra min erfaringen kan jeg absolutt anbefale alle og enhver å handle hos ILoveDogs.no. Sjeldent god service synes nå jeg!

Zooplus
OK
(131)
S
Staffgirl
3 anmeldelser
UtmerketEndret 6 år siden

Har vært Zooplus kunde i noen år nå, og vil uten tvil fortsette med det. De har et meget bra utvalg av hundefòr av god kvalitet til en fornuftig pris, samt mye bra hundeutstyr. Jeg har uten unntak fått mine bestillinger levert på døren etter 4-5 dager. Kan absolutt anbefale Zooplus.