Prisjakt

jeblo

Ble med 2016-10-11
7
Bidrag
3
Nyttige stemmer
ICE
Dårlig
(16)
j
jeblo
7 anmeldelser
Forferdeligett år siden

Fornøyd med abonnement, app og kundeservice, men nettbutikk er håpløs. Har 2 ganger blitt svindlet når mobiler innenfor garantitid dødt av seg selv uten noen en eneste skrape på utsiden. Begge ganger påstått at det er min feil og umulig å komme noen vei. Styr unna kjøp av mobil i nettbutikk til tross for gode priser. Kan også kjøpe mobiler med rabatt via feks Elkjøp hvis du ønsker abonnementet.

Climbing247.no
j
jeblo
7 anmeldelser
Bra2 år siden

Litt knot med utsjekk (måtte laste siden 2 ggr), ellers bra.

Komplett
Utmerket
(500+)
j
jeblo
7 anmeldelser
UtmerketEndret 3 år siden

Oversiktlig nettside med godt utvalg, om ikke alltid billigst så ikke veldig langt unna. No bullshit og du vet at du får hjelp hvis noe trøbler. Sjelden verdt å se andre steder.

ComputerSalg
Utmerket
(500+)
j
jeblo
7 anmeldelser
ForferdeligEndret 4 år siden

Greit så lenge alt fungerer, men store problemer dersom du angrer på en vare og må betale porto til Danmark eller som i mitt tilfelle når man mottar defekt vare og de ikke vil ha noe med det å gjøre uten kun henviser til produsent. Velg heller en seriøs norsk nettbutik.

Staypro
Utmerket
(500+)
j
jeblo
7 anmeldelser
Forferdelig5 år siden

Rask levering og grei nettside, men hjelper ikke når pakken man mottar ikke inneholder bestilte verktøy uten kun tilbehør, selv om følgeseddel påstår at alt skal være med. Får håpe det er en feiltagelse og ikke bevisst, men mye styr skaper det uansett. Oppdatering følger....

Mobildeksel
j
jeblo
7 anmeldelser
Forferdelig5 år siden

Fikk et dårlig Kinadeksel som ikke passet til mobilen, selv om noen hadde skrevet modellbetegnelse med kulepenn (!) på esken. For øvrig hørte ikke eske og produkt sammen.