Prisjakt

carestad

Ble med 2013-01-03
4
Bidrag
3
Nyttige stemmer
Multicom
Bra
(500+)
c
carestad
4 anmeldelser
Dårlig4 år siden

Ganske treg levering. Tok flere dager før forsendelsen i det hele tatt ble sendt etter bestilling. Reparasjon er enn så lenge utrolig tregt også. Sendte inn produkt til reparasjon 31. juli og den er enda ikke fikset og/eller sendt tilbake.

PowerWalker VI 850 SH Schuko
Full Star 1
2.5
(2)
949 ,-
c
carestad
4 anmeldelser
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år siden

Kjøpte en sånn på jobb nylig. Den ga 160 V på output når man dro ut stikkontakten (og batteriet slo inn). Det er jo temmelig ubrukelig. Dårlig førsteinntrykk i hvert fall, så får vi se hva som skjer med en eventuell erstatning.

Lenovo
c
carestad
4 anmeldelser
OK6 år siden

Litt dårlig at det ikke går tydeligere frem på nettbutikken til Lenovo at varene sendes fra utlandet, ei heller hvem som frakter varene og hvordan den blir levert. Frykten er jo at det er PostNord, som atpåtil roter bort pakken. Heldigvis var det UPS og dørlevering, men det passer jo sjelden spesielt bra å få dørlevering mellom 08 og 16 når man har fast arbeid, så dette skulle det blitt opplyst om, eventuelt om man kunne fått mulighet til å bestemme litt mer selv hvordan den skal leveres. Heldigvis blir pakker fra UPS overlevert til Posten og postkontor når de ikke får levert. Greie priser, men teit at man må klikke på en knapp for å få rabatt. Det er en dårlig IQ-sperre for å få prisen litt lavere. Den burde bare vært priset på nivået som oppgis her på Prisjakt (for den prisen får du kun etter å ha brukt "rabattknappen" deres). Gikk heller ikke tydelig frem hvilket språk man kunne kontakte support på, og siden webshopen var fint oversatt til norsk så antok jeg at det gikk fint, men det gjorde det jo ikke. Så da tok det to-tre dager å få svar først og fremst, og svaret var da om ikke jeg heller kunne ta kontakt på et språk de støttet – engelsk, nederlandsk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, spansk, kinesisk og japansk. Greit fornøyd med varen jeg fikk, men burde vært tydeligere merket at dette var håndtert av en tredjepart og at man f.eks. ikke blir MVA-pliktig ved bestilling. Det er vel Digital River som er leverandør per i dag.

Dyson V8 Absolute 2020 Trådløs
Full Star 1
3.9
(30)
c
carestad
4 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Endret 6 år siden

Temmelig god. Hatt den i noen uker nå, og det er veldig deilig å slippe støvsugerposer og ledning. Det gir økt fleksibilitet. Samtidig er det en del endestykker som følger med, hvert til sitt bruk, og det hender man må bytte litt mellom de forskjellige for å få det skikkelig rent. Jeg hadde også elektrikerbesøk for litt siden, og støvsugeren virker ikke som den helt klarer å plukke opp små kobbertråder som ligger igjen på parketten. Jeg finner fortsatt disse rundtom, selv om jeg har gått over aldri så mange ganger og med både gulv- og teppemodulen.