Prisjakt

FredrikNilsen

Ble med 2012-04-09
4
Bidrag
1
Nyttige stemmer
Bilpleiekongen
Bra
(9)
F
FredrikNilsen
4 anmeldelser
Utmerket2 år siden

Gode priser, høy kvalitet på utvalget, meget rask ordrebehandling. Har bedre fraktordninger enn hva de reklamerer for (porterbuddy). Mange gode, egenproduserte instruksjonsvideoer. Ikke hatt noe å gjøre med kundekontakt ennå, men ville blitt overrasket om dette ikke er veldig bra og imøtekommende. Her virker det som om at det ikke bare handler om å kuppe enkeltkjøp, men heller om å skape faste, fornøyde kunder.

CoolShop
Utmerket
(500+)
F
FredrikNilsen
4 anmeldelser
UtmerketEndret 8 år siden

Kjøpte kaffetrakter. Leste all negativ omtale, men tok sjansen da Coolshop var billigst og fordi jeg ikke trengte denne raskt. Produktet var merket "få igjen", så jeg hadde ikke store forhåpninger. Bestilte på kveld. Kl 06.17 neste morgen var den meldt til sending. Mottok pakken på Bunnpris etter 2 dager. Ingen fraktkostnader.

Samsung Galaxy S7 Edge SM-G935F 4GB RAM 32GB
Full Star 1
4.3
(103)
F
FredrikNilsen
4 anmeldelser
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Endret 8 år siden

Batteriet overoppheter og telefonen gjør en omstart. Kommer meg ikke gjennom oppstartsveiledningen. Dead on arrival?

Multicom
Bra
(500+)
F
FredrikNilsen
4 anmeldelser
ForferdeligEndret 9 år siden

Har ventet i 6 dager på et minnekort som de angivelig har inne (20+). Logger meg på konto og ser at varen fortsatt ikke er ekspedert. Ikke verdt de få kroner som var å spare ved å bruke Multicom og anbefaler andre om å tenke seg om 2 ganger før de kjøper herfra da sene forsendelser virker til å være et mønster. Meget dårlig!