paradox_2009

Ble med 2011-08-29
28
Bidrag
18
Nyttige stemmer
Proshop.no
Utmerket
(500+)
p
paradox_2009
28 anmeldelser
Utmerket6 måneder siden

jeg har handlet på proshop.no flere ganger og er meget fornøyd. Rask levering, gode priser, stort utvalg av varer som ofte ikke finnes andre steder. Ikke beste beskrivelse av varer men den finnes andre steder.

The Last of Us: Part II (PS4) (Kompatibel med PS5)
Full Star 1
4.1
(500+)
232 ,-
p
paradox_2009
28 anmeldelser
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 måneder siden

last of us part II henger på PS5 helt umulig å spille veldig trist bortkastede penger

Bosch UniversalHedgeCut 18-55 (Uten Batteri)
Full Star 1
5
(1)
1 527 ,-
p
paradox_2009
28 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 måneder siden

Bosch UniversalHedgeCut 18V-55 Positive med bosch: Drives av 18V batteri fra grønn serie Lav vekt kun 2,7kg + batteri Børsteløs motor med høy effekt og lav strømforbruk fra batteri Indikator for batterinivå Anti-Blocking System Optimal tannåpning for thujahekk og lengde på sverd Ganske lav støynivå Klipper bra Klassisk design med mørkegrønn farge Negative: Bladspissbeskytter laget av plast ikke metall Plastskjerm mellom håndtaket og sverd laget med åpninger, det du klipper kan feste seg fast der Kvalitet generelt på maskinen er bra. Ganske solid plast med gummihåndtak. Passer til mellomstore hekk som thuja

Verkter
Utmerket
(500+)
p
paradox_2009
28 anmeldelser
Utmerket10 måneder siden

Jeg bestilte akkumulator luftkompressor fra AEG som ingen andre butikker kunne levere. Her var den en bestillingsvare og jeg var klar for å måtte vente en stund men Verkter klarte å sende den ganske raskt. Jeg er kjempe fornøyd. Når jeg kontaktet kundesenter på epost fikk jeg svar veldig raskt også. Noen varer på nettsiden mangler bilde og beskrivelse men hvis du vet hva du skal ha så går det fint.

LG OLED65C1 65" 4K Ultra HD (3840x2160) OLED Smart TV
Full Star 1
4.6
(500+)
p
paradox_2009
28 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år siden

+Utrolig pent design med veldig tynt OLED panel +Rask i bruk +Fine smart tv funksjoner med mange apper +Fantastisk fjernkontroll som brukes som airmus, den kan også styre Playstation 5 +LG C1 jobber perfekt med Playstation 5, tv starter PS5 automatisk når du slår på TV og slår den av når tv slås av. Det er 100% støtte i alle funksjoner mellom TV og PS5. 4K 120 FPS på PS5 i spill som støtter det men det er veldig få slike spill pr i dag og de fleste kjøres i 4K 60 FPS som er også veldig bra. Spill ser perfekt ut på den skjermen, testet med den nyeste Battlefield 2042 samt spiderman miles morales. Ingen behov for gaming PC-skjerm lenger, den TVen klarer jobben like bra med PS5. +Game optimiser som viser FPS og annen viktig info, her kan du justere alle spill innstillinger og bytte rask mellom ulike profiler for forskjellige typer spill. +Veldig bra lyd +TVen er fint å se på både når den henger på veggen og når den står på stativ +Diverse spill funksjoner som G-sync, AMD freesync, VRR, dolby vision i HDR i 4K 120fps, HDMI 2.1 og ALLM. +Utrolig fint og fargerikt bilde med høy kontrast, 100% sort nivå. HDR materiale ser fantastisk ut. Ingen LED paneler kan sammenlignes med hva OLED kan. Jeg vil aldri gå tilbake til LED teknologi igjen. +Flere ulike funksjoner som beskytter OLED panel mot innbrenning +Denne modellen har nesten ingen konkurrenter i denne prisklassen etter min mening bortsett fra sony A80J. Og det er egentlig kun noen få TVer som er bedre og som koster mye mer nemlig LG G1 med bedre lysstyrke for veggmontering som selges uten stativ og Sonys råeste A90J. -I noen veldig mørke scener mangler det detaljer det blir helt sort, men jeg tror dette er noe som kan justeres. -OLED panel på den TVen er så tynn at det var faktisk ganske skummelt å ta den ut av esken, montere stativ og sette den på plass. Vi brukte mye ekstra tid på å planlegge hvordan prosessen skal gjennomføres, hvor kan vi holde tven, hvor skal den legges, hvordan skal den løftes osv. Anbefaler å se videoer på youtube med unboxing for gode råd. Jeg personlig syns at LG G1 serien er bygget på en mer fornuftig måte med lik tykkelsen bak over hele TVen. Den TVen kan være vanskelig å flytte på pga tykkelsen. Planlegg godt hvor den skal stå eller henge og behold skjermbeskyttelse helt til TVen er der den skal være. Kan også være smart å ta være på esken da det kan være krevende å flytte den TVen uten beskyttelse.

Logitech Z906
Full Star 1
4.6
(500+)
3 390 ,-
p
paradox_2009
28 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år siden

veldig fornøyd med disse høyttalere. Her er jeg enig med andre om at du får mye for pengene men du skal ikke forvente alt for mye for den prisen. +God og solid kvalitet +Alt i esken var pakket utrolig bra +Bra lyd og bass, kraftig nok for et vanlig rom/ kontor +5.1 surround lyd +Passer fint til alt som TV/hjemmekino, spillkonsoll eller PC +Deilig med fjernkontroll Logitech er flinke, de lager gode produkter til fornuftig pris.

Byttdekk
Bra
(500+)
p
paradox_2009
28 anmeldelser
ForferdeligEndret 2 år siden

Jeg var kjempe fornøyd når jeg bestilte vinterdekk, rask levering, nye dekk alt var perfekt. Og siden jeg var så fornøyd har jeg også bestilt dyreste Michelin sommerdekk. Og denne gangen ble leveringstiden lang, jeg har mottatt kun 3 av 4 dekk og sjåfør visste ikke hvorfor. På DHL sin side står at alle 4 dekk er levert noe som ikke stemmer. Alle 3 dekk mangler klistremerker med dekkinfo som alle nye dekk har. Dekk nr 4 ble mistet av sjåfør. Jeg fikk telefon fra en person som fant min dekk langs veien. Dekkene ser ikke helt nye ut. De er skitne, med små steiner i mønsteret. Dekk har tegn på lett slitasje, ser ut som at disse dekk var montert på en bil tidligere og deretter tatt av og returnert. Jeg er ikke fornøyd.

Asus ZenFone 5 ZE620KL Dual SIM 4GB RAM 64GB
Full Star 1
4.3
(500+)
p
paradox_2009
28 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Endret 4 år siden

En fantastisk telefon som må prøves. Stor og fargerik skjerm uten rammer. Lav vekt. Rask. Bra kamera. Morsomt med selfie funksjon som forbedrer din utseende. 2 nano-simkort. Ansiktsgjenkjenning.Fingerskanner på bakside. Den tlf er ikke bedre enn iPhone X men den er virkelig veldig bra telefon for prisen. Solid byggekvalitet med metall og glass. Asus imponerte meg. I tillegg følger med original deksel til telefon som passer perfekt. Dette bør andre produsenter også legge inn i esken spesielt de som selger tlf til 11 000 kr.

Apple iPhone X 3GB RAM 64GB
Full Star 1
4.5
(500+)
3 490 ,-
p
paradox_2009
28 anmeldelser
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Endret 5 år siden

styr unna denne telefonen! telefoner leveres med fabrikkfeil i skjermen. du får grønn eller rød stripe som går på tvers av skjermen. Apple nekter å levere ny telefon og butikken tilbyr kun reparasjon/ bytte av skjerm og henviser til instruks fra Apple på en helt ny telefon. Dette er dramatisk at du kjøper luksus mobil til 11000 kr og får ikke nytt produkt ved fabrikkfeil. Repare ny telefon som kostet 11 000? Apple dere må ta ansvar og levere nye telefoner uten fabrikkfeil!

Sony PlayStation 4 (PS4) Pro 2016 1TB
Full Star 1
4.5
(500+)
3 990 ,-
p
paradox_2009
28 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Endret 5 år siden

+mer stillegående +ny håndkontoller versjon 2 +vanlige knapper på PS4 ikke sensorknapper +bedre WIFI med støtte for ac +Litt raskere oppstart av spill +Litt mer detaljert grafikk på full hd skjerm +bedre kjøling +pen design +3 usb innganger