paradox_2009

Ble med 2011-08-29
24
Bidrag
5
Nyttige stemmer
Kärcher WD 6 P Premium
3.7
(13)
1 989 ,-
4 måneder siden
*Endret 4 dager siden
Jeg skriver omtale etter at støvsuger har vært lenge i bruk. Positivt: Solid kvalitet på plast på selve støvsuger Enkel i bruk og rengjøring, lett å montere sammen, bytte filter/pose Bra kapasitet på beholder Strømuttak for verktøy Kan blåse ut luft Kraftig motor Store poser Negativt: Beholder RUSTER etter veldig kort tid! Burde være laget av plast isteden. Vedlig skuffende :-( Slangen føles som om den er laget av billig plast og er for kort Munnstykker for bil burde følge med men selges som egen pakke Munnstykke til gulv som følger med kunne vært bedre, men den er bra og effektiv til vann Strømkabel er veldig stiv Selv om jeg gir 3 av 5 stjerner, må jeg si at jeg er allikevel fornøyd med den støvsuger og kan anbefale den til andre som trenger grovstøvsuger. Jeg håper at Karcher retter opp feil slik at neste modell blir bedre. Dette kan gjøres bedre: beholder av plast, mer elastisk slange og strømkabel, mulighet for å rulle inn strømkabel med en knapp, bilmunnstykker MÅ følge med når det er en toppmodell.
Asus ZenFone 5 ZE620KL (4GB RAM) 64GB
4.3
(9)
2 år siden
En fantastisk telefon som må prøves. Stor og fargerik skjerm uten rammer. Lav vekt. Rask. Bra kamera. Morsomt med selfie funksjon som forbedrer din utseende. 2 nano-simkort. Ansiktsgjenkjenning.Fingerskanner på bakside. Den tlf er ikke bedre enn iPhone X men den er virkelig veldig bra telefon for prisen. Solid byggekvalitet med metall og glass. Asus imponerte meg. I tillegg følger med original deksel til telefon som passer perfekt. Dette bør andre produsenter også legge inn i esken spesielt de som selger tlf til 11 000 kr.
Apple iPhone X 64GB
3.7
(95)
9 750 ,-
3 år siden
*Endret 2 år siden
styr unna denne telefonen! telefoner leveres med fabrikkfeil i skjermen. du får grønn eller rød stripe som går på tvers av skjermen. Apple nekter å levere ny telefon og butikken tilbyr kun reparasjon/ bytte av skjerm og henviser til instruks fra Apple på en helt ny telefon. Dette er dramatisk at du kjøper luksus mobil til 11000 kr og får ikke nytt produkt ved fabrikkfeil. Repare ny telefon som kostet 11 000? Apple dere må ta ansvar og levere nye telefoner uten fabrikkfeil!
Sony PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB
4.2
(98)
3 895 ,-
3 år siden
+mer stillegående +ny håndkontoller versjon 2 +vanlige knapper på PS4 ikke sensorknapper +bedre WIFI med støtte for ac +Litt raskere oppstart av spill +Litt mer detaljert grafikk på full hd skjerm +bedre kjøling +pen design +3 usb innganger
Sony PlayStation 4 (PS4) Slim 500GB
4.1
(49)
2 795 ,-
3 år siden
+mindre enn original PS4 +mer stillegående +mindre vekt +ny håndkontoller versjon 2 +vanlige knapper på PS4 ikke sensorknapper +bedre WIFI med støtte for ac Har du en PS4 fra før er det ingen grunn til å bytte til den. Alle disse forbedringer er uvesentlige. Men kjøper PS4 for første gang er det et bra kjøp.
Samsung 850 EVO Series MZ-75E500B 500GB
4.8
(36)
4 år siden
Byttet SSHD i min bærbarPC med SSD fra samsung etter å ha lest tester og anbefalinger og er kjempe fornøyd. Gammeldags hdd begrenser produktiviteten i en modern pc. Alle nye pcer må ha minst en ssd til OS og helst være uten hdd da den bruker mer strøm og er treigere. SSHD på 1TB fra bærbarPC brukes nå i PS4. Hele prossesen med bytte av hdd med ssd og overføring av OS tok maks 30 minuter. Kjempe enkelt prosess. SSD leveres med programvære men husk å kjøpe kabel/adaptor usb-sata. Koster ca 200 kr.
Electrolux UltraOne ZUOQUATTRO
3.7
(6)
4 år siden
+Design +Byggekvalitet +Jobber veldig stille (uten motorisert munnstikke) +Lang strømledning +Motorisert munnstikke med lys +Fjernkontroll på håndtaket +Rør av metall +Gode gummihjul +Skjerm +Autohastighet er veldig smart +4 Munnstikker: motorisert, for parket, vanlig og 3 i 1 -Støvsuger er meget effektiv sammen med motorisert munnstykke som passer til alle typer gulv og tepper, men når du bruker vanlig munnstikke går effektiviteten betydelig ned, mest sannsynlig pga lav motoreffekt på kun 800w. Støvsuger markedsføres som den beste i alt og får A i alt men det går på bekostning av sugekraft. Jeg anbefaler dette produktet men advarer mot for lav sugeeffekt/ sugekraft.
Side 1