Prisjakt

sveinl

Ble med 2011-05-24
6
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Proshop.no
Utmerket
(500+)
s
sveinl
6 anmeldelser
Utmerket2 år siden

God bestilling og ordre løsning. Flinke på returer, god på kommunikasjon. Greie og løsningsorienterte når produkter ikke fungerer som de skal. Når fordels stigen på Komplett Club er oppnådd, fortsetter jeg å handle på Proshop. Eneste ulempen er at Proshop bruker Postnord som leverandør. Her kunne de godt ha lagt til Posten som et alternativ. Hadde dette vært en restaurant, hadde de fortjent en Michelin stjerne :)

Logitech G602
Full Star 1
4.2
(44)
1 178 ,-
s
sveinl
6 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år siden

Beste musen jeg har hatt, og man kan bruke AA oppladbare batterier. Har kjøpt inn 2 stykker i reserve :)

Multicom
Bra
(500+)
s
sveinl
6 anmeldelser
Bra5 år siden

Leverandørlager = Treig forsendelse. Ellers OK nettbutikk. Anbefales dersom du har god tid, eller får et uimotståelig tilbud.

Asus SBC-06D2X-U
Full Star 1
3.2
(5)
999 ,-
s
sveinl
6 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Endret 5 år siden

Bra når den fungerer. Dessverre sa det stopp etter ca. 10 plater. Den ville ikke gi seg til kjenne i windows, og bare stod å hakket. Sendt i retur på garanti. Oppdatert: Til slutt viser det seg at den trenger ordentlig strømforsyning på den ene kabelen, 2x PC-USB er ikke nok. Jeg koblet den ene USB til min Apple lader. Nå fungerer det som det skal. Apple var det altså som skulle til for at dette ASUS-produktet skulle fungere.

Elutstyr
s
sveinl
6 anmeldelser
UtmerketEndret 13 år siden

Bestilte Musical Fidelity V-DAC for et par dager siden. Kjapp leveranse, godt med emballasje, greie nettsider og betalingsløsning. Får e-post når ordrestatus endres. Mangler lagerstatus.