bjareboy

Ble med 2010-06-23
5
Bidrag
2
Nyttige stemmer
Foscam Norge
b
bjareboy
5 anmeldelser
UtmerketEndret 7 år siden

Storfornøyd med servicen fra Lindit og Foscam.no. Ble motivert til å skrive en omtale etter at IR lysene på mitt Foscam kamera sluttet å fungere. Det ble kjøpt for over 2 år siden. Sendte noen e-poster med bilder av det defekte kameraet. Noen få dager senere har jeg nå fått tilsendt et helt nytt kamera av en nyere modell enn den jeg hadde fra før. Kan også legge til at ved tidligere e-post korrespondanse med Lindit har de vært meget hjelpsomme. Prismessig er de også konkurransedyktige. Anbefales på det sterkeste.

Samsung NX300 + 20-50/3.5-5.6
Full Star 1
4.5
(500+)
7 327 ,-
b
bjareboy
5 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Endret 10 år siden

Valgte å selge mitt aldrende Sony A300 speilrefleks kamera da det aldri ble brukt. Størrelsen var lite tiltalende og for min del ble en økende trang til å ha muligheten til å filme viktig. Valget stod mellom flere fabrikanter som Samsung, Sony, Panasonic, Olympus. Etter å ha lest haugevis med reviews på nett stod det mellom Olympus E-PL5, Olympus E-PM2, Sony Nex 5R, Panasonic GF6, Nikon J3 og Samsung NX300. Jeg er langt i fra noen avansert bruker og har aldri brukt store summer på linser og ekstrautstyr til et kamera. Som fotograf knipser jeg stort sett det jeg har foran meg og som ser fint ut der og da. Kriteriene for det nye kameraet var at det skulle være noenlunde kompakt, ta fine bilder, ha en bra videofunksjon, lett å lære og koste under 6000,- Tok turen til Japan foto for å tafse litt på de nevnte modeller. GF6 ble raskt eliminert da det ble for kompakt. Nex 5R føltes heller ikke topp og har i tillegg fått litt pes for dårlige wi-fi løsninger. Olympus E-PM2 og E-PL5 virket ok, men fikk bekreftet fra en butikk medarbeider at Olympus henger litt etter hva angår video kvalitet på sine system kamera. Ettersom Japan foto ikke fører Samsung sjekket jeg NX300 på Elkjøp. Her sa det pang med en gang og alt føltes veldig riktig! Kameraet satt godt i hendene, størrelsen var perfekt, touch skjermen og dens menyer virket lettforståelig og designet var tiltalende. Tok der og da et valg basert på magefølelsen som sa at dette er det jeg har kikket etter. +Lekkert design +Tar meget fine bilder +God på video +Velfungerende Wi-Fi funksjoner +Gode menyer +NX serien har etterhvert fått mange gode objektiver +Vippbar skjerm med kapasitiv touch -Litt skuffende batterilevetid -I sterkt sollys kan det være vanskelig å se detaljer på Amoled skjermen -Bildestøy over ISO 3200 Summa sumarum vil jeg anbefale dette kameraet på det sterkeste. Har langt flere + enn - og kanskje viktigst av alt: det er morsomt å bruke!

Elkjøp
OK
(500+)
b
bjareboy
5 anmeldelser
DårligEndret 12 år siden

Konkurransedyktige på pris og god returordning. Villedende markedsføring og personservice i butikk trekker ned. Husk at selgere hos Elkjøp/Lefdal ofte har provisjonslønn der mann enkelte mnd har fokus på f.eks Sony produkter og selgerne vil da anbefale produkter fra denne produsenten for å oppnå provisjon. Synes også det blir for dumt at om man legger inn en negativ kundevurdering på Elkjøp.no så blir ikke denne publisert. Blir villende om kun de positive tilbakemeldingene på et produkt vises for folk som leter etter brukerinfo på en vare de skal investere i. Kjøpte en Netgear ruter på Elkjøp forrige uke som ikke levde opp til forventningene. La inn en saklig og grundig oppsummering av min erfaring uten at den ble publisert. "Vær den første til å skriv en anmeldelse" står der fortsatt. Må vel en positiv respons til for at det skal komme noe der :)