Prisjakt
Adobe Stock: ©GaudiLab

Sånn shopper du smartere på Black Friday

Det er lett å bli lurt til spontankjøp i kampanje- og salgsperioder. Derfor har vi samlet våre beste tips når det kommer til smartere shopping, alt for at du skal kunne finne de bra tilbudene og unngå de dårlige.

Sammenlign hos flere butikker

Det første du bør gjøre for å kontrollere om et tilbud er så bra som det høres ut, er å sammenligne prisene i ulike butikker. Prisene varierer ofte og noen tilbyr også prisgaranti.

Sjekk prishistorikken

Prisene på produkter varierer over tid og mange butikker velger også å justere prisene sine løpende. En vanlig metode for å få noe til å se billigere ut er å først øke prisen, for så å senke den og sammenligne med den gamle. Gjennom å sjekke prishistorikken kan du enkelt finne den laveste prisen produktet har hatt siden den ble listet på Prisjakt.

Prishistorikken viser også hvor ofte et produkt varierer i pris. Et “tidsbegrenset tilbud” kan være et av mange i løpet av året, noe som kan bety at det egentlig ikke haster med å kjøpe produktet akkurat nå.

Overvåk priser

En smart funksjon du kan dra nytte av under Black Friday er muligheten til å overvåke priser. Gjennom å opprette varsel på et produkt kommer du til å få en mail eller pushvarsel så fort en butikk setter ned prisen. På den måten trenger du ikke sitte klistret ved skjermen å lete etter tilbud, men kan lene deg tilbake og få beskjed fra oss når prisene går ned. Du overvåker et produkt enkelt gjennom å klikke på knappen “opprett varsel” som finnes på hver produktside.

Planlegg med lister

Er du innlogget på Prisjakt kan du lage lister, der du kan legge til og ta bort produkter akkurat som du vil. Perfekt når du for eksempel planlegger hva du skal se etter på Black Friday. Listene viser hele tiden den laveste prisen for hvert produkt og totalsummen for hele listen.

Fri frakt?

Ikke glem å se på fraktkostnaden før du bestiller. Ulike butikker har ulike fraktalternativ og det kan være fraktprisen som tilslutt avgjør hvor det faktisk blir billigst å handle. 

Rabattkoder

Mange butikker bruker rabattkoder under Black Friday. De gir rabatt på hele eller deler av sortimentet og senker prisen ytterligere når du skriver inn rabattkoden. Hold øynene åpne etter rabattkoder om du har bestemt deg for å kjøpe noe i en spesifikk butikk.

Black Friday 2024

Alle Black Friday-tilbud på ett sted

Gå til kampanje